Κυριακή, 21 Μαρτίου 2010

Δεν τό 'χεις γλυκιά μου!

Όποτε έshει μουσικά shows είτε τούτον ονομάζεται Super Idol, είτε Greek Idol, είτε X-Factor κλπ κλπ καρτερώ πώς τζαι πώς τη μέρα που εννα δείξει τα auditions με τους Κυπραίους! Εν έχουμεν λάθος σιόρ!

Φκαίννει η άλλη να τραουδήσει (η οποία εδήλωσεν ότι είναι τραγουδίστρια με πενταετή προϋπηρεσία) τζαι λαλεί με έναν καμάριν πως θα μας πει το Μάμπο της Παπαρίζου. Με το που την είδα βασικά, εκατάλαβα ότι θα άκουα το Μάμπο by Παπαρίδου. Φκαίννει που λέτε η καλλιτέχνης τζαι αρκέφκει τραουδκιάν. Με το που την ακούω να λαλεί "...Μάμπο αέγια...μάμπο αέεεεγιαααα..." εδιπλώθηκα! Μα ποιάν έγιαν ολάν;! Την φούξια; Κύριε ελέησον! Θυμίζει μου τζίνους που τραουδούν "αχέλλατον...αχέλλατοοοοννν μ' αρέσεις πώς μ' αρέεεεσειιιις!". Δεν τό 'χεις χρυσή μου! Σόρρυν α!

Το άλλον που μου έκαμεν εντύπωσην είναι που ίshεν 3-4 στρατιώτες (!) που επήαν να δοκιμάσουν την τύχην τους. Ο ένας μάλιστα είπεν ότι εν ο διοικητής του που τον επροέτρεψεν να πάει. Ποιός εν τούτος ο λεβέντης ο διοικητής σιόρ; Τζαι καλάν ρε λεβέντη καραπουσιουκλή μου, άτε τζαι επέρασες που τα auditions, εννα σου δώκει άδειαν αορίστου διάρκειας ο διοικητής σου για να πάεις να καλλιεργήσεις το ταλέντον σου;

Εν ξέρω αν θα κερδίσει τζαι τούντην φοράν Κυπραίος. Τζίνον που ξέρω είναι ότι χρόνο με το χρόνο μαζεύκουνται τζαι παραπάνω "νούμερα" τα οποία νομίζουν ότι τραγουδούν. Εν τζαι φταίν τα "νούμερα" όμως. Φταιν τζίνοι που καλλιεργούν τούντο σύστημα παραγωγής και ανακύκλωσης τηλεσαβούρας και καλλιτεχνικής ανυποθεθκιάς (που λαλεί τζαι η sike).

5 σχόλια:

 1. To πιο διασκεδαστικό είναι να βλέπεις άτομα που τα ξέρεις να γίνουνται ρεζίλι.

  Τούτη τη φορά νομίζω εν να νικήσει η Με-λένε-Πόπη (Αντιγόνη Ψυχράμη)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το πιο διασκεδαστικό είναι να βλέπεις τες αυτο-αποκαλούμενες τραγουδίστριες (έτσι τζι αλλιώς ότι δηλώσεις είσαι τη σήμερον) να δηλώνουν με στόμφο ότι δουλεύουν επαγγελματικά x χρόνια (όπου x >= 3), ότι εκάμαν/κάμνουν μαθήματα φωνητικής και ορθοφωνίας τζαι μόλις ανοίξουν το στόμα τους να είναι σαννα τζαι ακούεις κάποιον ο οποίος έππεσεν που το δεντρόν τζαι εκορατζίσαν τ' αρχίδια του πας το κλωνίν τζαι έμεινεν τζιαμε κρεμμάμενος. Got the picture?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εμένα επροβλημάτισε με πάρα πολλά το γεγονός ότι του Καπετανίδη τρέχουν του τα σάλια άμα μπει κανένα αγοράκι σούστενο σαν τα κρύα τα νερά. Το πρόβλημα είναι που ακόμα και εάν δεν είναι αρκετά καλοί για να περάσουν, τους περνούν ( Κοντόπουλος, Καπετανίδης) για το σούσμα.

  Το X-factor ήταν κατά πολύ καλύτερο. Την "ως-τωρά-είχα-μόνο-επιτυχίες-με-τους-άντρες" είδα την κι εγώ. Girl go home!

  Καλή αρχή και συνέχεια στο μπλογκ σου! Θα σε διαβάζω - άρεσέ μου ο τίτλος του!!! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Να σχολιάσω το οϊ λαομο; από τα καλύτερα που διάβασα ever. Goooooooooooooooooooooood.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. @Diary Girl
  Εν γεγονός ότι το X-factor είναι ανώτερο που το Greek Idol, τουλάχιστον σε επίπεδο κριτικής επιτροπής. Παρόλο που η κατ' εξακολούθησην παρακολούθηση του μπορεί να σε κάμει να πηδηχτείς που το παράθυρον, εντούτοις όπως τζαι να το κάμουμεν έχουν μιαν κάποιαν εμπειρίαν οι του X-factor. Αν μη τι άλλον ο Θεοφάνους έγραψεν τζαι τραούθκια πιο σοβαρά, ο Κοντόπουλλος ούλλον τσαχπινογαργαλιάρικα σκυλλοτράγουδα γράφει. Τούντην εντύπωσην έχω δηλαδή, μπορεί να κάμνω τζαι λάθος.
  P.S: Θέκκιου βίρα-βίρα.

  @Mana
  Θέκκιου μάνα. Έshει τζαιρόν που σε θκιεβάζω τζαι πάω το πολλά το στυλ σου

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...