Τρίτη, 23 Μαρτίου 2010

Μα πότε επρόλαβα σιόρ;!!!

"Χαίρετε,

Το ιστολόγιό σας στη διεύθυνση: http://oilaomon.blogspot.com/ έχει επισημανθεί ως ιστολόγιο με πιθανώς ανεπιθύμητο περιεχόμενο. Για να το διορθώσετε αυτό, μπορείτε να ζητήσετε έναν έλεγχο συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρείτε στη διεύθυνση <τάδε>

Εάν δεν ελεγχθεί, το ιστολόγιό σας θα διαγραφεί μέσα σε 20 ημέρες. Κατά το διάστημα αυτό οι αναγνώστες σας θα βλέπουν μια προειδοποιητική σελίδα. Αφού λάβουμε το αίτημά σας, θα ελέγξουμε το ιστολόγιό σας και θα το ξεκλειδώσουμε μέσα σε δύο εργάσιμες ημέρες. Μετά τον έλεγχο και εφόσον αποφασίσουμε ότι το ιστολόγιό σας δεν περιέχει ανεπιθύμητο περιεχόμενο, θα ξεκλειδώσουμε το ιστολόγιο και θα σταματήσει να εμφανίζεται το μήνυμα στον πανόπτη Blogger σας. Αν αυτό το ιστολόγιο δεν σας ανήκει, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα και δεν θα επηρεαστούν τυχόν άλλα ιστολόγια που έχετε.

Για τον εντοπισμό του ανεπιθύμητου περιεχομένου, χρησιμοποιούμε έναν αυτοματοποιημένο ταξινομητή. Ο αυτόματος εντοπισμός ανεπιθύμητου περιεχομένου είναι εγγενώς ασαφής και ενδέχεται κάποιες φορές να επισημανθούν κατά λάθος ιστολόγια σαν το δικό σας. Σας ζητούμε συγγνώμη για αυτό το λάθος."


Τούτον το email ήρτεν εχτές.
Μάλιστα.
Τζαι μιλούμεν για έναν μπλογκ 2 ημερών, με 2 ππόστς τζαι 2 κκόμεντς.
Μα πότε επρόλαβα σιόρ τζαι εμαρκάρετε με σαν "ιστολόγιο με πιθανώς ανεπιθύμητο περιεχόμενο"; Όι λαομόν που λαλεί τζαι το μπλόγκ!!Πάτε καλά ολάν τζιαμέ στην Γκούκολ; Μα θέλετε να πεταχτώ ως τζικάστο Μάουντεϊν Βιού τζαι να σας τα κάμω κλαβέττες; Ανεπιθύμητον περιεχόμενον ιμίsh!

Ένεουεϊ...τελικά το πόρισμαν έδειξεν ότι εν επιθυμητόν το περιεχόμενον τζαι είμαστεν μπακ ολλάϊν.

P.S: Τελικά είμαι πολλά γλήορος...ντάμιτ!

2 σχόλια:

  1. na s po tze ego ektes pu eperasa dame eprepe na tsiliso to koumpoui oti 3ero oti eshi anepi8imito periexomeno k en okie na mpo....nmz omos oti eshi t valis tuto mesa sta settings sou otan t kamis!mpori na to e8eses se leitourgia katala8os!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @nekatomeni
    Ξέρω το ότι μπορείς να ενεργοποιήσεις την εν λόγω λειτουργία αλλά εν το έκαμα, ούτε κατα λάθος ούτε κατά σωστόν! Ένεουεϊ, είμαστεν μπακ ττου νόρμαλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...