Τρίτη, 23 Μαρτίου 2010

Καταζητείται απορρυπαντικόν

Έχω μιαν καταναλωτική απορία τζαι θέλω τη βοήθεια σας επί του θέματος.
Χωρίς άλλον ιντροτάξιον, μπαίνω κατευθείαν στο θέμα μου...

Υπάρχουν πολλά απορρυπαντικά στο παζάριν, σωστά; Σωστά.
Διαφημίζουν τα, σωστά; Σωστά.
Χαίρομαι που συμφωνούμεν ως τωρά, πάμεν πάρακατω.

Οι διαφημίσεις των απορρυπαντικών έχουν ΠΑΝΤΑ (μα πάντα όμως!) το ίδιον κκόνσεπτ: δείχνουν σου το διαφημιζόμενο απορρυπαντικό με τη συσκευασία του όμορφα τζι ωραία τζαι δείχνουν σου τζαι "έναν άλλον" απορρυπαντικο που εν πάντα μες σε έναν άσπρον κουτίν, δίχως όνομαν, δίχως λογότυπον, σκέττον νέττον. Η κοπέλλα που διαφημίζει το προϊόν δείχνει 2 κούππες συνήθως διάφανες (οι διαδικασίες τελούν υπό απόλυτον διαφάνειαν βεβαίως-βεβαίως) τζαι 1 φανέλλαν λετσιασμένην. Ενίοτε, λετσιάζουν την επί τόπου με "δύσκολους λεκέδες", με "άπαναγία μου ήνταλος καθαρίζει τούτον τωρά" λεκέδες και πάει λέγοντας. Βάλλουν τες φανέλλες μες τες κούππες. Οι φανέλλες τζαι οι κούππες είναι εξ' ορισμού identical.

Στην μιαν κούππαν βάλλουν το διαφημιζόμενον (σούπερ-ντούπερ) απορρυπαντικόν, στην άλλην κούππαν βάλλουν το "άλλο" (κοινό/ανυπόθετο) απορρυπαντικό. Βάλλει τζαι η κορού τα shιέρκα της μέσα, ανακατώννει τα νάκκον τζαι μονομιάς το νερόν της κούππας που έshει μέσα το διαφημιζόμενον απορρυπαντικόν γινήσκεται shιόνιν ενώ η άλλη κούππα έshει έναν ζουμίν ολόμαυρον σάννα τζαι έπλυννεν τα shιέρκα του λαστιχάρης (εν εννοώ αποελίστας, μιλώ κυριολεκτικά) ή σιεράς. Το δε φανελλίν που "επλύθθηκεν" με το διαφημιζόμενον απορρυπαντικόν φκαίννει που την κούππαν τζινούρκον μες τα νάϋλα, το δε άλλον φανελλίν εν γεμάτον τάτσες.

Παρακολουθάτε με οξά έχασα σας;

Το λοιπόν, έρχομαι στην ουσία του πράματος και στην απορία μου.

Αν για παράδειγμαν διαφημίζουν το Ντιξάν, το "άλλο απορρυπαντικό" εν μπορεί να είναι Ντιξάν
Αν διαφημίζουν το Αριέλ, το "άλλο απορρυπαντικό" εν μπορεί να είναι Αριέλ
Αν διαφημίζουν το Εύρηκα, το "άλλο απορρυπαντικό" εν μπορεί να είναι Εύρηκα και πάει λέγοντας

Και ερωτώ τωρά εγώ ο συγκεχημένος καταναλωτής:

ΠΟΙΟΝ ΕΝ ΤΖΙΝΤΟ ΜΑΥΡΟΓΕΡΗΜΟΝ ΤΟ "ΑΛΛΟΝ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟΝ" ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΜΕ ΛΑΩΝΝΕΤΑΙ;

Το Ντιξάν εν μπορεί να είναι γιατί στες διαφημίσεις του κάμνει τα ούλλα shιόνιν. Το Αριέλ εν μπορεί να είναι για τον ίδιο λόγο. Το Εύρηκα εν μπορεί να είναι για τον ίδιο λόγο. Το Χ απορρυπαντικό εν μπορεί να είναι για τον ίδιο λόγο.

Ε ποιόν ένι σιόρ τελοσπάντων;! Εννα σπάσω α!

7 σχόλια:

 1. ariel tze kanei!dokimasmena prmt!:P

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. @nekat0meni
  Μα εν τζαι ψάχνω για το πιο καλό απορρυπαντικό. Ψάχνω τζίντο "άλλο/κοινό απορρυπαντικό" που κανένας εν μας λαλεί ποιον ένι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Νομίζω η απορία σου να μπει στον κατάλογο με τις πιο συχνές απορίες...όπως πχ τι θεραπεύει η ηλιοθεραπεία και άλλα κουφά! :))
  Το σκέφτηκα και το ξανασκέφτηκα και δεν μπορώ να βρω μια λογική απάντηση να σου δώσω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. @Rain
  Απορίες (και δη καταναλωτικές) έχω ουκ ολίγες. Εννα τες αναπτύξουμεν σιγά-σιγά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. θα refrain from asking «τζιαι τι να το κάμεις γιε μου το ανυπόθετο το απορρυπαντικό; εν σε κανούν οι έννοιες σου;!», και θα εκφράσω απλώς τη διαφωνία μου στο σημείο της διαφήμισης που λές «Βάλλει τζαι η κορού τα shιέρκα της μέσα, ανακατώννει τα νάκκον»: εμένα εκκεντρίζει με το ότι βαστούν την φανέλλα που τους ώμους, βουττούν την μέστην κούππα τζιαι, στο ίδιο δευτερόλεπτο, ΧΩΡΙΣ ανακάτωμα ή τρίψιμο φκάλλουν την έξω γυαλλίν της οσshιάς. :ζ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Εν πολλά ηλίθιον να γράψω μόνο: "ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ !!!! " ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. αχαχαχαχα πολλά καλό! keep writing :)

  A.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...