Δευτέρα, 12 Απριλίου 2010

Ασσέν τζι έναν χρυσόμηλον!Η Eva Rivas, ερμηνεύτρια του τραγουδιού της Αρμενίας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision, επισκέφτηκε την Κύπρο -μετά από πρόσκληση του εκπροσώπου των Αρμενίων στη Βουλή Βαρτκές Μαχτεσιάν- τζαι εσυναντήθηκε με τη Δήμαρχο Λευκωσίας Ελένη Μαύρου. Μετά τη συνάντηση εφυτέψαν μαζί τζαι μια χρυσομηλιά στο Δημοτικό κήπο της Λευκωσίας.

Η χρυσομηλιά που αποτελεί το εθνικό σύμβολο της Αρμενίας, συμβολίζει επίσης τζαι το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Rivas φέτος στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με τίτλο «Apricot Stone».

Κάτι εν τζαι τούτον...τωρά πλέον υπάρχει τζαι κάτι που μπορούμεν να πούμεν ότι το "έκαμεν η Μαύρου" σιόρ. Εν θα στέκουν πλέον ερωτήσεις του στύλ: "θθύμισμου ποιά εν η Μαύρου;...κάτι μου λαλεί το όνομαν..." ή "μα ήνναμπου άλλαξεν τούτη σαν Δήμαρχος;" Εννα ρέσσεις που τζιαμέ στον Δημοτικό Κήπο τζαι εννα θωρείς τη χρυσομηλιά (εννα κόφκεις τζαι κανέναν χρυσόμηλον αν έshει) τζι εννα λαλείς: "θωρείς το τούντο δεντρόν; Εν η Μαύρου που το εφύτεψεν!".
Τζαι ύστερα που εννα δακκάννεις το χρυσόμηλον τζαι εννα βρίσκεις σκουλούτζιν μέσα εννα το σίρνεις όσπου φτάννει η κουτάλα σου τζαι να λαλείς "που να μείνει μαύρον για χρυσόμηλον!"

3 σχόλια:

  1. θα διαφωνήσω. έκαμε τζαι άλλα η Μαύρου. την ταλαιπωρία στην πλατεία Ελευθερίας που τη βάλλεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε άτε ρε Μάνα τζι εσύ τωρά...κότζιαμου graffiti σου έκαμεν τζιαμέ! Εν η χαρά σου να ρέσσεις που τζιαμέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το δεντρόν εν σίουρα καλλίττερον που τον ρότσον που έβαλεν ο Λέλλος για να μας αθθυμίζει την επίσκεψην του Τίτο...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...