Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010

Έλα τζι εννα σε βο(υ)λέψουμεν τζι εσέναν

Με ομοφωνία αναμένεται να περάσει από τη βουλή η πρόταση για αύξηση των βουλευτών από 56 σε 70. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες οι 14 νέες έδρες θα κατανεμηθούν ως ακολούθως: Από μία στις επαρχίες Λάρνακας, Αμμοχώστου και Πάφου, ενώ οι υπόλοιπες 11 θα αφορούν βουλευτικές έδρες «Επικρατείας», όπως υπάρχουν στην Ελλάδα δηλαδή. Ο λόγος της αύξησης των βουλευτών είναι ο φόρτος εργασίας που προβλέπεται με την ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ από την Κύπρο.

Εν ξέρω αν πρέπει να γελώ ή να κλαίω με τούτα που θκιεβάζω
Ζάβαλλι μου!! Εννα ππέσει δουλειά πολλή το εξάμηνον που εννα προεδρεύουμεν της Ευρωπαϊκής Ένωσης τζαι εννα μεν προκάμνουν οι βολευτές μας!! Ως γεγονός πόσα να φτάσουν; Για στα ράδια να μιλούσιν, για στες τηλεοράσεις να καφκαλατίζουν, για να κάμνουν εγκαίνια, για μνημόσυνα, για ομιλίες σε επετείους.

Η απορία μου τωρά όμως εν άλλη...
τούτοι οι 14 νέοι βολευτές ενναν ππάρτταϊμ; Ή μάλλον...ενναν με σύμβαση για 6 μήνες ώστι να τελειώσει η προεδρία της Ε.Ε. τζαι να ποκάτσουν τα βούριστρα; Διότι αννέν έτσι ίσια-ίσια ποννα φτάσουν να παραγγείλουν το (αφορολόγητον) αυτοκίνητον τους. Έσhει τζαι κρίσην ο τομέας των αυτοκινήτων τωρά τζαι εν τζαι πολλοκρατούν στοκκ οι αντιπροσωπείες

6 σχόλια:

 1. Αν δεν εκάμναν τζαι δεύτερη δουλειά οι βουλευτές μας, με λίγα λόγια αν οι γιατροί δεν ήταν στα ιατρεία τους, αν οι δικηγόροι δεν ήταν στα δικαστήριο και πήγαιναν και λιγάκι στη βουλή, μια χαρά θα τα προλάβαιναν. τέλια καραγκιόζιες, ούτε τα προσχήματα ε κρατούν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ινβίκτους, επρόλαβες με ρε φίλε για τούντην ανάρτησην!
  Τι να πούμεν ποιον! Τούτοι παπάες, τούτοι τατάες! ¨οτι θέλουν κάμνουν. Όσες θέλουν θέσεις αννοίουν, όσα θέλουν παίρνουν. Κρίση? Μα ποια κρίση?
  Ρε αν εδουλεύκαν όπως πρέπει, θα τα επρολαβαίναναν ούλλα. αλλά πρέπει να κάμνουν τζιαι τες "δουλειές" τους...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σημειώστε το τούτον που σας λαλώ: όπου να 'σαι εννα ξεφυτρώσουν τζαι δακάτω "υφιπουργοί" για τα διάφορα υπουργεία όπως έχουν τζαι στην Ελλάδα. Για να μεν σκορσάρουνται οι υπουργοί μας τζαι πάθουν τζαι τίποτε. Όι τίποτε άλλον, το medical τους εν εμείς που το πκιερώννουμεν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Eεεεε... μα δηλαδή , ξημαρισιές !!!
  Τζαι τούτους στην Πλατεία να τους αφήσουμε να παστελλώσουν μες τον ήλιο, να τους αλείψουμε μέλι για να τους φαν οι μούγιες .
  Φωνάζετε να φωνάζουμεν πέρκι γινεί τίποτε

  Σημ. : Σε τούτα τα θέματα που αναφέρεις φίλε Ιnvictus ότι μπαίνει εν ιφκαίνει ;-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. μάνα μου ρε τζε να πάθουν τίποτε καμιά υπερκόποση!άγια ολάν!περιπέζουν μας τζε τούτοι!Βοηθούς των βοηθώς εν θα θέλουν γιατί ούτε τζε τζίνοι εν θα προλαβαίνουν?Άχρηστοι!Εν να εν η πιο ρεζίλικι προεδρία Ευρώπης που ανέλαβε χώρα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...