Τρίτη, 20 Απριλίου 2010

Η Τζούλια στη Βουλή. Όι λαομόν λαλώ σου!

Τζιαμέ που ενόμιζα ότι ακούσαμεν τα ούλλα που/για την Τζούλια, ήρτεν τούτη η επιστολή για να με κάμει να αλλάξω γνώμη. Η Τζούλια που λες, έστειλεν επιστολή στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας τζαι στη Βουλή των Ελλήνων με την οποία επιστολή -μεταξύ άλλων- εκφράζει τζαι τες σκέψεις της για να ασχοληθεί ΚΑΙ με την πολιτική ως βουλευτίνα! Ναι ναι ξέρω...όι λαομόν! Τζι εγώ τούτον είπα εξ αρχής!

Παραθέτω αυτούσια την επιστολή. Θα συγκρατηθώ τζαι δεν θα κάμω κανένα σχόλιο. Η επιστολή άλλωστε μιλά που μόνη της!

Αξιότιμοι κύριοι,

Βιώνοντας κι εγώ, όπως όλοι οι Έλληνες τις δραματικές εξελίξεις με την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, αλλά και τις αγωνιώδεις προσπάθειές σας για την καλύτερη δυνατή στήριξη και επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε από την Ε.Ε., αλλά και το ΔΝΤ, έκπληκτη παρακολούθησα την ομιλία ενώπιον του ελληνικού κοινοβουλίου του βουλευτή του Σύριζα, κου Δ. Παπαδημούλη...
Ο κ. Παπαδημούλης με τον οποίο ουδέποτε είχα προσωπική ή με οποιοδήποτε τρόπο επαφή, από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων αναφέρθηκε στο όνομά μου με χαρακτηρισμούς απαξιωτικούς και προσβλητικούς για μένα ως άνθρωπο όσο και ως επαγγελματία.

Προφανώς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ελλείψει πολιτικού λόγου και επιχειρημάτων, επιδιώκοντας μόνο τον εντυπωσιασμό και την αναμετάδοση του ανύπαρκτου πολιτικά λόγου του από τα ΜΜΕ, χρησιμοποίησε το όνομά μου με υβριστικό τρόπο, χρησιμοποιώντας τη βουλευτική του ασυλία για μια αήθη και άνανδρη επίθεση σε βάρος ενός απροστάτευτου στη συγκεκριμένη περίπτωση πολίτη, διασύροντάς με από τον ύψιστο και ανώτερο ναό της δημοκρατίας, το κοινοβούλιο.

Δίχως καμία αιτία και κανένα επιχείρημα, πέρα από υβριστικούς χαρακτηρισμούς του, ο κ. Παπαδημούλης υποστήριξε ενώπιον της ολομέλειας του κοινοβουλίου ότι φοροδιαφεύγω και εξαπατώ το ελληνικό κράτος, τη στιγμή μάλιστα που υπόκειμαι διαρκώς σε αλλεπάλληλους ελέγχους από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας, δίχως να έχει προκύψει από την πλευρά μου η παραμικρή παρατυπία. Κι όλα αυτά τη στιγμή που εγώ εκτίθεμαι, εξαιτίας του επαγγέλματός μου ως καταξιωμένη καλλιτέχνης, καθημερινά στα ΜΜΕ και προσπαθώ να αποτελέσω παράδειγμα για την οικονομική στήριξη της χώρας μας, καταβάλλοντας μέχρι ακεραίας και με διαφάνεια κάθε ευρώ που μου αναλογεί από φόρους και υποχρεώσεις.

Την ίδια στιγμή προσωπικά αμφιβάλλω αν ο κ. Παπαδημούλης λειτουργεί με την ίδια διαφάνεια απέναντι στο ελληνικό δημόσιο. Αμφιβάλλω αν ο κ. Παπαδημούλης τη στιγμή που με υβρίζει και με κατηγορεί αβάσιμα, δεν έχει εμπλακεί σε κάποια από τις πολλές υποθέσεις διαφθοράς και σκανδάλων για τα οποία βοά ο πολιτικός κόσμος της χώρας και ταλανίζουν εδώ και χρόνια την ελληνική οικονομία.

μφιβάλλω αν ο κ. Παπαδημούλης δεν έχει χαρτοφυλάκιο μετοχών σε «off shore» εταιρίες, δεν έχει χρηματιστεί, δεν έχει «λαδωθεί», δεν έχει συμμετάσχει σε κάθε λογής ρεμούλες και δεν έχει υποκύψει σε πιέσεις οικονομικά ισχυρών με αντάλλαγμα φυσικά το χρήμα.

Επειδή ο κ. Παπαδημούλης καλύπτεται δυστυχώς από τη βουλευτική ασυλία, η κίνησή μου να στραφώ νομικά εναντίον του, μετά την ανήθικη επίθεση που μου εξαπέλυσε και μάλιστα μέσα από το κοινοβούλιο, ήταν καθαρά συμβολική. Όμως μέσω της παρούσης επιστολής, εκτιμώ ότι κάνω κάτι άκρως ουσιαστικό. Ασκώ το δικαίωμα που μου δίνει το σύνταγμα της Ελλάδας να απευθυνθώ σ’ εσάς, τους ανώτερους θεσμούς του κοινοβουλευτικού μας συστήματος και να σας ζητήσω να με προστατεύσετε από τον κ. Παπαδημούλη και τους ομοίους του που προσβάλλουν το κύρος του ελληνικού κοινοβουλίου.

Ως πολίτης της χώρας στην οποία γεννήθηκε η δημοκρατία, πιστεύω ότι θα σκύψετε με ενδιαφέρον και στοργή στην περίπτωση της κατάφορης προσβολής και αδικίας σε βάρος μου και θα με περιβάλλετε με αγάπη, προστατεύοντάς με παράλληλα και ως επαγγελματία που προσπαθώ καθημερινά να προάγω την τέχνη, αλλά και να βοηθήσω αυτή τη δύσκολη στιγμή την Ελλάδα μας, καταβάλλοντας μέχρι κεραίας τις οικονομικές μου υποχρεώσεις, εργαζόμενη σκληρά πολλές φορές και νύχτα κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Στην προσπάθειά σας αυτή να βγούμε από την οικονομική κρίση, διατίθεμαι να συμμετέχω με οποιοδήποτε τρόπο καθώς έρχομαι σε επαφή με τους νέους και τις νέες της χώρας μας αποτελώντας για τους περισσότερους «είδωλο». Κι επειδή ακριβώς είμαι άκρως ευαισθητοποιημένη και θέλω να προσφέρω στην κοινωνία, όχι μόνο δείγματα της καλλιτεχνικής μου φύσης αλλά και του κοινωνικού μου έργου, δε σας κρύβω ότι σκέπτομαι πλέον σοβαρά να εισέλθω ενεργά στο χώρο της πολιτικής, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που σε κάθε μου εμφάνιση με προτρέπουν να συμμετέχω στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς της πατρίδας μας.

Μετά τιμής
Τζούλια Αλεξανδράτου

13 σχόλια:

 1. Αα!! Εν για το Δαφνί τούτη, ολάν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ok σοβαρά τωρά, έγραψεν η τζούλια έτσι πράμα? εν είσιεν άγνωστες λέξεις?

  κατά τα άλλα, go Julia go! άτε να ανεβαίνει λίγο το επίπεδο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ma 3erei k grafei elinika to tsokaro?
  dn me ekplisei emena dioti se ena video pu ida ipe oti 8elei na ginei prothipourgos "ti ton pro8ipurgo ton 3eroun pio poloi apo oti emena?"...oti nane!ala ate an dn asxoli8ei i julia pu tin katexei tin politiki kala pios 8a asxoli8i? Pros to dromo pu xara3e i julia! Oles oi 3an8es-manes sti vouli!!!Mono me t julia en na dei xairi i elada:P

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Για την ορθογραφία/γραμματική της επιστολής πρέπει να την εβοήθησεν ο Κούγιας. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Τσιτσιολίνα!
  Αν μπει στη Βουλή πάντως εννα πρέπει κάποιος (ο Φουρθιώτης ίσως?) να της εξηγήσει ότι το μικρόφωνο εν το βάλλεις βούκκον

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. χαχαχα το μικρόφωνο εν το βάλλεις βούκκον :)))
  Πάντως εγώ τον Κούγια συμπαθώ τον, βρίσκω τον πολλά σοβαρό κύριο, αν έκατσε κι ασχολήθηκε με αυτή την επιστολή θα απογοητευτώ πολύ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. @homo anisorropus
  Το ότι βρίσκεις "πολλά σοβαρό κύριο" τον Κούγια να το κοιτάξεις πάραυτα!!! Πριν είναι πολύ αργά για θεραπείες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ήταν αναμενόμενο ρε, κάθε μέρα σχολούνται μαζί της, παίζει το (καλά τζαι μεταφορικά τζαι κυριολεκτικά), προκαλεί, του κόσμου χαλαρώνει ο νους του, αύριο γιατί να μεν την φκάλουν τζαι βουλευτίνα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Πάντως, αν κατέβει υποψήφια σίγουρα θα βγει.
  Περιπαίζει μας κανονικά τούτη, εμείς φταίμε που ασχολούμαστε μαζί της. Αλλά εγώ πιστεύω ότι εν που τα καλά πελλή, χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης δηλαδή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Εμπλέξαμεν τες βούρτσες με τες πούτσες φίλε Κκουλλά τζαι εννα χτάρουμεν τους κώλους μας στο τέλος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. e, ama ekane to porno i kopella, ti allo tis meni pleon gia na asxolithoume mazi tis? skeftike kai xanaskeftike, (o consultant manager tis) kai apofasise na mas kani kinisi mat (mishimou) me tin politiki enasxolisi

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Δείτε και αυτό από μια άλλη επιστολή της Τζούλιας! Οι Ράδιο Αρβίλα είπαν τα πριν από μας για μας!!
  http://www.youtube.com/watch?v=EonRC0J_REc

  Γιατί το άλλο;;;
  "θα σκύψετε με ενδιαφέρον και στοργή στην περίπτωση"!!!!!
  Το σωστό είναι "εγκύπτω" σε μια περίπτωση/πρόβλημα αλλά μάλλον στην περίπτωση της Τζούλιας ισχύει καλύτερα το πρώτο, εν πιο συνηθισμένη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Όπως λες κι εσύ...όι λαομόν!!!
  Ο Κούγιας εμυρίστηκε λεφτά με το τσουβάλι. Τι ξεφτίλας δικηγόρος Θεέ μου!!
  Πράγματι Τσιτσιολίνα ολέ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...