Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010

Επιάαν μας τον κώλο μας!

Είμαστεν εχτές με τη φαμίλια στη Λάρνακα το μεσημέρι τζαι είπαμεν πριν νάρτουμεν πίσω Λευκωσία να δώκουμεν ένα γυρό που το Αεροδρόμιο να πιούμεν τον καφέ μας.

Πάμεν λοιπόν στο Αεροδρόμιο (έσhει όνομα τελικά οξά κόμα εν το εβαφτήσαν?) τζαι καθούμαστεν στην καφετέρια. Έρκεται η καρσόνα, φέρνει τα μενού. Τελικά αποφασίσαμεν να μεν πιούμεν καφέν αλλά φρέσκο χυμό (ετάξαμεν τον της κόρης άλλωστε).

Πιάε πένναν τζαι χαρτίν αν δεν έσhεις κκαλκιουλέϊτορ πρόχειρο τζαι γράφε...

3 χυμούς τζαι έναν παγωτόν: €19.30

Ώσπου να έρτουν οι καφέδες χυμοί επετάχτηκα στο sort-of περίπτερον που έσhει τζιαμέ δίπλα να πιάω καμιάν εφημερίδαν να ρίξουμεν κανένα βλέφαρο τζαι τίποτε να ποσκολιούμαστεν στο αυτοκίνητον ύστερα.

1 εφημερίδα, 2 chips τζαι 3 κκίντερ: €10.25

Πάω πίσω στην καφετέρια, πίννουμεν τους χυμούς μας, τρώω τζαι το παγωτόν μου τζαι μετροφυλλούμεν τζαι νάκκον τα περιοδικά που ήταν μαζί με την εφημερίδα. Ώσπου τζαι εβαρεθήκαμεν τζαι εσηκωστήκαμεν να φύουμεν.

Πάμεν να πληρώσουμεν τζαι το ππάρκιν ττίκετ μας: €3.50

Το σύνολο: €33.05

Δηλαδή αν το σκεφτείς τζαι νάκκον, αν εδίουν αλλό κάτι τις επήνναμεν τον στην Αθήνα τον καφέ χυμό μας...όι λαομόν θκιέ Σιακόλα, όι λαομόν λαλώ σου!!!

10 σχόλια:

 1. σε λίγο καιρό το παρκινγκ θα πάει 10 εύρώ γιατί το μηχανάκι που βγάζει το τικετ θα βγάζει και φακελάκι με βαζελινη για ευνόητους λόγους...την καλημέρα μου :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τζιαι σεις ρε κουμπάρε, ίσια αεροδρόμιον εσκεφτήκετε να πάτε? Μια ψαροταβέρνα είσιες ν'αρτει πιο φτηνά!
  Ήντα λοϊς να φκουν τα έξοδα του Σιακόλα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Επρόλαβεν με ο Itsmylife, γι'αυτόν να σου προτείνω τζαι κάτι άλλο ωραίο κατ' εμένα. Πιάσε τα πραματούθκια σου που ένα κανονικό περίπτερο του δρόμου άλλη φορά που θα πάεις Λάρνακα , τζαι αντί Αeroport de le Shacol (όι εννά μεν του εύρω όνομα) κλώσε για Αλυτζήν. Κάτσετε σε κανένα παγκούι, φάτε πιείτε, ρεμβάστε, νάκκο προσοχή βέβαια τα μωρά να μεν παν να δώκουν μέσα τζαι είσαι κομπλέ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αθθυμήθηκα τζιαι μιαν ιστορίαν που μας έτυχεν πριν καμιάν 12αρκάν χρόνια στο παλιόν αεροδρόμιον.
  Επήα μια νύχταν μαζίν με τον κουνιάδον μου να παραλάβουμεν την σύζυγον που έρκετουν που την Βιέννη, που την επέψασιν σε έναν σεμινάριον. Φτώσιες τότε. Εβάστουν έναν πεντολιρίν. Σαν επεριμέναμεν, έδωκεν μας η μυρωθκιά που τες πίτσες, ήταν τζείνα τα Σπάρο τζιαμέ. Εδικλιστίκαμεν. Πάμεν? Πάμεν!

  επάμεν πόναν κομματούϊν πίτσαν, έναν χυμόν τζιαι μια ποτσο΄λυαν νερόν μιτσιάν. Πόσα? 14 (δεκατέσσερις) λίρες!!! έπιντώσαμεν τα ριάλλια μας, όσον τζι εφκάινασιν! Μακρυά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. :))) Αουτς!
  Αλλά και συ, στα υπόλοιπα μέλη αγόρασες ένα χυμό και για τον εαυτό σου βλέπω και χυμό και παγωτό. Τσου τσου.. είσαι άδικος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. en genikon to kakon sth kypron. Pkianoun mas ton kwlon mas pantou. An den kamnw lathos to espresso sth makariou kamei alopos 4 eurw.
  Sth germania pou en tziai akrivh xwra ipotithetai kamnei 1,80.

  Sthn sigkrisi twn 2 xorwn, en se oulla pkio akrivh h Kypros, extos pou ta xorta.

  Xates invictus, en kala pou sou lalei o kkoullas. Thn allh foran ekdromoullan.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. @homo anisorropus
  Εν είμαι άδικος καθόλου. Τα μενού ήταν τζιαμέ ο καθένας επαράγγελλεν ότι έθελεν.

  @postbabylon
  Τούτον εν το καλλύττερον πράμα. Επιστροφή στη φύση ένα πράμα. Αννέν τζαι νύχτα, πέρνεις τζαι κανένα κκόρτλεϊπε με τα παρελκόμενα του

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. @Κκουλλάς
  Έννεν άγνωστο μέρος η αλυτζή μεν μαραζώννεις. Ξέρω τα κατατόπια, Σκαλιώτης γαρ

  @Itsmylife
  Ξέρεις την ιστορία "ο ληστής με το ένα χέρι"; Ε, ο σπάρος εν ο ληστής με τα δύο χέρια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Νομίζω ούλλα τα αεροδρόμια εν σχετικά πτιο ακριβά που τη χώρα. μονοπώλειο. αφού ένιμπορεις να φύεις.εγώ ποττέ εν γοράζω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Dear το πρώτο το λάθος το έκαμες όταν πήγες αεροδρόμιο για καφέ. το δεύτερο που δεν αρκέστηκες στο να δεις απλά τα αεροπλάνα και παράγγειλες καφέ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...