Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010

Όταν αγαπάς
"Όταν αγαπάς ξέρεις πάντα να συγχωρείς. Και μόνο όταν ξέρεις πάντα να συγχωρείς, είσαι άξιος να σε αγαπούν"

Ατάκα που την ταινία "17 σφαίρες για έναν άγγελο". Ήμουν μωρό όταν την είδα, εν θυμούμαι τίποτε άλλο που την εν λόγω ταινία πέρα που τούντην ατάκα που μου έμεινε στο νου.

11 σχόλια:

 1. μεγάλη κουβέντα το "πάντα να συγχωρείς". Υπάρχουν και πράγματα που είναι ασυγχώρητα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Agreed with Mana

  PS Γiατί εν θυμούμαι λέξη που την ταινία παρά μόνο τη Βουγιουκλάκη να την "ράφκουν", τζαι μελοδραματικά να στριφογυρίζει για να πέσει ατάλαντα χαμαί ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η πρωταγωνίστρια της ταινίας ήταν η Μαίρη Βιδάλη. Εκκονφέρμαρα το τωρά ολλάϊν. Είχαμεν πάντα διαμάχη με τη σύζυγο για την πρωταγωνίστρια. Εγώ επέμενα ότι ήταν η Μαρία Αλιφέρη, η γυναίκα μου επέμενεν ότι εν η Βιδάλη. Ήταν σωστή τελικά. Ντέμιτ! Τζι ήμουν τζαι σίουρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ναι καλό, τζε αμαν ο άλλος κάμει με τάρανδο που το κέρατο τζε εν με χωρούν οι πόρτες να περάσω, πρέπει να τον συγχωρήσω επειδή τον αγαπώ; Προτιμώ να του κόψω την...φόρα (μα που επίε ο νους σου;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Κορούδες, αλαβρά-αλαβρά!
  Είπα η ατάκα έμεινεν μου στον νουν που μιτσής. Εν είπα ότι συγχωρούνται ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Προφανώς υπάρχουν πράματα που δεν συγχωρούνται ή που εν πάσει περιπτώσει θεωρούμε τωρά ότι δεν θα μπορούσαμεν ποτέ να τα συγχωρέσουμε. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια...μιάλον βούκκον βάλε, μιάλον λόον μεν πεις ελαλούσαν οι πρωτινοί!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. μιάλον βούκκον βάλε, μιάλον λόον μεν πεις ελαλούσαν οι πρωτινοί!

  σωστός...εξάλλου έχω το παρατηρημένο. ότι περιπαίζω έρκετε ύστερα τζε διά πάνω μου...όποτε λαλώ «μα εγώ να κάμω έτσι πραμα, ποτττττεεεεεεεεεεεε» έρκουμε ύστερα τζε κάμω το. άρα έχεις δίκαιο μιάλον βούκκον βάλε, μιάλον λόον μεν πεις ελαλούσαν οι πρωτινοί! (αυτό βέβαια δεν αναιρεί ότι θα του την κόψω...χαχαχα)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. @she demon
  "αυτό βέβαια δεν αναιρεί ότι θα του την κόψω..."
  τη...φόρα σωστά; χαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. προσωπικά συμφωνώ με την ατάκα (είμαι άσχετη με την ταινία)

  τούτον εν το ιδανικό. αν δεν μπορούμε/δε θέλουμε να το κάμουμε εν άλλη κοθβέντα

  τζι εννοείται σηκώνει μεγάααααλη συζήτηση το θέμα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. @ invictus = την.... φόρα ναι...τωρά αν είναι πάρα πολύ μεγάλα τα κέρατα και εξέχουν που την κελλέν μου δεξιά τζε αριστερά και είμαι σαν το Boeing, εν ηξέρω τι άλλο μπορεί να κόψω...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...