Τετάρτη, 5 Μαΐου 2010

Να τους χαιρόμαστε!!!

αντιγράφω από το http://trupokarudos.blogspot.com χωρίς περεταίρω σχόλια:

Βρέθηκε χθες (3/5/2010) στα σκουπίδια το σκυλάκι, καθαρόαιμο cocker spaniel 2-3 μηνών, να ουρλιάζει. Κάποια παιδιά το πήραν από τα σκουπίδια και είδαν ότι σε σακούλα στο λαιμό του είχε δεμένο το βιβλιάριο υγείας του. έγινε εμβόλιο μέσα στο πρώτο τρίμηνο 2010 από τον ιδιοκτήτη του. Το όνομα του ιδιοκτήτη ως αναγράφεται στο βιβλιάριο υγείας του είναι η γυναίκα του υπουργού Οικονομικών, Χαρίλαου Σταυράκη στην Κύπρο.

Τα παιδιά που βρήκαν το σκυλάκι τηλεφώνησαν στον κτηνίατρο και επιβεβαίωσαν το όνομα του ιδιοκτήτη - δηλαδή της γυναίκας του Υπουργού.

Χθες (3/5/2010) της τηλεφώνησαν της κυρίας και αυτή παραδέχτηκε ότι το σκυλάκι είναι δικό της. Τους είπε ότι δεν μπορεί να αποφασίσει τί να το κάνει γιατί ήταν απασχολημένη και ήταν στο εξωτερικό. Τα παιδιά επέμεναν να λάβουν απάντηση και μετά από λίγα δευτερόλεπτα απάντησε "δεν τον θέλω τον ψωφόσκυλο".

Αργότερα χθες (3/5/2010) όταν το θέμα πήρε διαστάσεις από στόμα σε στόμα, η κυρία Υπουργού τηλεφώνησε πίσω στα παιδιά που βρήκαν το σκυλί και είπε ότι το χάρισε πριν ένα μήνα στον υπηρέτη της τον Πακιστανό / Σριλανκέζο να το πάρει σε ένα φίλο του. Δηλαδή σε δεύτερη επικοινωνία αρνήθηκε ότι είχε παραδεχθεί στην προηγούμενη - ότι δηλαδή το σκυλί ήταν μέχρι και τη στιγμή που πετάχθηκε στα σκουπίδια δικό της!

Το σκυλάκι είναι μωρό και δεν έχει τσιπ - αλλά το βιβλιάριο που το συνόδευε αναγράφει το όνομα της κυρίας Υπουργού. Ο νόμος είναι ρητός τόσο σε σχέση με την κατοχή σκύλων , τις υποχρεώσεις των ιδιοκτητών καθώς και την πρόκληση πόνου ή εγκατάλειψης.

Σήμερα τα παιδιά δέχθηκαν τηλεφώνημα από την εφημερίδα Πολίτης στην οποία ανέφεραν το περιστατικό χθες. Η εφημερίδα ουσιαστικά και από ότι κατάλαβα, ενέργησε ως μεσάζων διερεύνησης. Ο κύριος Χαρίλαος Σταυράκης μέσω της εφημερίδας έστειλε μήνυμα στα παιδιά να σταματήσουν ως εδώ με τη δημοσιοποίηση γιατί αλλιώς θα κινηθεί εναντίον τους (ότι και εάν σημαίνει αυτό). Η εφημερίδα πολίτης μετέφερε το μήνυμα και ενέργησε ως διαμεσολαβητής να σταματήσει το πράγμα ως εδώ - να αποσιωπηθεί πιθανώς! Επίσης σήμερα ο κύριος υπουργός επίσης είπε ότι το σκυλάκι δεν ήταν δικό τους, αλλά ότι το έδωσαν ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣΙΑΤΗ ΥΠΗΡΕΤΗ (σημειώστε ότι η κυρία Υπουργού είχε αναφέρει 1 μήνα!)

Εντωμεταξύ η αστυνομία χθες επικοινώνησε με τα παιδιά τα οποία έκαναν παράπονο (νομίζω δεν δέχθηκε η αστυνομία να πάρει καταθέσεις και να γίνει σωστή καταγγελία) και επίσης επεσήμαναν στα παιδιά ότι τα παιδιά είχαν αδικήματα - ίσως δηλαδή ότι πήραν ξένη περιουσία στα χέρια τους!

10 σχόλια:

 1. δεν έχω λόγια...μένω άφωνη. μπράβο μας. να τους χαιρόμαστε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είπεν κάποτε κάποιος ότι "ο κάθε λαός έshει τους πολιτικούς που του αξίζουν". Πρέπει να είμαστεν πολλά σκάρτος λαός για να μας αξίζουν έτσι πολιτικοί...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. O Xarilaos Stavrakhs en toutos pou epoulen kourtines tziai tapetsaries kapote?
  Kati thimoumai amidra pou ton tziairon pou eminiska sth Kypro.

  Mporei to skillaki na men epienne me to decor tous:-D

  Dame epetaksan mwron sior, to shillouin enna skeftoun?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. κύριε έλέησον μα σοβαρομιλάς;

  ας το χάριζε σε κάποιο, καθαρόαιμο κιόλας πολλοί θα το ηθελαν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. oi laomon!ayia olan axristoi!enevriasa tora!evare8ike to pexnidi tis...k eshi tze mutra o stavris mas na apila?ate olan!en giafto pu en 8a pame mprosta emis!POTE!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Tο κείμενο (που ακολουθεί) κυκλοφορεί σήμερα στο διαδίκτυο, από e-mail σε e-mail, ως απάντηση – απολογία για το χθεσινό κείμενο με τίτλο: «Αίσχος Σκυλάκι Πεταγμένο στα Σκουπίδια από Γυναίκα Υπουργού» που κυκλοφορούσε με τον ίδιο τρόπο. Τουλάχιστον κάποιος είχε το θάρρος να απολογηθεί για την κυκλοφορία ανεύθυνων και ανεπιβεβαίωτων φημών που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο «ελαφρά τη καρδία» διασπείροντας ψευδείς φήμες που σπιλώνουν υπολήψεις και παραπλανούν την κοινή γνώμη.

  Το κείμενο απολογίας:

  Σήμερα το πρωί οδηγούμενος από τον παρορμητισμό μου και έξω από κάθε
  πλαίσιο λογικής, προώθησα ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, που έλαβα, με τον πιο πάνω τίτλο
  συμβάλλοντας έτσι στη διασπορά μιας αδιερεύνητης πληροφορίας.

  Απολογούμαι αν αυτή η πράξη μου σας δημιούργησε οποιοδήποτε
  πρόβλημα (αφού σας ζητούσε να το προωθήσετε) και κυρίως απολογούμαι σε αυτούς που αναφέρονται στο μήνυμα ονομαστικά, αφού με το περιεχόμενο του θίγονται υπολήψεις, οργανισμοί, αρχές και πρόσωπα.

  Απ’ ότι φαίνεται πρόκειται για ακόμα ένα από τα σκουπίδια του διαδικτύου
  και προσωπικά σας διαβεβαιώνω ότι δεν λειτούργησα στη βάση προσωπικών, πολιτικών, οικονομικών ή άλλων κινήτρων, παρά μόνο στη βάση της ανθρώπινης αφέλειας και επιπολαιότητας και στην λανθασμένη αξιολόγηση της πηγής πληροφόρησης μου.

  Σας ζητώ ξανά ταπεινά συγνώμη και σας παρακαλώ αν κάνατε κι εσείς
  παρόμοιο σφάλμα με το δικό μου, προωθώντας το μήνυμα, να προωθήσετε και αυτό το
  μήνυμά μου, συμβάλλοντας στην αποκατάσταση της αλήθειας.

  Σας ευχαριστώ


  Λάκης Αργυρού

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ποιός εν τούτος ο Λάκης Αργυρού που απολογείται; Τζαι πώς αποδεικνύεται ότι το "κείμενο απολογίας" εν είναι (τζαι τούτο) άλλο ένα "σκουπίδι του διαδυκτίου"; Κανένας εν μπορεί να αποδείξει αν είναι αληθινή η ιστορία ή όι γιατί προφανώς τζαι ο υπουργός ή η γυναίκα του εν θα παραδεχτούν ποτέ έτσι πράμα (αν ισχύει).
  Εγώ προσωπικά εν ξέρω κατα πόσο στέκει ή όι τούτη η κουβέντα. Γι' αυτόν άλλωστε έγραψα πάνω-πάνω "αντιγράφω από το http://trupokarudos.blogspot.com χωρίς περεταίρω σχόλια".
  Εύχομαι να μεν ισχύει πάντως γιατί εν κρίμα το ζώο (το σκυλάκι that is)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. α, τον πρόλογο στο πιο πάνω σχόλιο εν τον έγραψα εγώ. Το «Τουλάχιστον κάποιος είχε το θάρρος να απολογηθεί» έννεν δικό μου! Απλά μετέφερα :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...