Τρίτη, 18 Μαΐου 2010

Εγώ εν τζαι...

Την παραίτησή της  (η οποία έγινε αποδεκτή) υπέβαλε η υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Ελλάδας Άντζελα Γκερέκου, μετά το θέμα που βγήκε στην επιφάνεια και αφορούσε τις φορολογικές οφειλές (ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ) του τραγουδιστή συζύγου της Τόλη Βοσκόπουλου.

«Η Άντζελα Γκερέκου υπέβαλε την παραίτησή της για λόγους ευαισθησίας και ευθιξίας και προκειμένου να μην υπάρξει η παραμικρή αφορμή για να πληγεί η κυβέρνηση, παρά το ότι ουδεμία εμπλοκή έχει στις φορολογικές εκκρεμότητες του συζύγου της» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.

Μάλιστα...
Δηλαδή η κυρία Γκερέκου λαλεί μας ότι εν είshεν ιδέα ότι ο άντρας της για 17 χρόνια εν υπόβαλλε φορολογική δήλωση τζαι εν επλήρωννε ούτε δραχμή φόρο. Πρόσεχε να μεν χτυπήσεις Άντζελα! Ο δε Τόλης εδήλωνε εισόδημα 3000 ευρώ το μήνα. Άσχετον ότι έπιαννεν τα διπλάσια για νυχτοκάματο.

Τζαι έκαμεν (άκουσον άκουσον) αίτηση να του διαγράψουν το χρέος του λόγω "αδυναμίας αποπληρωμής του". Κλάτσιαρε λλίον ρε τράουλλε!!!! Δηλαδή όποιος στοιβάζει χρέη κάμνει απλά μιαν αίτηση μετά ότι "εν κρατώ να σας τα πληρώσω, παρακαλώ διαγράψτε τα" τζαι εκαθάρισε; Εσάς ούλλους έπρεπε να σας τυλίξουν τζαι να σας σύρουν μες τον Κορυδαλλό να τραγουδάτε του Κουφοντίνα τζαι του Παλαιοκώστα (εν μέσα τούτος οξά έφυεν τους πάλε?)

Εφανήκαν άτυχοι οι κα(β)λιτέχνες και λοιποί τηλεπερσόνοι/ες γιατί πλέον με την Ελλάδα να έχει αγγίξει τον οικονομικό πάτο, η εφορία ψάχνει να έβρει από παντού λεφτά οφειλόμενα. Τζαι ο Τόλης εν η αρχή, εννα φκουν τζι άλλοι "βιοπαλαιστές" στη φόρα...

αγωνίιιιιιιααααα με λαχτάαααρααααααα

8 σχόλια:

 1. Καλά να τους κάνουν! Πόσο να πληρώνει ο απλός λαός κι αυτοί να ρίχνουν κούζες χαρωποί τα Πάσχα από τα μπαλκόνια τους στην Κέρκυρα.
  Κορυδαλλός! Κορυδαλλός!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. oi re en to ekseren h antzela...
  afou ton tziairon pou eksekinisen o tolhs na ta xwnnei tzeinh en htan gennimenh akoma:-D

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εν να φκουν πολλά τέθκοια στην φόρα...Τωρά πόσοι εννά τα δώκουν πίσω, άλλη κουβέντα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αγωνιαααααααααααααααα με λακτάρααααααααααααα να σε νοιάζομαι
  Αγωνια δυστυχώς να σε μοιραζομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

  προφανώς εννοούσε τα ευρώπουλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Το "οι σελέμπριτι φοροδιαφεύγουν" είναι το νέο "οι σελέμπριτι φυγοστρατούν!"

  Όπως και να 'χει, η Γκερέκου ανέβηκε στην εκτίμησή μου, κάπως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Χάος ντροπή και ρεζιλίκια.. εκάμαν τα ωραία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. @Anti-Christos
  Η Γκερέκου προσπάθησε να περισώσει ότι μπορούσε. Την τιμά κάπως η άμεση αντίδραση και η παραίτηση αν και η συγκάληψη στην οποία συμμετείχε όλα αυτά τα χρόνια δεν την τιμά καθόλου!

  @Art8sally
  Ο Τόλης είναι η αρχή. Έπιασε σειρά τώρα ο Ρέμος και πάμε γι' άλλα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...