Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010

Σεξουαλική νομοθεσία- Στο Λίβανο είναι νόμιμο οι άντρες να έχουν σεξουαλικές επαφές με ζώα με την προϋπόθεση να πρόκειται για θηλυκά ζώα. Το σεξ με αρσενικά ζώα τιμωρείται με θάνατο!

- Στο Μπαχρέϊν ένας γιατρός επιτρέπεται να εξετάζει τα γεννητικά όργανα μίας γυναίκας αλλά απαγορεύεται να κοιτάει απ'ευθείας την εξεταζόμενη περιοχή. Μπορεί να κοιτάζει την αντανάκλαση στον καθρέφτη κι έτσι να εξετάζει..

- Οι Μουσουλμάνοι απαγορεύεται να κοιτάξουν τα γεννητικά όργανα ενός νεκρού. Αυτό ισχύσει ακόμα και για τους νεκροθάφτες, οι οποίοι υποχρεούνται να καλύπτουν την επίμαχη περιοχή με ένα τούβλο ή ένα κομμάτι ξύλο.

- Στην Ινδονησία η ποινή για τον αυνανισμό είναι ο αποκεφαλισμός.

- Υπάρχουν άνδρες στη Γκουάμ, οι οποίοι έχουν ως εργασία πλήρους απασχόλησης να ταξιδεύουν από χωρίο σε χωρίο και να κάνουν σεξ με νεαρές παρθένες, οι οποίες τους πληρώνουν για να έχουν το προνόμιο να κάνουν σεξ για πρώτη φορά. Η αιτία είναι ότι, σύμφωνα με το νόμο των Γκουάμ, είναι παράνομο να παντρεύονται οι παρθένες.

- Στο Χονγκ Κονγκ μία απατημένη σύζυγος έχει το νομικό δικαίωμα να σκοτώσει τον μοιχό άνδρα της αλλά μόνο εάν το κάνει με τα ίδια της τα χέρια. Η ερωμένη του μοιχού, από την άλλη, επιτρέπεται να θανατωθεί με οποιοδήποτε τρόπο.

- Οι γυμνόστηθες πωλήτριες είναι νόμιμες στο Λίβερπουλ αλλά μόνο σε μαγαζιά με τροπικά ψάρια..

- Στο Κάλι, στην Κολομβία, μία γυναίκα μπορεί να κάνει σεξ μόνο με τον άνδρα της και την πρώτη φορά πρέπει να βρίσκεται παρούσα και η μητέρα της ώστε να πιστοποιήσει το γεγονός!

- Στο Σάντα Κρουζ, στη Βολιβία, είναι παράνομο για ένα άνδρα να έχει σεξουαλικές σχέσεις με μία γυναίκα και την κόρη της ταυτόχρονα.

- Στο Μαίρηλαντ, είναι παράνομο να πωλούνται προφυλακτικά από αυτόματα μηχανήματα εκτός εάν αυτά βρίσκονται σε μέρη όπου πωλείται και καταναλώνεται αλκοόλ.

10 σχόλια:

 1. αν ζούσαμε στην ινδονησία θα μας καθάριζαν όλους, τόσοι μαλάκες που μαζευτήκαμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. @Νυχτερινός Ποδηλάτης
  χαχαχαχα όντως! Αλλά ποιός θα μας αποκεφάλιζε; Αφού κι αυτοί μαλάκες είναι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. θα έφερναν από εξωτερικό όπως κάνουν με τους διαιτητές!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ή θα μετρούσαμε 1 2 3! και θα αποκεφάλιζε ο ένας τον άλλον!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Α ναι...ξέχασα τους "ξένους εμπειρογνώμονες" που επιστρατεύονται (με το αζημίωτο) κάθε τρεις και λίγο για να μας λύσουν τα προβλήματα μας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. πολύ μου αρέσει το Γκουάμ. Ατε σιγά σιγά να έρθει και εδώ έτσι νοοτροπία. Εμείς ακόμα είμαστε με την νοοτροπία «δείχνουμε το σεντόνι μετά το γάμο και τα κορασάτα». Οι παρθένες είναι παράνομο να παντρεύονται. ΝΑΙ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ

  πολύ μου αρέσει και το Χονγκ Κονγκ. Οι απατημένες να σκοτώνουν τους συζύγους τους. Κατά προτίμηση με αποκεφαλισμό (της κάτω κεφαλής)

  Ινδονησία; Μα εν δυνατόν. Τους καημένους. Δεν ξέρουν τι χάνουν...

  χαχαχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. αυτό με το Μπαχρέιν με παραξενεύει. μπορεί να κάνει εξέταση και να βλέπει από τον καθρέφτη; Να το μάθει η Αχάπαρη να κάμει σχόλιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. @she demon
  Άρεσεν σου το Γκουάμ α; Έκοψες το γυρί σου εσύ με το θέμα της παρθενιάς χαχαχα

  @Mana
  Ήθελα να 'ξερα πώς κάμνουν αποτρίχωση (μπικίνι που το λαλείτε?) στο Μπαχρέιν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...