Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2010

Beer wars

Απ 'ότι φαίνεται οι Γερμανοί επήραν το προσωπικά το θέμα με τη δυνατότερη μπύρα στον κόσμο. Μόλις μερικές εβδομάδες από τότε που η Σκωτσέζικη ζυθοποιία BrewDog παρουσίασε τη δυνατότερη μπύρα στον κόσμο με την περίφημη Tactical Nuclear Penguin των 32%, η Γερμανική Schorschbräu κυκλοφορεί νέα μπύρα με 40% αλκοόλ!

Η νέα μπύρα λέγεται Probe Eisbock, διατίθεται απευθείας από την Schorschbräu σε κεραμικά μπουκάλια των 0,33 lt και φέρουν την ιδιόχειρη υπογραφή και αρίθμηση από τον ίδιο τον ζυθοποιό.

Κάθε μπουκάλι είναι σφραγισμένο στο χέρι με κερί και είναι συσκευασμένο σε ξύλινο κιβωτιάκι με διαφανές παράθυρο στην μία πλευρά

Αναμένουμε να δούμε αν ο "πόλεμος" θα έχει συνέχεια με απάντηση της BrewDog.

7 σχόλια:

 1. προσωπικά δεν πίνω μπύρα,οπότε δεν με νοιάζει πια θα είναι πιό δυνατή.απλώς παρακολουθώ,που θα σταματήσει ο αγώνας.καλημέρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μπύρα πίνω, τη συγκεκριμένη δεν την έχω δοκιμάσει. Άσε να "σταματήσει" αυτός ο αγώνας για να δοκιμάσουμε τη δυνατότερη χεχεχε. Καλημέρες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Στο τέλος θα χάσει την ουσία της τζαι η μπύρα τζαι θα χάσουν τζαι οι Γερμανοί την ουσία !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. 40%;;;;;
  Δηλαδή άμαν πιείς τζιαι δεύτερη με το φαϊ μετά ετέλειωσε! Χάνει την ουσία της μετά! Οι μπίρες είναι για να πίνεις πολλές τζιαι να μεινίσκεις ξεμέθυστος, όι να πινεις μια τζιαι ππαττα κάτω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. "Οι μπίρες είναι για να πίνεις πολλές τζιαι να μεινίσκεις ξεμέθυστος," τζαι να βουράς τζαι στην τουαλέτα !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Συμφωνώ... εν να χάσει τη σημασία της η μπύρά! Εν να πίνουμε μια και να φιρνούμαστε;;;!!! πάντος εν τέλια η μπουκάλα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Συμφωνώ με τιουσ πιο πάνω ότι η μπύρα εννά χάσει την ουσίαν της. Η καλή η μπύρα πίνεται για την δροσιά της τζιαι την γεύσην της. Άμαν μεθύσεις εισ το πρώτον-δεύτερον ποτήριν...ξίαστο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...