Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2010

Περίμενε στην ουρά μου σε παρακαλώ!

Δεν υπάρχει χώρα που να μην υπάρχουν ουρές στες διάφορες υπηρεσίες, είτε πρόκειται για τράπεζα, νοσοκομείο ή οποιαδήποτε άλλη κρατική υπηρεσία. Ουρές ατέλιωτες πολλές φορές τζαι μεγάλος χρόνος αναμονής.

Ένας κοψονούρης Ουκρανός, ο Αντρέϊ Ματίσεβιτς, ήβρεν τρόπο να πλουτίσει που τούτες τες ουρές. Ο εν λόγω επιχειρηματίας λοιπόν, προσλαμβάνει ανθρώπους τους οποίους "ενοικιάζει" για να περιμένουν στην ουρά στη θέση κάποιου άλλου! Η εταιρία του εργοδοτεί ως τωρά 11 άτομα τζαι η χρέωση είναι 4 ευρώ την ώρα. Ο Αντρέϊ εργοδοτεί (για την ώρα) μόνον άντρες, αφού όπως υποστηρίζει εν πιο υπομονετικοί.

6 σχόλια:

 1. τζιαι άμαν έρτει η σειρά του ενοικιασμένου μου πιάννει με τηλέφωνο να πάω; οξά είμαι ήδη τζιαμέ, απλώς στέκει τζείνος τζιαι κάθουμαι εγώ; βασανιστικά τα ερωτήματα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. tin idia aporia exw tzai egw. mpori omos na kamnoun kati san plirexousio p prin me tin eteria tzai na analamvani tzini tes doulies toud.
  pantos ayto tha pi epixirimatikotita.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εν να έκαμνεν χρυσές δουλειές αν έστυνεν την επιχείρηση στην DisneyLand. Επερίμενα θκιώμιση ώρες στην ουρά για να μπω σε τζίνο το τρένο και τελικά εκλείσαν το γιατί έβρεχεν!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. @Sike
  Σταμάτα να έshεις ένα πρόβλημα για κάθε λύση μαν!

  @oniropolos
  Μα γιατί να χρειάζεται πληρεξούσιο σιόρ; Έτο πέμπεις τον να πληρώννει λοαρκασμούς, να κάμνει καταθέσεις, να κόφκει εισητίριο για συναυλία/μάππα κλπ. Άσε που αν το εσκέφτετουν κανένας δακάτω πιο γλήορα ήταν να τους πέμπουν τζαι στα κατεχόμενα να μεν λουρκάζουν οι Κυπραίοι στη γραμμή τότε που ανοίξαν τα οδοφράγματα...

  @Mathitudin
  Τί έγινε εκείνο το τρένο που έβλεπε τα άλλα τρένα να περνούν; λα λα λα λα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. lol :D

  εν τζιαι είπες μας ότι εργοδοτάς τους για να σου διεκπεραιώσουν τες δουλειές, αλλά απλώς για να σου κρατούν θέση στην ουρά! Νομίζω εν πολλά λογικές οι ερωτήσεις μου :Ρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Οι το τρενούιν που σε παίρνει γυρών γυρών που το πάρκο...ήταν να μπούμεν σε τζίνο του Indiana Jones αλλά τάχα επειδή είχεν μερικές ράγες εξωτερικές και έβρεχεν εκλείσαν το για λόγους ασφαλείας...όπως τους γάρους επεριμέναμεν τζιαμέ θκιόμιση ώρες η παρέα μου.
  Anw την επομένη επίαμεν στο Asterix και εμπήκαμεν σε ούλα τα τρενάκια (μετά από δική μου παρότρυνση,trust me I can be really pushy)!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...