Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2010

Burgers check-list

Είδος έφαα
Μπιφτέκι βοδινό
Μπιφτέκι χοιρινό
Μπιφτέκι κοτόπουλο
Μπιφτέκι κόμπρας


Συμπέρασμα: όταν θα πάω Ινδονησία, να θυμηθώ να δοκιμάσω το μπιφτέκι από βασιλική κόμπρα...
Όπως φαίνεται τζαι στες φωτογραφίες, η παρασκευή του burger γίνεται σε υποστατικά πιστοποιημένα  με HACCP.




7 σχόλια:

  1. tzi egw molis eparaggeila cheeseburger!

    en kala...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @nekat0meni
    Καλή χώνεψη!

    @Sike
    Καλή όρεξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πε μας τζιαι για τα ποσοστά χοληστερίνης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ποσοστά χοληστερίνης εξαρτούνται που την κουφή (αννέν πατσάλα, κοντονούρα κλπ κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. SHE DEMON = ΓΙΑΞ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑΞ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΦΟΒΙΑ. ΘΕΚΚΙΟΥ. ΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΦΑΩ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ...ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @she demon
    Εν για το καλό σου. Τα burgers έννεν καλή διατροφή :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...