Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2010

ishte poyle!!!


ιshτέ ποϊλέ!!!!

Το ότι είσαστεν ανάμεσα σε 2 πεζίνες (μιλούμεν για την Παγκύπρια Εταιρία Αρτοποιών στη Λευκωσία, περιοχή Παρισινού) εν επηρεάζει την "υγιεινή και ασφάλεια των προϊόντων" τζαι επειράξαν σας τα οδικά έργα;!
Γιατί εν λαλείτε απλά ότι που τον τζαιρόν που άνοιξεν ο Ζορπάς δίπλα σας, παντάτε μούγιες (talk about υγιεινή των προϊόντων) τζαι λαλείτε μας μαλακίες (τυπωμένες τζαι καδρομένες μάλιστα); Πάλε καλά που εν τζαι η Εθνική Φρουρά (η ποιά?) τζαι υπάρχετε ακόμα. Άτε ολάν καράτε κιτ που δαμέ...

9 σχόλια:

 1. diladi stin xora exei akoma anthropous pou tron pou ton zorpan???? anthropous eipa oi katsarides...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο συνδυασμός ζορπά και οδικά έργα την αποτελείωσαν την Παγκύπρια..κρίμα. Πρέπει να ήμουν η μόνη τους πελάτισσα... διότι εγώ νευριάζω και δεν το αντέχω που όπου δει φουρνο ο ζορπάς πάει κι ανοίγει μεγαλύτερο δίπλα του. Έκλεισεν τους όλους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Άσε, εν κλειστό τζιαι το λύκειο της Δασούπολης δίπλα...εκάτσαν πάνω κανονικά. Ήταν το τελειωτικό χτύπημα για τον φούρνο. Αλλά η αλήθκεια τα προϊόντα τους εν ήταν τζιαι τόσο καλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. @Ανώνυμος (9:41 π.μ.)
  Η αναφορά στο Ζορπά είναι απλά για να δείξω ότι δουλειάν δεν είχαν ούτως ή άλλως (η Παγκύπρια Εταιρία Αρτοποιών that is) ανεξάρτητα από τα έργα στο δρόμο. Δεν υπονοώ ότι ο Ζορπάς εν ποιοτικότερος ή οτιδήποτε. Δεν με απασχολεί τούτο. Εν η δικαιολογία που αναρτήσαν που βρίσκω pathetic

  @homo anisorropus
  Ούτε εμένα μου αρέσκει που (επιδεικτικά) πάει τζαι αννοίει ο Ζορπάς όπου έshει άλλο φούρνο τζαι κλείει τον. Αλλά που τη στιγμή που οι αρχές (οι ποιές?) τζαι η σχετική νομοθεσία (η ποιά?) του το επιτρέπουν, εν μπορούμε να πούμε τίποτε. Ηθικά εν λανθασμένοι, νομικά εν σωστοί.

  @Eólica
  Εγώ γενικώς ψουμνίζω που διάφορους φούρνους. Που το εν λόγω πρατήριο που εν κλειστό τωρά επήα μερικές φορές αλλά πλέον εν πάω τζιαμέ διότι δεν βρίσκω την ποικιλία, τη φρεσκάδα τζαι την εξυπηρέτηση που βρίσκω αλλού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. htan llion diskolo na grapsoun: "kleioumen giati efan mas o zorpas pou dipla"
  h epeidh: "kleioumen epeidh oulloi oi ypalliloi mas ehtelan adeian ton augouston"
  H "kleioumen epeidh to ygeionomeion hvren nyfitses tziai prepei na psekasoumen"
  :-)

  welcome back dear!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Touta oulla pou grafete einai malakies! Eutixws pou oi an8rwpoi eskefthkan j ipologisan thn ka8ariotita 8a anoiksun pio dynatoi, egw pernw ka8e mera p ton fourno j ama deite inta skoni j inta kausaerio p ta tracktor mesa sto fourno t zorpa 8a aidiasete, mpravo stous a8rwpous, egw tr j na paei 8a psoumnizw mono p thn pagypria!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμε σόρρυ που θα σε απογοητεύσω αλλά έννεν ο ζορπας που εshi πρόβλημα με την υγιεινή τζαι την καθαριότητα. (τζίνοι αναλόγως τηρούν κάποιους σχετικούς κανόνες καθαριότητας ειδικά τα τελευταία χρόνια που έχουν αναβαθμιστεί σε ευρωπαϊκα επίπεδα..σχεδον. Ξέρω το γιατί δουλέυκει μια θκειά μου τζιαμαί τζαι ακούω τα που πρώτο hand).

  Αν θυμάστε καλά, πριν λλία χρόνια εγίνηκε σούσουρο στις ειδήσεις για ένα φούρνο (χωρίς να αναφέρουν ονομα φυσικά), που έκαμεν έλεγχο το Υγειονομείο τζαι ύβραν τέρατα (κυριολεκτικά) τζαι θαύματα..
  Ε..Εν για φούρνο της ΠΑΕ που ελέαν, το γνωρίζω πέρα πάσης αμφιβολίας.
  Τζαι εκτός του ότι εν μες την λέραν, το PR τους SUCKS. Την τελευταία φορά που πήγα σε ένα απο τους φούρνους τους η υπάλληλος πίσω που το ταμείο εμάσαν την πίσσα όπως την κατσέλλα τζαι εμίλαν στο τηλέφωνο για το χρώμα βαφής των μαλλιών της γειτόνισσας της, της Αντρούλλας.. Τζαι εστέκουμουν μόνη μου σε ένα άδειο φούρνο με το ψωμί σικάλεως στο shέρι τζαι επερίμενα την κοκόνα να τελειώσει την κουβέντα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Υ.Γ. ορκίζουμαι εν έχω μετοχές στο Zorpa..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. @Virtual Dreamer
  Πάντως εν καλή η μετοχή του Ζορπά λαλούσιν χεχεχε

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...