Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2010

Does your job stink?


Η Madeline Albrecht από το Cincinnati του Ohio των ΗΠΑ κατέχει το ρεκόρ της μεγαλύτερης (σε διάρκεια) καριέρας...foot sniffing! Ναι ναι, η δουλειά της τούτης ήταν να μυρίζεται πόθκια! Βασικά εμυρίζετουν τζαι μασχάλες αλλά το κύριο αντικείμενο της δουλειάς της ήταν τα πόθκια.

Εργοδοτήθηκε που το Hill Top Research Laboratories, μιαν εταιρία που έκαμνεν τες εργαστηριακές μελέτες για την Dr. Scholl. Για 15 συναπτά έτη η Madeline εμυρίζετουν καθημερινά πόθκια. Υπολογίζεται ότι εμυρίστηκε γύρω στες 5600 πόθκια και αδιευκρίνηστο αριθμό μασχαλών κατά τη 15ετή καριέρα της.

Αλοίμονο σε όποιον ακούσω να ξαναδιαμαρτυρηθεί για τη δουλειά του!

Υ.Γ: να αναφέρουμεν τζαι την πηγή της πληροφορίας (νομίζω φορεί την η οθόνη): http://thelongestlistofthelongeststuffatthelongestdomainnameatlonglast.com/long247.html

6 σχόλια:

 1. ενα λεπτό..μεν είσαστεν τόσον αρνητικοι για τη δουλειά.. Πόσα είπαμε ότι πιάνει η κοπέλλα? Γιατί αν εγόρασεν φερράρι, τζαι εξοχικό στο Σαίντ Μόριτζ τζαι Ρίβα κότερο τότε να το δούμε πιο ψύχραιμα το θέμα τζαι να στείλουμε το CV μας..
  Η μεγάλη μου απορία όμως είναι: ΓΙΑΤΙ μα ΓΙΑΤΙ να χρειάζεται να μυρίζεται πόθκια για να κάμνουν τα Dr. Scholl τα παπούτσια???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. @Virtual Dreamer
  Κατ' αρχάς καλωσόρισες στο μπλόγκ. Έshει cheesecake, κεράστου!
  Συμφωνώ μαζί σου, δεν πρέπει να είμαστε αρνητικοί...η δουλειά έννεν αντροπή, έννεν έτσι που λαλούσιν; :Ρ
  Όσον αφορά το ΓΙΑΤΙ, υπάρχει λόγος ναι. Η Dr. Scholl εν κάμνει μόνο παπούτσια. Κάμνει τζαι προϊόντα για περιποίηση των ποθκιών, including σπρέϊ για την κακοσμία. Ε πώς θα ξέρουν αννέν καλά τα σπρέϊ τους τζι αν κάμνουν τη δουλειά για την οποία τα πουλούν; Μυρίζοντας πόθκια φυσικά! Παρόμοιους υπαλλήλους έχουν τζαι οι εταιρίες που κάμνουν deodorants με τη διαφορά ότι βάλλουν τους τζαι μυρίζουνται μασχάλες for a change

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Είμαι πολλά χάππι τελικά με τη δουλειά μου !!!

  Ρε φίλε αναμένω για τες ΚΑΠΗΡΕΣ :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...