Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010

WTF!!! What kind of children's book is that???

27 σχόλια:

 1. πολλά καλό, να το βάλουμε και στα σχολεία μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ουάουrgh!!

  υποψιάζουμαι ότι ποδηλάτης εν ειρωνικά που το λαλεί, αλλά ...εν είμαι σίουρη αν διαφωνώ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Oh my god.
  αλλά ίσως να είναι καλή ιδέα να το βάλουμε στα σχολεία. αφού συμβαίνουν που συμβαίνουν τόσα σκατά ας μάθουν τα παιδιά να τα αντιμετωπίζουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. polla kalitero pou tin kokinoskoufitsa kai alla sinafi pou en sinadoun me tin pragmatikotita

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Εγώ εν νομίζω να εβοηθούσε κανέναν αυτό το παραμύθι..καταρχάς οι teenagers εν διαβάζουν παραμύθια! Ίσως να βοηθήσει να μάθουμε τα μωρά μας να μιλούν και να κάνουν διάλογο όταν έχουν ένα πρόβλημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Για τ' όνομαν του Θεού ρε παιθκιά. Τζιαι μόνον που σκέφτεστε - ειρωνικά ή μη - αν θα πρέπει να μπει έτσι πράμαν στο σχολείον, ή έστω να θκαιβάζεται έτσι πράμαν που έναν μωρό 7,8,10 χρονών...Σηκώνεται η τρίχα μου! Έννεν δυνατόν να μάθεις έναν μωρό τούτα τα πράματα για να μάθει πώς να τα αντιμετωπίζει. Μετά θα του μείνει ότι αυτά ειναι συνηθισμένα τζιαι άμαν πάεις σε έναν σύμβουλον, ούλλα εννά λυθούν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. @Νυχτερινός Ποδηλάτης
  Υποψιάζουμαι τζι εγώ φίλε ότι εν ειρωνικά που το λαλείς. Is it?

  @Sike + Mana
  Το ότι εν καλή ιδέα να μαθαίνουν τα μωρά για το τί πρέπει να προσέχουν (τζαι ποιούς) αλλά τζαι το πώς πρέπει να αντιδρούν εν γεγονός. Εν ξέρω όμως κατά πόσο ο συγκεκριμένος τρόπος εν ο ενδεδειγμένος για να πετύχει τούντον σκοπό

  @she demon
  Η πραγματικότητα (σε πολλούς τομείς) εν σκληρή τζι απάνθρωπη. Μπορεί ένα μωρό του δημοτικού να έρτει αντιμέτωπο με την πραγματικότητα χρησιμοποιόντας το συγκεκριμένο βιβλίο; Ιδού η απορία...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. @postbabylon
  Indeed ντίαρ ανάγνωστερ...

  @Rania
  Ίσως να βοηθήσει να μάθουμε τα μωρά μας να μιλούν και να κάνουν διάλογο όταν έχουν ένα πρόβλημα.

  Αυτό ακριβώς!

  @Itsmylife
  Σωστός φίλε. Εν πολλά λεπτές οι ισορροπίες τζαι εν εύκολο να σταλούν λανθασμένα μηνύματα σε ένα μωρό. Μπορεί να λειτουργήσει ως μπούμεραγκ το όλο εγχείρημα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. οκ, γενικώς είμαι εναντίον της λεγόμενης σεξουαλικής εκπαίδευσης στα σχολεία (αυτή θα πρέπει να γίνεται με σωστό τρόπο στο σπίτι και μόνο στο σπίτι). Το συγκεκριμένο βιβλίο όμως δεν λέω να μπει στα σχολεία, αλλά δεν λέω να μην μπει ούτε στο σπίτι.

  Βασικά αρέσαν μου κάποιες ιδέες που διοχετεύει, όπως το "our special secret" - εν πας τούτο που την τρων πολλά μωρά. Επειδή εν εμάθαν να ξεχωρίζουν το ένα μυστικό που το άλλο. Εγώ για παράδειγμα, πρώτα ο Θεός, εννά τους μάθω ότι τα μόνα μυστικά που δικαιούνται να κρατούν που μένα εν ό,τι έshει σχέση με δώρο ή κάτι τέτοιο. Όποιος άλλος τους πει "εν το μυστικό μας τούτο" να ξέρουν ότι ΕΝΝΕΝ φυσιολογικό.

  To ίδιο με τα αγγίγματα.

  Άλλη ιδέα που μου άρεσεν, εν το ότι gay γίνεσαι τζιαι ξηγίνεσαι μέσα που κοινωνικές και προσωπικές καταστάσεις, λανθασμένα βαλμένες. Θέλετε φάτε με, εγώ τούτον πιστεύκω. Τζιαι εν καλά να το ξέρουν τζιαι οι μιτσιοί, ότι ΕΝ εγεννηθήκαν έτσι ούτε να αφήσουν κανένα να τους πείσει ότι εν έτσι (!!) γιατί αυτό δυστυχώς είναι η αλήθεια για πάρα πολλές περιπτώσεις. Gayity is in the head, the head only and nothing but the head.

  Και άλλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. @Sike
  Τζι αν ο "θείος" το ονομάσει "our special present"? :|

  Όσον αφορά το αν γίνεσαι gay ή αν γεννιέσαι, μεν είσαι τόσον απόλυτη. Υπάρχουν επιστημονικές μελέτες (όπως του Dean Hamer) που αποδεικνύουν ότι συγκεκριμένο γονίδιο (το Xq28 στο Χ χρωματόσωμα) στο DNA, επηρεάζει τη σεξουαλική προτίμηση του ατόμου (τζαι σύμφωνα με τες μελέτες, το εν λόγω γονίδιο επηρεάζει άντρες τζι όι γυναίκες). Τούτον όμως εν άλλη κουβέντα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ναι ρε παιθκιά, εν ειρωνικά που το λέω. εγώ είμαι ο τύπος που προτιμώ να μην πω στα παιδιά μου "μεν μιλάτε με αγνώστους στο πάρκο" αλλά να κάτσω καραούλι εκεί και να τες προσεχω παρά να τους χαλάσω τον ονειρικό κόσμο που έχουν πλασμένο. είμαστε πολλά φτανόκαρτοι εμείς οι πατεράδες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Sick man. Μια αποτυχημένη ρεπουμπλικανική απόπειρα συγγραφής παιδικού βιβλίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Για να το αστειέψουμε λίγο και χωρίς παρεξήγηση:
  Εν promo για τους συμβούλους τούτο, συγκεκαλυμμένο μάρκετινγκ ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. @Νυχτερινός Ποδηλάτης
  Χώννεσαι μες τους θάμνους οξά φκαίννεις τζαι πας τα δεντρά; χεχεχε

  @Defiance
  Shhhh...that's our special secret...

  @Κκουλλάς
  Αμερικανιές! Τί σου είναι το μάρκετιγκ τελικά α; :Ρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΠΠΠιιιιιιιιιιιιιιιιι.......
  Ιντα που εθκιαβάσαν τα μάθκια μου!!!!
  Υπολογίζω ότι τούτο το βιβλίο εγράφτηκε που counselor! Εκάτσαν οι δουλειές τους τζαι φκάλλουν παραμύθκια εντός τζαι εκτός εισαγωγικών!
  Τα μηνύματα που στέλλει τούτο το βιβλίο για την ομοφυλοφιλία εν πολλά λάθος! Μεν μιλήσω για το συγνώμη του παιδέρα!Τάχα αν σου πει ο παιδεραστης συγνώμη εν ούλλα καλά? Λυτρώνεσαι? Ετελιωσε? Λυνουνται έτσι προβλήματα μενα συγνώμη? Και ζήσαν όλοι ευτυχισμένοι με τον θείο πίσω στην οικογένεια? Φυλακή επίεν? Εν μας είπαν? Είπε συγνώμη τζαι εγλύτωσε την φυλακή? Συμφωνείτε με το βιβλίο ότι η παιδεραστία εννεν έγκλημα? Τζαι πως "εγιατρευτηκε" που την ομοφυλοφιλία ο μιτσής? ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να σου πει ψυχολόγος ή κάνσελορ ότι εννα σου γιατρέψει την ομοφυλοφιλία!! Σημαίνει ότι θεωρεί την ομοφυλοφιλία αρρώστεια ενώ ούλλοι οι γιατροί του κόσμου τζαι οι νόμοι εν την θεωρούν αρρωστεια! Η ομοφυλοφιλία εν θεωρείται ψυχική διαταραχή ΠΛΕΟΝ! Όσοι εν ομοφυλόφιλοι ήταν θύματα παιδεραστών? :o
  Εννα το αναλύσω λλίον σε ποστ αν μου επιτρέπεις Invictus! Εν άξιον για ποστ τούοτν το "βιβλίο" τζαι όι για κόμεντ!

  Sike μου οι απόψεις σου εν τα πράματα που σου είπε η γιαγιά σου τζαι η μάμα σου! Αλήθκεια ιντα που ξέρουν για την ομοφυλοφιλία? Εσύ σαν μάνα έκατσες να θκιαβάσεις αν όντως εν σωστά που σου τα είπαν?
  Όι εν σε εμίσησα επειδή έχουμε αντίθετες απόψεις! Απλά διαφωνώ!

  Επανέρχομαι στο βιβλίο!
  Η ομοφυλοφιλία εν έσιει καμμιάν σχέση με την παιδεραστία! Κανένας κάνσελορ εν μπορεί να σε "σώσει" που την ομοφυλοφιλία γιατί έννεν αρρώστεια! ΄
  Εν είμαι υπερ της παιδοφιλίας/παιδεραστίας ετσι για να μεν παρεξηγηθώ! Αντιθέτως δέχουμαι να είμαι τζείνη που εννα στήνει στον τοίχο τζαι να παίζει τους παιδεραστες!
  ΟΙ γονιοί για ίντα λόγο ετσακώνουνταν τζαι στο τέλος ήβραν τα έτσι μαγικά? Οι τσακωμοί των γονιών φέρνουν τον θκειό σου πιο κοντά σου, μετά κάμνουν τον παιδέρα, γίνεσαι γκέυ ώσπου να πάεις στον κάνσελορ να σου λύσει τα προβλήματα σού? Γιατί πρέπει να περιμένουμε ούλλοι έναν τρίτο απομηχανής Θεό να ερτει να λύσει τα προβλήματα μας τζαι να μεν το κάμουμε εμείς? Ο μόνος διαλογος που υπήρξε ήταν με τον Θεό-κάνσελορ!
  Η σεξουαλική αγωγή αμα γίνεται με τον σωστό τρόπο να διδασκετε τζαι στα δημοτικά! Η σεξουαλική αγωγή περιλαμβάνει τζαι τους γκέυ! Ομοφοβία εν η έλλειψη γνώσις για το τι εστί ομοφυλοφιλία!
  Επήρα το προσωπικά οξά εφάνηκεν μου?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. @Blog Skepseon
  Βεβαίως να το αναλύσεις αγαπητή μου τζαι θάρτω να το θκιεβάσω τζαι να πώ τες απόψεις μου :)

  Εν ξέρω αν το επήρες προσωπικά αλλά βρίσκω τα πολλά σωστά τούτα που γράφεις! Διατηρώ τες επιφυλάξεις μου κατά πόσον μπορεί να διδάσκεται σεξουαλική αγωγή στα σχολεία ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ τζαι να μεταδίδονται ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ στα μωρά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Εν νομίζω να υπάρχει κεφάλαιο που τη σεξουαλική αγωγή, με το οποίο να μεν διαφωνήσει έστω τζαι ένας γονιός. Ίσως τζαι γι'αυτό λέει η Σάικ ότι η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση πρέπει να γίνεται στο σπίτι. Όμως εν συμφωνώ με τούτο, διότι πάρα πολλές φορές εν στο σπίτι που δέχουνται σεξουαλική επίθεση τα μωρά.

  Το βιβλίο δε με ξένισε (αν και με ενόχλησε), μέχρι το κομμάτι της ομοφυλοφιλίας. Τζιαμέ εχάσαν το. Είπεν τα το μπλογκ σκέψεων πιο πάνω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. blog skepsewn, συμφωνώ σε ούλλα που είπες εκτός την τελευταία παράγραφο (η σεξ. αγωγή για μένα εν μπορεί ποττέ να γίνει με σωστό τρόπο... εν πολλάααα δύσκολο ακόμα τζιαι στο σπίτι). Τζιαι τζείνο με τη μάνα τζιαι τη γιαγια μου: εν που άξιουαλ μαθητές-έφηβους-γκέυ που άκουσα το δήθεν εμπιστευτικό "εν πελλάρες ούλλα, εν ούλλα δαμέσα", ττακκουρώντας την τζιεφαλήν τους. Ο ένας μάλιστα εκμυστηρεύτηκεν ότι "έννεν έτσι" αλλά "βάλλει τον ο άλλος να κάμνει πράματα" τζι έφκην του το όνομα τζιαι εν έσσιει άλλην επιλογή που το να το πιστέψει τζι ο ίδιος.

  εγνώρισα τζι άλλες περιπτώσεις, αν ειναι να τα πω στο μπλογκ σου γιατί λυσσιώ τζιόλας τωρά τζιαι πρέπει να φάω. fangs.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Πόσο αρρωστημένος έγινε ο κόσμος ώστε να χρειαζόμαστε έτσι είδους εικονογραφημένα βιβλία από «ειδικούς»? …Αλήθεια, πόσο «ειδικός» μπορεί να είναι κάποιος που να μπορεί πέραν πάσης αμφιβολίας να περάσει τα σωστά μηνύματα όσον αφορά αυτά τα λεπτά ζητήματα, χωρίς να συγχύσει και να τραυματίσει ανεπανόρθωτα μια παιδική ψυχή?… Εγώ πάντως διαβάζοντας το και βλέποντας τις εικόνες συγχύστηκα in more ways than one....Π.χ. δηλαδή να πω στο παιδί μου ότι αν ο «θείος» ζητήσει συγνώμη και κλάψει τότε όλα βαίνουν καλά? Τον συγχωράμε και ούτε γάτα ούτε ζημία? Περασμένα ξεχασμένα?....Η αν το παιδί μου είναι όντος ομοφυλόφιλο να τον/την κάνω να προβληματίζεται μήπως «βγήκε έτσι» επειδή ίσως να τα τον κακοποίησε σεξουαλικά ο θείος/θεία και έπαθε θεληματική αμνησία.. ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ε???? Πρέπει shιού τζαι καλά να το κακοποίησε κάποιος για να γίνει….
  … Και όλα αυτά επειδή κάποιος μαλάκας διάβασε 2 βιβλία ψυχολογίας και την είδε Φρόϋντ - μην αρχίσω και γι’αυτόν τώρα…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Είμαι υπέρ της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.
  Μέχρι σήμερα, στην Κύπρο αυτό δεν εφαρμόζεται, ούτε στα σχολεία, αλλά ούτε και στα περισσότερα σπίτια, δυστυχώς. Έχουμε τόσο λανθασμένη αντίληψη για το τι εστί σεξουαλική διαπαιδαγώγηση.
  Δεν ξέρω σε ποιους απευθύνεται το πιο πάνω βιβλίο, αλλά κι εγώ συμφωνώ ότι τα κακά του είναι περισσότερα από τα καλά του.
  Βασικά, το blog skepseon με κάλυψε απόλυτα! Και τέλος, είναι καιρός να αρχίσουμε να ξεπερνούμε τα σύνδρομα των γονιών μας και την ομοφοβία μας. Έλεος. Καταντήσαμε γραφικοί πια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. @Leni
  Είτε στο σχολείο, είτε στο σπίτι εν πολλά, πάρα πολλά δύσκολο θέμα το θέμα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης. Τζαι στα σχολεία εν νομίζω να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να υπάρξει σωστή/αντικειμενική/ρεαλιστική διαπαιδαγώγηση επί του θέματος.

  @Sike
  Τζίνοι που "ττακκουρώντας την τζιεφαλήν τους" λαλούν "εν ούλλα δαμέσα" μήπως το κάμνουν γιατί το οικογενειακό/κοινωνικό τους περιβάλλον τους ωθεί προς τζίνο τον τρόπο σκέψης; Έννεν μυστικό ότι η πρώτη σκέψη ενός γονιού/συγγενή αμαν ακούσει ότι το παιδί/συγγενικό πρόσωπο του εν gay είναι "εν ούλλα μες τον νουν σου" ή "εν τούτες οι παρέες που κάμνεις τζαι παρασύρουν σε" ή "εν φάση τζι εννα σου περάσει".
  Υπάρχει δυστυχώς τζαι πολλή άγνοια επί του θέματος (που τες προηγούμενες γενιές παραπάνω) αλλά τζαι πολλή ομοφοβία. Δυστυχώς.

  @Virtual Dreamer
  Με βρίσκεις σύμφωνο σε όλα φίλτατη!

  @korinna
  Αυτό ακριβώς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Συμφωνώ με ιτς μαη λάηφ τζαι ντιφάηανς.

  Ελπίζω οι υπόλοιποι να ειρωνεύκουνται!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. @Κυπριακόφωνος
  Νομίζω ότι σε τελική ανάλυση ούλλοι συμφωνούμε για το απαράδεκτο του εν λόγω βιβλίου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...