Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2010

Ένας ηλίθιος φορολογούμενος απορεί και σχολιάζει

Η εφημερίδα "Πολίτης" σε άρθρο της ημερομηνίας 06/12/2010 έκαμε μια σύγκριση των απολαβών των κύπριων βο(υ)λευτών με τους αντίστοιχους βρετανούς συναδέλφους τους. Ιδού και ο σχετικός πίνακας:

Aπολαβές βουλευτών

Οι κύπριοι βο(υ)λευτές (ώ! τί έκπληξις!) ένιωσαν θιγμένοι που ο κόσμος ασχολείται με τες απολαβές τους τζαι που τους θεωρεί υψηλόμισθους. Σε άρθρο στο InBusiness καταγράφονται οι αντιδράσεις μερικών εξ αυτών. Παραθέτω το άρθρο αυτούσιο. Τα σχόλια/απορίες με μπλέ χρώμα είναι εμού του ιδίου...του ηλίθιου φορολογούμενου δηλαδή.

Στο θέμα της μισθοδοσίας τους τοποθετήθηκαν Βουλευτές, κληθέντες να σχολιάσουν σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης».

Ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ Αριστοφάνης Γεωργίου ανέφερε ότι το θέμα μισθοδοσίας των Βουλευτών έχει περάσει από πολλά στάδια, σε κάποιες περιόδους από εξευτελιστικά επίπεδα [ζάβαλλι μου!] και σήμερα βρίσκεται σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο [17000 ευρώ το μήνα όντως είναι απλά ένα "ικανοποιητικό επίπεδο". Άλλωστε τί να πρωτοκάμεις με 17000 ευρώ; Ίσα-ίσα που φτάνουν για μερικά εμφυτεύματα δοντιών...]. Ο κ. Γεωργίου ανέφερε ότι έχουν συνδεθεί οι μισθοί των Βουλευτών με μια μέση κλίμακα του δημοσίου (Α8-Α9) [δεν ήξερα ότι όσοι είναι στις κλίμακες Α8 και Α9 πιάννουν 46000 ευρώ μισθό! Αλλά τζαι που την άλλη εν ξέρω τζαι πολλά που κλίμακες του δημοσίου] ενώ οι κλίμακες των Δικαστών, των Επιτρόπων, άλλων δημοσίων λειτουργών και της Κεντρικής Τράπεζας, βρίσκονται σε πολύ πιο ψηλά επίπεδα [αφού έshει τζι άλλους που πιάννουν πιο πολλά (λέμε τώρα) γιατί να σας κουκκουφούμεν εσάς; Νιώθω σε ντήαρ].

Ανέφερε ότι υπάρχει η σύνταξη του Βουλευτή, όπου η Κυπριακή Βουλή αναγκάστηκε να κάνει αλλαγή σε δύο - τρεις περιπτώσεις για να δίνεται μια υποφερτή σύνταξη [το ποιοί υποφέρουν για να πιάννετε εσείς τες παχουλές συντάξεις σας εν άλλου παπά ευαγγέλιο] σε κάποιους παλαιούς Βουλευτές που έπαιρναν πολύ χαμηλές συντάξεις [τόσο χαμηλές που ούτε τα χάπια τζαι τες ινσουλίνες τους εν εμπορούσαν να καλύψουν]. Πρόσθεσε ότι από ότι γνωρίζει μετά τη συμπλήρωση δύο πλήρων θητειών στη Βουλή και μπαίνοντας στην τρίτη θητεία ένας Βουλευτής παίρνει την πλήρη σύνταξη [τες 58000 ευρώ δηλαδή για να μην ξεχνιόμαστε], αλλά δεν αγγίζει αυτή η σύνταξη τα επίπεδα που παίρνει κάποιος με κλίμακα αφυπηρέτησης από το δημόσιο Α11 [επίσης δεν έχει καμία (μα ΚΑΜΙΑ όμως) σχέση με τη σύνταξη που θα πάρει ο υποφαινόμενος ηλίθιος όταν συνταξιοδοτηθεί].

Ο κ. Γεωργίου πρόσθεσε ότι «ως ΑΚΕΛ δεν είμαστε ευτυχείς με την ύπαρξη πολλών και ψηλών συντάξεων» [ως γεγονός "φακκούν του παπά με τα πρόσφορα"...σκέφτου να είσασταν τζαι ευτυχείς δηλαδή!]. Πρόσθεσε ότι επιτέλους θα πρέπει να ενοποιηθούν οι συντάξεις [αντί να πιάννετε 3 συντάξεις τζαι να μουρμουρούν οι ηλίθιοι φορολογούμενοι (καλή ώρα) να πιάννετε μιάν ενισχυμένη...3-σε-1 ένα πράμα], χωρίς να παραβιάζονται ατομικά δικαιώματα ή εθελοντικά συνταξιοδοτικά προγράμματα στα οποία ανήκουν κάποιοι [ε αλοίμονο! είπαμε να ενοποιηθούν, όι να μειωθούν!] και να εξεταστεί κατά πόσο μπορεί να υπάρχει ένα πλαφόν για το μάξιμουμ που μπορεί να παίρνει κανείς στο θέμα των συντάξεων [να εξεταστεί...να μελετηθεί...να συζητηθεί...σε 10 χρόνια που θα φκεί το πόρισμα θα έshετε ήδη πληρωθεί το βάρος σας σε χρυσάφι].

Ανέφερε τέλος ότι με καλή θέληση από όλες τις πλευρές [από όλους τους με-χρυσά-κουτάλια τρώγοντες] μπορεί να παταχθεί η πρόκληση που υπάρχει προς όλους εκείνους που παίρνουν συντάξεις των κοινωνικών ασφαλίσεων και δεν μπορούν να ζήσουν [αναφέρεσαι σε τζίνους που πληρώνουν το μισθό τζαι τη σύνταξη σου παρεπιτπτόντως], παρά τις ουσιαστικές αυξήσεις που έχουν δοθεί τα τελευταία χρόνια από την Κυβέρνηση για να μην υπάρχει συνταξιούχος κάτω από το όριο των 500 ευρώ [το ότι το όριο φτώχιας εκαθορίστηκε στα 800 ευρώ εν λεπτομέρεια].

Ο Αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, από πλευράς του είπε ότι είναι γνωστό ότι οι Κύπριοι βουλευτές σε σύγκριση με άλλους κυβερνητικούς αξιωματούχους λαμβάνουν πολύ λιγότερα [απορώ πώς τα φκάλλετε πέρα πάντως, είναι πραγματικά άθλος τούτο που κάμνετε].
Πρόσθεσε ακόμα ότι οι Κύπριοι Βουλευτές ''έχουν εθελοντικά επιλέξει να μειώσουν τους μισθούς τους κατά 10% [όι να shίσετε κανέναν κλατσό] συμβολικά για να αντιμετωπιστεί σε κάποιο βαθμό το αυξημένο κρατικό μισθολόγιο''. ''Δεν νομίζω να είναι δίκαιο να συγκρίνουμε τους Κύπριους Βουλευτές με βουλευτές στην Αγγλία που διορίζονται με βάση την κληρονομικότητα και όχι τη δημοκρατική εκλογή, και έχουν ένα συγκεκριμένο χρίσμα εφ' όρου ζωής'', είπε [αδικία αγαπητέ μου, σκέτη αδικία. Σύγκρινε τους με εμάς, τους ηλίθιους φορολογούμενους που εν έχουμε το χρίσμα εφ' όρου ζωής. Αντιθέτως είμαστεν χρισμένοι που πάνω ως κάτω εφ' όρου ζωής]. Πρόσθεσε ότι οι Κύπριοι Βουλευτές θα έπρεπε να συγκρίνονται με τους βουλευτές του αγγλικού κοινοβουλίου ''για να δούμε πόσα εισπράττουν και τι υποδομές έχουν στη διάθεσή τους για να επιτελέσουν κοινοβουλευτικό τους έργο'' [άτιμη κοινωνία! Στερείστε τες υποδομές για να επιτελέσετε το κοινωνικό σας έργο. Άτεμε κενωνέα που ελάλεν τζι ο Ταμτάκος...].

Ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ Ζαχαρίας Κουλίας ανέφερε ότι κάποιοι κατά καιρούς αρχίζουν να πλήττουν το θεσμό της Βουλής όταν τα πράγματα είναι κρίσιμα [σε αντίθεση με τους βο(υ)λευτές που πλήττουν την πούγκα του φορολογούμενου διαχρονικά είτε είναι κρίσιμα τα πράγματα είτε όχι]. Πρόσθεσε ότι ο ίδιος πρωτοστάτησε για να ενισχυθεί ο θεσμός του Βουλευτή [όταν λες "να ενισχυθεί"; Οικονομικώς ή άλλως πως;].

«Εγώ προσωπικά στο κοινοβουλευτικό έργο διαθέτω χωρίς υπερβολή όσες ώρες είμαι ξύπνιος. [Κόψε κανέναν κουρίν τζι εν πειράζει. Όι να μας πάθεις καμιάν υπερκόποση τζαι να σε βουρούμεν!] Αν όλες αυτές τις ώρες τις διέθετα στον ιδιωτικό τομέα πραγματικά μπορεί να ήμουν συνάδελφος του Λόρδου Χάνεϊ», ανέφερε [με τί ασχολείται ο Λόρδος είπαμε;].

Πρόσθεσε ότι ο μικρότερος προϋπολογισμός είναι για τη Βουλή των Αντιπροσώπων [ε να εισηγηθούμε αυξήσεις σιόρ! Για όνομαν του Θεού! Μα εν σας σκέφτεται τίποτε σιόρ τούτη η κυβέρνηση!] και εισηγήθηκε να μπει νόμος ώστε κανείς να μην αμείβεται περισσότερο από τους Βουλευτές [ξανασκέφτου του Κουλία μου...ύστερα εν θα έshετε πάτημαν να λαλείτε ότι έshει άλλους που πιάννουν παραπάνω που σας], ώστε να υπάρχει μια οροφή [τζαι εσείς φυσικά να στροντζυλοκάθεστε στην οροφή].

Ο Βουλευτής της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος δήλωσε ότι δε γνωρίζει ποια είναι η μισθοδοσία των Λόρδων, αλλά ποια είναι η αντιμισθία που λαμβάνουν οι Κύπριοι βουλευτές [εν πιστεύκω να υπάρχει τζαι ιδιαίτερη διαφορά αγαπητέ μου], ''και την έχουμε δώσει κατ' επανάληψη στη δημοσιότητα'', πρόσθεσε [αχ! πόσο πιο ανακουφισμένοι νιώθουμε εμείς οι ηλίθιοι φορολογούμενοι τωρά που την εδώκετε στη δημοσιότητα!]. Σημείωσε επίσης ότι ''η αμοιβή των Βουλευτών είναι πολύ μικρότερη από μεγάλο αριθμό δημοσίων υπαλλήλων και άλλων κρατικών αξιωματούχων'' [είναι επίσης πολύ μεγαλύτερη από... (εδώ συμπληρώνεις ότι θέλεις αγαπητέ αναγνώστη, ότι βάλεις εν σωστό)]. Είπε δε ότι ο ίδιος θα δεχόταν να καλύπτονται από τον κρατικό προϋπολογισμό [που τους ηλίθιους φορολογούμενους that is] τα έξοδα παραστάσεως [στο θέατρο του παραλόγου] και έξοδα που απορρέουν από την άσκηση του βουλευτικού αξιώματός του, χωρίς να του καταβάλλεται οποιαδήποτε αντιμισθία.

Ο Βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων Γιώργος Περδίκης ανέφερε ότι δέχεται από αύριο να παίρνει όσα παίρνουν οι Βρετανοί Βουλευτές [τζι εγώ δέχουμαι από αύριο να πιάννω όσα πιάννουν οι Βρετανοί Βουλευτές. Ποιός μας ακούει όμως Γιώργο μου;]. Οπως είπε το βασικό στοιχείο που διαφεύγει στον συντάκτη του δημοσιεύματος είναι ότι οι Βουλευτές εν τη σοφία τους [come again?], μεταφέρουν τα ωφελήματα από εκείνα που φορολογούνται, δηλαδή από το μισθό τους, σε διάφορους άλλους τομείς που είναι αφορολόγητοι γιατί είθισται στην Κύπρο, οι Βουλευτές να μην έχουν ως αποκλειστική ενασχόληση τους το βουλευτικό τους λειτούργημα [πιπέρι στο στόμα κύριε Περδίκη! Πιπέρι στο στόμα! Τί θέλεις να μας πείς δηλαδή, ότι οι βο(υ)λευτές μας φοροδιαφεύγουν; Όι όι εγώ εν πιστεύκω! Κάποιο προσπαθούν να πλήξουν τους θεσμούς τωρά που εν κρίσιμα τα πράγματα!].

«Εγώ δέχομαι να γίνει το ασυμβίβαστο [στα λόγια ούλλοι δέχουνται, άμαν πείτε να το συζητήσετε στη Βουλή, κλώθετε ποτζί ποδά], όλοι οι Βουλευτές να είναι Βουλευτές, λειτουργοί και υπηρέτες του λαού [ξαφνικά νιώθω Βασιλιάς με τόσους υπηρέτες γυρόν μου] και να πληρωνόμαστε όσα πληρώνονται οι υπόλοιποι βουλευτές των υπολοίπων ευρωπαϊκών χωρών» [ουχί πιο λίγα], ανέφερε. Πρόσθεσε ότι «το κόλπο» [κόλπο γκρόσο] είναι ότι μεταφέρονται χρήματα σε έξοδα παραστάσεως [του παραλόγου που λέγαμε], σε έξοδα γραμματέως [και φαρισσέως, και φαρισσέως!] και σε συντάξεις [στρουμπουλές-στρουμπουλές] που είναι αφορολόγητα [βεβαίως βεβαίως] και δεν μεταφέρονται στο εισόδημα του βουλευτή το οποίο εάν προστεθεί στα εισοδήματα των άλλων δραστηριοτήτων τους, αλλάζουν κλίμακες και πληρώνουν φόρο εισοδήματος. Αρα είπε, το κόλπο έχει να κάνει με την περίφημη φοροαπαλλαγή [τζίνην που θέλετε να πατάξετε, έννεν;].

Πρόσθεσε ότι η οικονομία δεν θα σωθεί επειδή θα πάρουν κάποια λεφτά από τη μισθοδοσία των Βουλευτών, όπως δεν σώθηκε από το 10% που αποκόπηκε από τη μισθοδοσία των Βουλευτών [οπόταν τί εισηγείσαι ακριβώς; Να συνεχίσετε να τρώτε που τα λεφτά που δεν υπάρχουν ως πάρα τζι; Λογικό το βλέπω].

28 σχόλια:

 1. @chrys
  clap-ππες πολλές που τρώμεν φίλε που τούντους βο(υ)λευτές!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Επειδή έτυχε να έχω πρόσφατα την ίδια συζήτηση: δεν θα με πείραζε να πιάνουν όσα πιάνουν τζιαι ακόμα παραπάνω αν εκάμναν οτιδήποτε άλλο εκτός που το να κνίθουνται.

  Τα λεφτά εν υπερβολικά για την δουλειά που κάμνουν (να ψηλώνουν το χεράκι τους όποτε ψηφίζουν και να τσακώνονται στις τηλεοράσεις). Σαφώς υπάρχουν άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι που πιάνουν πολλά παραπάνω λεφτά αλλά τζείνοι τουλάχιστον έχουν πολύ περισσότερες ευθύνες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. @Τσαρτελλούι
  Δεν είναι τόσο το (υπερβολικό) ποσό που πιάννουν που με ενοχλεί, όσο το ότι είναι ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΟ του έργου που επιτελούν και του τί πραγματικά προσφέρουν στο μαλάκα φορολογούμενο που τους πληρώνει.
  Το δεν πιο εξωφρενικό της υπόθεσης είναι ότι τούτοι ούλλοι οι βολευτές ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ επαγγελματίες. Είναι ταυτόχρονα ΚΑΙ δικηγόροι/γιατροί/λογιστές/κομματικοί έμμισθοι υπάλληλοι κλπ κλπ. ΠΟΣΑ ΡΙΑΛΛΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΙΟΥΣΙΝ;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. she
  na sou po ego pou ime dimosia A8. en pianno tosa. oute se 10 xronia en kataferno na piaso osa pianoun se ena xrono, oi zavalli mou kaimenoi sinadelfoi tou dimosiou tis A8 klimakas...
  A1118 mpori.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. I request permission to reproduce your post!

  A8 my ass...

  Θυμούμαι το 2007 στην Αγγλία είχαν κάμει πόθεν έσχες στα members του House of Lords και έγινε σάλος με όσους είχαν πολλά..σε σημείο που όποτε εφκέναν που το σπίτι τους εσύρναν τους πράματα..if only we could do the same με τους δικούς μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Διάβασα μόνο τα μπλε !!! Διάλεξα το καλύτερο φυσικά!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. @she demon
  Παρόλο που είμαι κάπως άσχετος που κλίμακες του δημοσίου. εντούτοις μπορώ να καταλάβω ότι σαφώς τζαι εν πιάννουν τόσα όσοι εν στην Α8 κλίμακα! Άτζιαπις σου εννοούσεν Audi A8 τζαι επαρεξηγήσαμεν τον;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Όλα τα λεφτά ο σχολιασμός! :))) Είσαι έτοιμος για παράθυρο σε δελτίο ειδήσεων!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. @Rania
  Feel free to reproduce it ντήαρ :)
  Πόθεν έσχες εκάμαν τζαι δακάτω ένα φεγγάρι. Ήταν το ποιο γελοίο πράμα που είδα ποττέ μου. Υπήρξε συγκεκριμένος βο(υ)λευτής που εδήλωσε καταθέσεις στην τράπεζα 200 ευρώ. Σκέφτου τζίντο γέριμον το πλάσμαν...να του τύχει τίποτε απρόοπτο στη ζωή του εννα μεν κρατά θκιο μπακκίρες για ώραν ανάγκης!
  ΟΥΛΛΟΙ by the way "εγράφαν" τα ούλλα πας τα κοπελλούθκια τους (ακίνητα κλπ) τζαι επαρουσιάζαν έναν πόθεν έσχες πείνας. ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣτηκες λέω γω...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. @Χριστιάνα
  Δεν μας είπες ποιό διάλεξες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. @Anti-Christos
  Αν δεν είναι (τουλάχιστον) ο Κουλίας σε διπλανό παράθυρο αρνούμαι! Με συντονίστρια την Αιμιλία Σταματάρη εννοείται

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Απ’ όλο το κείμενο, μόνο τα μπλε!!!
  Αυτά είναι τα καλύτερα!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. @Χριστιάνα
  Αααααα...νόμισα ότι διάλεξες το καλύτερο από τα μπλέ χεχεχε
  Γελάμε αλλά είναι για κλάματα η κατάσταση με τούτους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Στα υπόψη ότι κάνουν και δεύτερες δουλειές τις οποίες προωθούν μέσω της βουλευτικής τους έδρας φυσικά. παν για παράδειγμα σε γάμους δίνουν φακελάκι με τα έξοδα παραστάσεως που τους δίνει η Βουλή και στη συνέχεια δέχονται αυτό τον κάποιο στο γραφείο τους ιατρείο, δικηγορικό whatever.

  και κάτι άλλο. φαντάζομαι οι βρετανοί βουλευτές φορολογούνται και πολύ περισσότερο από τους δικούς μας, ε κύριε Κουλία;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. @Μάνα
  Στο φακελάκι δεν υπάρχουν χρήματα. Υπάρχει μόνο η κάρτα με το λογότυπο της Βουλής των Αντιπροσώπων. Την κάρτα συνοδεύει γυαλικό μπουκαλοειδές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Το να πληρώνεται ένας βουλευτής καλά βρίσκω το λογικό. Γιατί έτσι μειώνεις κατά πολύ τις πιθανότητες να...υποκύψει σε χρηματισμό.

  Τώρα, το παραπάνω ισχύει με τις εξής προϋποθέσεις:
  -ΔΕΝ δουλεύκει παράλληλα. Στο χωρκό μου λαλούμεν που λειτουργεί 2 εκκλησιές, της μιας γελά της. Τζιαι κάτι μου λαλεί ότι εν γελούν των ιδιωτικών τους γραφείων
  -Δουλεύκουν για το καλό των πολιτών (που τους εξέλεξαν).


  Τωρά οι δικοί μας έχουν τζιαι το σκύλο χορτάτο τζιαι την πίττα ολόκληρη. Τζιαι προκαλούν πολλά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. @Αππωμένη
  Οι δικοί μας έχουν το σκύλλο χορτάτο, τα σκυλλάκια του επίσης χορτάτα, τη σκύλλα (ενίοτε και τη χάρυβδη) επίσης χορτάτη και την πίττα σωστή. Έχουν επίσης εξασφαλισμένες χιλιάδες πίττες με free delivery εφ' όρου ζωής (των δισέγγονων τους)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Μα εν σοβαροί σιόρ? Άκου Α8 οι βουλευτές!
  Πάντως,εγώ που έτυχε να ξέρω από συνεδρίες πολιτικών, ο καθένας πρώτα θωρεί τες ιδιωτικές του δουλειές και συνήθως βιάζονται, βαρκούνται, εν ακούν τι τους λαλούμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Πάντως έχει μια βουλευτίνα του Δήκο που το όνομά της μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή (όι η Αντιγόνη) που κάθε Σαββατο είναι στις κυπριακές εκπομπές αλά στην υγεία μας του παπαδόπουλου (ένα σάββατο ήταν τζαι στες 2 ταυτόχρονα!!!) τζαι είχεν την αναίδεια να δηλώσει ότι ο μισθός της ΔΕΝ της φτάνει λόγω των υποχρεώσων της. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. Δαμέ ο κόσμος πιάνει 700 ευρώ τζαι πληρώνει 200 φόρους τζαι κοινωνικές ασφαλίσεις τζαι ιατρικά έξοδα τζαι η κυρία που τα έχει ΟΛΑ δωρεάν διαμαρτύρεται για τα 17.000 καθαρά που πιάνει κάθε μήνα και θα πιάνει για το υπόλοιπο της ζωής της.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Τουλάχιστον οι δικοί σας είναι 56 και όχι 300...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. LOL στον αποπάνω!!!

  ο Φούλης δεν αντίδρασε;! μα γιατί;!

  πάντως εγώ το λέω και το πιστεύω: ένας κακοποιός και ένας πολιτικός είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα! απλά ο πολιτικός είναι πιο διπλωμάτης και με πιο ωραία κουστούμια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. @Rain Tears
  Βιάζονται γιατί έχουν πολλύν κοινωνικό έργο να επιτελέσουν τζι εν θα τα προλάβουν ούλλα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 23. Τί ψυχή έχουν 17 ψωροχιλιάδες ευρώπουλλα το μήνα; 5-6 δόντια είναι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. @Konstantinos Kantakouzinos
  56 είναι αλλά μας στοιχίζουν όσο θα στοίχιζαν 560! Κι οι δικοί σας βέβαια δεν πάνε πίσω...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. @Ουφ!
  Ως γεγονός ο Φούλης έκοψεν πίσω!
  Σωστό κι αυτό με τους κακοποιούς. Αν τζαι μπορεί να θιχτούν κάποιοι κακοποιοί αλλά δε βαριέσαι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Απόσπασμα που το σημερινό μου ποστ:

  Απάντηση ενός 10χρονου στην ερώτηση "τι δουλειά ακριβώς κάνει ένας βουλευτής":

  -Κάθεταιιι.. όοολη μέρα στο γραφείο τουυυ... και ακούει τα παράπονα του κόσμου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. @Leni
  Που μιτσήν τζαι που πελλόν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...