Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011

έτη ακόμα δύο χωρών δικαστηρίων σε Larnaca

LARNACA - αλλαγές χωρών δικαστηρίων του Kevin μετά από αυτήν την εποχή οριστικά Feyenoord σε AEK Larnaca. Τα του οποίου γενέθλια προσώπων αυτό isperson τα του οποίου γενέθλια είναι πρόσωπο τα του οποίου γενέθλια είναι verdediger έχουν βάλει πρόσφατα την υπογραφή του στο πλαίσιο μιας διετούς σύμβασης στη λέσχη Cypriotische.

Χώρα δικαστηρίων μισθώματος Larnaca αυτή η εποχή Feyenoord, όπου ο oud-διεθνής έχει μια σύμβαση aflopend.

"Παιχνίδι είμαι πολύ παρακινημένου σε αυτό το άροτρο και όλα θα κάνουν τους ανθρώπους που αυτοί μεταφέρουν στην ανταμοιβή" έχουν κάνει, κατά συνέπεια χώρα δικαστηρίων στο χώρο διαδικτύου Larnaca ενδεχομένως.

"Θεωρώ AEK ως μεγάλη και επαγγελματική λέσχη." η χώρα δικαστηρίων έχει gezelschap πολλών συμπατριωτών στη λέσχη Cypriotische, κάτω από την οποία τεχνικός διευθυντής Jordi Cruijff και βαρέλι Caanen λεωφορείων.

© ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΥΠΟΥ 
Η είδηση ότι ο Kevin Hofland ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ Λάρνακας για άλλα 2 χρόνια εκυκλοφόρησε σε διάφορες ολλανδικές ιστοσελίδες, ενώ αναφέρτηκε και σε μια κυπριακή ιστοσελίδα.
Μια από τις ολλανδικές ιστοσελίδες που αναφέρει την είδηση είναι αυτή [εδώ].
Δεν θα μπορούσα βέβαια να συγκρατηθώ και να μην χρησιμοποιήσω το μεταφραστή (το worldlingo στην προκειμένη περίπτωση) για να διαβάσω την είδηση στα ελληνικά (;). Σόρυ, αλλά ήταν μεγάλος ο πειρασμός!

Και επειδή υποθέτω ότι είσαι lost in translation, να σου το αναλύσω λίγο:

Στα δικαστήρια του Kevin (έχει πολλά) θα παιχτεί αλλαγή χωρών.
Η αλλαγή θα γίνει στη Λάρνακα.
Τα γενέθλια του Kevin στην πραγματικότητα είναι πρόσωπο υπαρκτό. Το οποίο πρόσωπο μάλιστα, πρόσφατα έβαλε την υπογραφή του σε μια σύμβαση με τη λέσχη Cypriotische.
Η Λάρνακα που έχει μισθωθεί από τα δικαστήρια (του Kevin) για την αλλαγή των χωρών θα αναλάβει και την aflopend σύμβαση που υπάρχει.Το κόστος θα το επωμισθεί ο κύπριος φορολογούμενος μέσω της εισαγωγής ειδικών τελών μεταβίβασης χωρών.
Το παιχνίδι που παίζεται με το άροτρο είναι (σύμφωνα με τον Κυπριακό Οργανισμό Αγροτικών Πληρωμών) πολύ παρακινημένο και ενδεχομένως να κάνει τους ανθρώπους που μεταφέρουν την ανταμοιβή σκεπτικούς. Οπόταν η πράξη μπορεί να γίνει τελικά μέσω διαδικτύου.
Η χώρα δικαστηρίων πάντως (η Κύπρος that is) έχει στην κατοχή της πολλά gezelschap στη λέσχη Cypriotische, στην οποία τεχνικός διευθυντής είναι ο Jordi Cruijff.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Caanen αφού είδε ότι δεν συμφέρει πλέον η δουλειά του προπονητή, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του και να μετατραπεί σε βαρέλι λεωφορείων.

12 σχόλια:

 1. Ε, έτσι πε μου να καταλάβω ρε κουμπάρε!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. completely lost in translation!

  I understand..εγώ έχω μια συνάδελφο ολλανδή η οποία έχει ενα blog (που γράφει πόσο της φακκά η Κύπρος!) και διαβάζω το με την βοήθεια του google translate και τα μισά εν έχουν κανένα νόημα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μα εν εκάμνετε σιόρ στο σχολείο ολλανδικά;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. @Χριστιάνα
  Ναι το ξέρω...είναι ζόρικα τα ολλανδικά! Ζαλίζουν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. @Rania
  Ε πόθθεν το εσυμπέρανες ότι φακκά της η Κύπρος; Έφκαλε σου το google translate κάτι του στυλ:

  "ζωή μου ευτυχώς θέλει όλα Κύπρος παλιά κτύπησα πάντα..." ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. @Mana
  Εγώ όπως βλέπεις τα κατέχω τα dutch...αφού εκατάλαβα πλήρως τί ακριβώς λέει το δημοσίευμα. Οι άλλοι εσύρναν σβηστηρούθκια ο ένας του άλλου την ώρα των ολλανδικών τζαι εν εσυγκεντρώννουνταν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ouuuuuu ma en gia mappes pou milas pale?
  she demon

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. @she demon
  Για μάππες, καλό για πίππες; :P

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. to deutero thema en polla pio endiaferon pou to proto. ase pou to proto en to katexo anyways. mappes tze pellares.

  she demon

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...