Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2011

Τυλίγειν 101

OK, ας δούμε μερικά πιθανά προβλήματα τα οποία ενδεχομένως να συναντήσεις στη ζωή σου τζαι αφορούν κοινωνικές υποχρεώσεις και λοιπά events.

 • Είσαστεν καλεσμένοι στη Γιωργούλλα που έshει γενέθλια τζαι κάμνει τραπέζι σπίτι της. Η ονομαστική της εορτή είναι (ημερολογιακά) κοντά στα γενέθλια της. Εσύ φυσικά έπιασες έγκαιρα δώρο ΤΖΑΙ για τη γιορτή της Γιωργούλλας αλλά ΤΖΑΙ για τα γενέθλια της τζαι ετύλιξες τα ΤΖΑΙ τα θκιό φυσικά με το ίδιο χαρτί περιτυλίγματος (ήταν μεγάλο το ρολό τζαι ήταν φτηνό στο Jumbo). Εσάστηκες, εκοκκετταρίστηκες (ο Πανίκκος περιμένει μες το αυτοκίνητο τζαι θκιαολίζεται πιλέ) τζαι πάεις στο σαλόνι να πιάσεις το δώρο ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ που το (μ)πουφέ. Αμάν! Ποιόν που τα θκιό είναι; Εν το μιτσήν οξά το μεγάλο; (εν τυλιμένα με την ίδια κόλλα, ρημέμπερ). Εν τούτο με τον κόκκινο τσιτσι φκιόγκο οξά τζίνο με τον λαχανί (τσιτσι φκίογκο)? Τζαι δώστου άγχος εσύ, τζαι δώστου παουρκές ο Πανίκκος. Not a good picture. 
 • Είσαστεν καλεσμένοι στον κουμπάρο σας τον μυρωτικό (τζίνον που εβάφτισεν τον Προκόπη -όνομα τζαι πράμα- σας) που κάμνει τραπέζι Χριστουγεννιάτικο. Να μεν επαναλαμβανόμαστε, ο Πανίκκος εν μες το αυτοκίνητο με τους μητσιούς τζι εσύ μόλις έπιασες το δώρο που το (μ)πουφέ (ούλλα τα δώρα-to-give βάλλεις τα τζιαμέ αν δεν το επρόσεξες ήδη) τζαι κατευθύνεσαι προς το αυτοκίνητο. OMG! Έβαλα οξά εν έβαλα ευχετήρια κάρτα μέσα; Άτε τωρά...
 • Είσαι στην τραπεζαρία τζαι μάshεσαι να τυλίξεις το δώρο που εγόρασες για τα λογιάσματα της αρφότεχνης σου της Άντριας (καλόν παιδίν ο Πασχάλης, έshει τζαι δουλειάν στην Κυβέρνηση). Ο Πανίκκος θωρεί μάππαν, οι μητσιοί εν ιδιαίτερα. Τζαι δαμέ αρκέφκουν τα διλήμματα, τριλήμματα και πάει τυλίγοντας λέγοντας. Άγχος τζαι πανικός μες την τραπεζαρία, ξητιμασιές για το λάΐshμαν στην κουζίνα. Not a good picture once again.
Αντιλαμβάνεσαι ντήαρ ότι η λίστα τούτη εν όπως το δρόμο Πάφου-Πόλις Χρυσοχούς: ατέλειωτη. Εν θα την συνεχίσω άλλον, έπιασες το νόημα.

Τζαι τί είπαμεν ότι κάμνεις άμαν σε πιαν οι απελπισίες, ο πανικός (όι ο άντρας σου) τζαι το μαύρον αλοίμονον; Α, γεια σου! Έρκεσαι σε μένα. Διότι όπως θα έπρεπεν να γνωρίζεις μέχρι τώρα, σου έχω λύση ΚΑΙ για αυτό σου το πρόβλημα. Όι λαομόν: με τον άνθρωπο, για τον άνθρωπο, με τρόπο ουχί απάνθρωπο.

Θα σου παρουσιάσω λοιπόν ευθύς αμέσως τη λύση στο πρόβλημα σου. Παρακαλώ τους Ζίγκ-Ζάγκ να κρούσουν (όι να κάψουν) τα τύμπανα σε ρυθμό ταρατατααααααααααααααμ! Ευχαριστούμε και τον κύριο Χαριτοδιπλωμένο (δώρο - περιτύλιγμα - διπλωμένος, έπιας το υπονοούμενο?) για την γκεστ-σταρ εμφάνιση.Έτο τζιαμέ τζαι δέτε το, τζι αν έshει αήπιν πέτε!


Επιλογές πολλές για να εκφραστείς απλά λιτά κι απέριττα


Το ίδιο χαρτί περιτυλίγματος για κάθε περίσταση


Τυλίεις, κυκλώνεις, ποσπάζεσαι.


Μια ομορκιά!


Το Universal wrapping paper που λες, εν μια δημιουργία του Fabio Milito

Υ.Γ: Τζαι επειδή κάποιοι μπορεί να σπεύσουν να εντοπίσουν αήπιν στο γιουνιβερσοτύλιχτον, ότι δήθεν άμαν έshεις να τυλίξεις δώρον για την Χουανίτα τζαι άλλον για τη Χουχουνίτα εννα έshεις πρόβλημα, έχω να σε ενημερώσω ντήαρ ότι η λύση εν απλή:

Υ.Γ2: ασπούμεν σήριουσλι...λαλούν τες Χουανίτα τζαι Χουχουνίτα τζαι θέλουν μου τζαι δώρον;!

28 σχόλια:

 1. εν καλό, αλλά δεν καλύπτει την περίπτωση να έχεις γενέθλια της Χουχουνίτας και γενέθλια της Χουανίτας. το χαρτί έχει μόνο HAPPY BIRTHDAY. θα ήταν συνετό και φρόνιμο και προνοητικό να είχε HAPPY BIRTHDAY1 και HAPPY BIRTHDAY2. γιατί ο Πανίκκος θα τραβά τα αυτιά του που τα νεύρα, που η Ευμορφία εξοθκιάστηκε για τούτο το (κωλο)χαρτί περιτυλίγματος αλλά έμεινε να χάσκει πουπάνω που τον (μ)πουφέ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. @αστροναύτης
  Αχ καημένε αστροναύτη. Που σέναν που είδες τζι άλλους κόσμους επερίμενα παραπάνω φαντασία. Απογοητεύκεις με οικτρά. Επειδή όμως η απορία σου μπορεί να είναι και απορία άλλων μπερδεμένων καταναλωτών, έκαμα update την ανάρτηση

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ε όι!! Έκαμα κλικ για να γοράσω 5-6 τμ να βρίσκουνται τζαι εν σολντ άουτ λαλεί! Τούτον τον Φαμπιο ξέρουμεν τον; Να βάλλουμε ένα μέσο καλέ να επανέλθει το στοκ γιατί η σκέψη ενός φουτουνιασμένου Πανίκου φοητσάζει με!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. @Prasinada
  Ε πώς να μέννεν σολντ άουτ; Ξέρεις Πανίκκους φουτουνιασμένους που έshει δακάτω; Πόσα να φτάσει ο κουμπάρος ο Φάπιος;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. axaxaxax! thelw to!

  pe alithkian, h Xouxounita en dikh sou douleia:-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. πολλά ωραία εμένα άρεσεμμου στα σοβαρά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. @postbabylon
  Θέλε το! Τυλιχτοχάρτιν γιοκ! Εμουντάραν οι κυράτσες τζαι έκαμεν sold-out ο Φάπιος :D
  Η Χουανίτα τζαι η Χουχουνίτα εν που το σχόλιο του αστροναύτη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. @ρίτσα
  Νομίζω να στείλουμεν έναν email του Φάμπιο να κάμνει καϊρέττιν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. άσε, λέω να μεν σας χαλάσω το μομέντουμ...
  συνεχίστε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. αν ήταν να έπρεπε να γράφω πάνω, ετύλιγα τα με την εφημερίδα τζι έγραφα τα ονόματα τους! τσ τσ τσ.

  περιμένω λύση για χουανίτα και χουχουνίτα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. εν πολλά καλή λύση τούτη! αστεία αστεία αφού εν πρόβλημα για τζείνους που ξηχάνουν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. @Sike
  Πε μας να μεν cineχύσουμεν άδικα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. @αστροναύτης
  Πόσον κουρούπεττος είσαι για να πάρεις ένα δώρο που εννα αναφέρει πας το περιτύλιγμα "Ο Πρόεδρος διαπραγματεύεται στη βάση αρχών"; τς τς τς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. @Rania
  Βέβαια λείπει η ευχή για τα λογιάσματα. Οξά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το "RECOVER SOON"; :Ρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ohhhhhhhh....μα τι έξυπνο που είναι. μπράβο ρε Ινβίκτε. πόψε θα κοιμηθώ ήσυχα, δίχα κλάτσες. τωρά θέλω να μου έβρεις τρόπο να μεν μου τρώει το στεγνωτήριο τις κλάτσες μου. χατες. περιμένω.
  she

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. emm, actually ειπεν το ο αστροναύτης χωρίς δεύτερη σκέψη

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΟΡΑΣΩ ΕΙΔΙΚΗΝ ΚΟΛΛΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΑΝΩ ΘΚΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΝ?!

  την περίπτωση β, εξάλλου, εν την κάμνει address :P

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. @she demon
  Τούτον εν δουλειά της postbabylon :D

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. @Sike
  Για να δεις πόσον άσχετες εν οι ενστάσεις σας τόσον εσέναν όσον τζαι του αστροναύτη:

  Για το θέμα των γενεθλίων της Χουανίτας και Χουχουνίτας υπάρχουν δύο περιπτώσεις: να πιάσεις ΕΝΑ δώρο και για τες 2 ή να πιάσεις 2 δώρα.

  Περίπτωση ενός δώρου:
  Κυκλώννεις το HAPPY BIRTHDAY γράφοντας εναλλάξ XOYANITA και XOYXOYNITA για να σχηματίσεις τη "γραμμή" με την οποία θα "κυκλώσεις" την ευχή

  Περίπτωση δύο δώρων:
  Δε το (updated) Υ.Γ. της ανάρτησης

  Όσον δε αφορά το σχόλιο σου περί "ειδικής κόλλας για να γράψεις θκιο ονόματα πάνω", δεν αντιλαμβάνομαι το σκεπτικό. Διότι την "ειδική κόλλα" γοράζεις την για να "γράφεις" πάνω την ευχή (τα ονόματα είναι μόνο για τες περιπτώσεις όπου θα πάρεις 2 ή περισσότερα δώρα ταυτόχρονα στον ίδιο τόπο). Άσε που γλυτώνεις την κάρτα (αφού η ευχή εν γραμμένη πας το περιτύλιγμα) οπόταν εν έshεις με την έννοιαν αν έβαλες ή όι κάρταν μέσα.

  Παρακαλώ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. εν έχω έτσι πρόβλημα εν ξηχάννω ποττέ. τι εν το θέμα μας είπαμε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. είσαι και φίλος αλλά θα τα πω αφού επιμένεις.

  το χαρτί είναι άχρηστο. η μόνη του χρήση είναι για να ξέρει κάποιος ότι το δώρο προορίζεται για γενέθλια, γάμο κλπ.

  σε περίπτωση χουανίτας και χουχουνίτας δεν δίνει λύση πέραν της κλασσικής περίπτωσης που παίρνουμε ένα χαρτί συνηθισμένο και γράφουμε πάνω τα ονόματα των κοριτσιών.

  ούτε την κάρτα γλυτώνεις γιατί:

  η χρήση της κάρτας δεν είναι απλά η ευχή. η ευχή εννοείται. η κάρτα είναι για να ξέρει ο άλλος από που πήρε το δώρο (χρόνια πολλά για να γενέθλιά σου, με αγάπη, αστροναύτης) σε περίπτωση πάρτι με πολλά δώρα. οπότε αν δεν γράψω το όνομά μου πάνω στο χαρτί απέξω δε θα ξέρει ο εορτάζων από που του ήρθε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Είμαι σίγουρη πως ο Πανίκκος τρώγεται γιατί η δικιά του πάλι σε σένα θα 'ρθει για συμβουλή...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. @Αχάπαρη
  Το θέμαν μας είναι το φεγκ σούι της σάλας τζαι αν χρειάζεται salt lamp πας το (μ)πουφέ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. @αστροναύτης
  Επειδή ακριβώς είσαι φίλος, θα σου το πώ όσο πιο απλά γίνεται, με μιαν απλήν ερώτηση: ΠΟΙΕΣ ΕΝ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ ΤΖΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΖΙ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕΝΑΝ ΔΩΡΟ ΤΥΛΙΜΕΝΟ ΜΕ ΕΤΣΙ ΚΟΛΛΑΝ;

  Συνεπώς το "ποιός" στέλλει το δώρο εν χρειάζεται καν να αναφερτεί οπουδήποτε. Απλά η ευχή. Simplicity, λαλεί τζι η Philips

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. @Χριστιάνα
  Ο Πανίκκος εν θα πάρει καν είδηση ότι παίρνουν δώρο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. kala re pai8kia ma p pote eginan delete p ton planiti jina ta autokolitou8kia p ekollousa p imoun mitsia panw sta xmas dwra k egrafa to name tous panw (vl.xouanita)?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. @Christiana
  Πφφφφ...αυτοκολλητούθκια!
  Δαμέ μιλούμεν για επαναστατικό τύλιμα τζι εσύ αθθυμήθηκες τα αυτοκολλητούθκια; τς τς τς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. ate kala, mpainw sto kinima t epanastatikou tulimatos!!! GOOOOO XOUANITAAAAA!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...