Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011

Που 'σια πάωΧάτε, που 'σια πάω να πνάσω τζι εγώ νακκουρίν τζαι νάρτω πάλε.
Να 'σαστεν προκομμένοι τζαι προκομμένες όσον θα λείπω. Να μεν κάμνετε πελλάρες. Ναι χρυσή μου, ισχύει τζαι για σένα! Έννεν ανάγκη να είσαι συνέχεια Pellameni.

Να ακούτε τη Mana τί σας λαλεί τζαι να μεν φωνάζετε. Τζι αν δείτε κανένα Misharo μες την αυλή μεν βουρήσετε να τον πατήσετε, εν κρίμα! Πιάστε τον τζαι βάρτε τον μες την Prasinada. Μεν με αναγκάσετε να καταφύγω σε ξεπερασμένες μεθόδους για να σας μαντρίσω...εν τζαι είμαι τίποτε ο Leni(n).

Άλλωστε εγώ θέλω σας να έshετε άποψη σε ένα αρκετά μεγάλο Evros θεμάτων αλλά εν τζαι σημαίνει ότι εν ανάγκη να φκέννετε εκτός ορίων τζαι να συμπεριφέρεστε σαν ένα (she) demon που εν διά ησυχία! Triolouin λέμε, μεν μου παίζεις πελλόν. Εν απλό να το καταλάβετε έννεν; Τούτα που λαλώ θέλω να πιστεύω ότι εν ακούουνται σαν λόγια εξωγήινου ποτζίνα που αναγνωρίζει μόνον ένας αστροναύτης. Τζαι μεν ακούω δικαιολογίες μετά χρυσή μου...είσαι Ασυγχώρητη! Τελεία και παύλα!

Άμαν κάμνετε πελλάρες νιώθω όπως το χαμένο σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα που εν Sike. Γιατί γίνουνται πράματα που εν έχουν λογική τζαι φκάλλουν σε εκτός εαυτού. Ξυπνά ο Anti-Christos μέσα σου. Βέβαια εντάξει, είμεθα λογικά άτομα τζαι μπορούμε να διατηρούμε τη ψυχραιμία μας. Συνήθως. Και δεν κατακρίνουμε διότι μπορεί να κάμουμε τζι εμείς τα ίδια σε κάποια φάση. "Μην κρίνεις Ina μην κριθείς" λαλεί τζι η θρησκεία μας. Γράφει το μες τα ευαγγέλια. Έννεν καλόν να είσαι critic.

Ούφ!, ελπίζω να εκαλμάραν τα πράματα στην Αθήνα γιατί με τόσα που ακούμεν τζαι με τόσους Astatus παράγοντες, όσο να 'ναι μιαν ανησυχία έshεις την. Μεγάλη η χαρά και η συγκίνηση πάντως που θα πάω στο νέο μουσείο της Ακρόπολης. Joy Tears are running through my eyes. ΟΚ, θα πάω και για ψώνια αλλά ας μεν κάμνω σαν Αππωμένη κυπραία που την αμολήσαν μες την Ερμού! Πέρκει έβρω κανέναν παράρτημαν του Καμαρίτη να πιάω κανέναν πουκάμισον Eagle Αετός! Ποτζίνα πον μαλαχτά κουκκούλλιν!

Θα πάω τζαι σε κανένα ωραίο μπαράκι να πιω τεκίλα με Σκουλουκούιν. Ποτζίνες τες αυθεντικές τες μεξικάνικες όι τες άλλες τες ψεύτικες που σερβίρουν δακάτω. Θα φροντίσω να μέννεν nekat0meni με κανέναν άλλον ποτόν όμως τζαι να με πειράξει. Τζαι θα πιώ να γινώ Ktino...Είπαν μου για έναν ωραίο μπαράκι που συχνάζει τζι η Rania Θρασκιά τζιαμέ! Ουάου! Άσχετον, αλλά θυμίζει μου Amazona τζίνη η γενέκα εν ξέρω γιατί! Λαλείς να έshει τζαι καμιάν εμφάνιση του Richie Blackmore πούποτε; Θα ήταν πολλά ενδιαφέρον! Κάτσε να κάμουμεν λλίην έρευνα μες το ίντερνετ πριν να πάμεν να μεν είμαστεν τέλλεια σαν την Αχάπαρη την κυπραία που την αμολήσαν μες την Ερμού!

Τζαι θα πάω να αράξω τζαι σε μιαν ωραία παραλία. Με ωραίο τοπίο γυρόν. Να έβρω τοπίο μαγευτικό. Ποτζίνο το τοπίο που το σούρουπο το μόνο που βλέπεις είναι μια thalassamov. Μαγεία! Λες και μια Neraida έσπειρε παντού τη μαγική της νεραϊδόσκονη! Ή καμιά μάγισσα να έκαμε τα μαγικά της. Η Μάγισσα του Πορτομπέλλο ίσως; Εν έshει λάθος πάντως...just lay down and stare at the Moonlight. Να ακούεις τον ήχο των κυμμάτων τζαι να μυρίζεσαι το Τσαρτελλούι στον κήπο.

Κι όταν επιστρέψω θα σας ενημερώσω για όλα τα Coula που μου έτυχαν! Χαλαρά όμως, δεν θα αγχωθούμε κιόλας! takeiteasy που λέει κι ο Αμερικλάνος... Κι αν θα σας λείψω συγχωρέστε με...Eólicaποτε χρειάζονται ένα διάλειμμα βρε αδερφέ! Και θα απέχω από το internet εντελώς! Όσο Twisted κι αν ακούγεται αυτό...

Τελικά οι αρχαίοι ημών πρόγονοι που δεν είχαν ίντερνετ μια χαρά περνούσαν. Σκέφτου ας πούμεν ο Κωνσταντίνος Καντακουζηνός τότε να είshen μπλόγκ τζαι να εμάshετουν ούλλη μέρα πόσην παρακμή θα εγνώριζε το Βυζάντιο! Βέβαια για να είμαστε τζαι δίκαιοι, αν υπήρχαν τούτες ούλλες οι τεχνολογίες παλιά τα πράματα θα ήταν τζαι βολικά για τον κόσμο. Σκέφτου ας πούμε τους αρχαίους Βαβυλώνιους να είχαν σύγχρονες ταχυδρομικές υπηρεσίες: postbabylon ένα πράμα...

Ξέρεις τί;
Ετράβησεν η όρεξη μου παγωτό vanilla τωρά! Αν με δείς εννα φυρτείς που το γέλιο...είμαι όπως το shυλλί που σούζει το neerieν του που χαρά τζαι καρτερά να του δώκεις ληξιόν. Ήνναμπου με θωρείς έτσι υποτιμητικά σιόρ τζαι κάμνεις μου την Xippasmeni; Εν κακό δηλαδή έναν παγωτούι έτσι πυρά που είναι;

Ελπίζω η κόρη μου ναν προκομμένος Epivatis μες το αεροπλάνο τζαι να μεν τους πελλάνουμεν ούλλους! Να της πάρω κανέναν Defιν να ποσκολιέται αλόπως. Αλλά έτσι εν σίουρον ότι εννα τους πελλάνουμεν ούλλους! Χμμμμ να το παίξω αλλοδαπός αλόπως να μεν μας περιπαίζουν. Ή πέρκι εν ούλλοι οι υπόλοιποι αλλοδαποί τζαι να 'μαι εγώ ο μόνος Κυπριακόφωνος. Χλωμό το κόβω όμως. Ένιγουεϊ, αν έχουν έστω μια stalamatia τσίππα πάνω τους, κανένας εν θα διαμαρτυρηθεί. Εν μωρό σιόρ. Έτσι εν τα μωρά, κατσιαρίζουν.

Εν πυρά πολλή. Τζι εν μεσημέρι. Νυστάζω. Είμαι σαν ένα Koimwmeno Voui τούντην στιγμή. Τζαι εν έχω ούτε το παγωτό. Ντέμιτ!

Τέλοσπαντον, επολλολόησα. Πάλε.
Τζι έχω τζαι φοβερό πονοτζιέφαλο, πρέπει να πάω γιατρό αλόπως. Έshει κανένα γιατρό που ειδικεύεται; drponojefalo or something...

Α! Τζαι κάτι τελευταίον...
Εν τζι εν ανάγκη να με συναφέρνετε συνέχεια τζαι να αψιουρίζουμαι α! Έχω σας δείν! Κάμνετε τζαι δίχα μου...έshει τόοοοοσα μπλόγκς να θκιεβάσετε...

Ααααααααααψιουυυυυύ!αρκέψαμεεεεεεενννννννν.....

47 σχόλια:

 1. Ω!!!! Μα τι ωραίο ποστ!!! Καλες διακοπές φρεντ σε σένα τζαι στην οικογένεια. Το ότι εν να σε πεθυμήσουμεν εν αλήθκεια, τζαι το αψούρισμα εν νομίζω να το γλυτώσεις. Να περασετε καλα!!!!

  Υ.Γ. Πάλε έκαμα το λάθος τζαι έτρωα καπήρες τζαι η τελευταία φώτο ήρτεν μου λίον άξιπα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μα τούτη τζιαι αν εν ανάρτηση. Τζιαι η φωτογραφία άπαιχτη. Καλή ξεκούραση

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. hahahaha είσαι τέλειος!! Καλές διακοπές, καλή ξεκούραση τζαι εγλέπετε στην Αθήνα μην σας έβρει καμιά μολότοφ!:p πτού πτού!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. @Πρασινάδα
  Τούτες οι καπήρες σου ούλλον προβλήματα δημιουργούν! :Ρ
  Θέκκιου φρεντ, καλές διακοπές επίσης όταν και όποτε θα τες κάμεις!

  @takeiteasy
  Μια εικόνα, χίλιες μύξες χαχαχα

  @Ανώνυμος (8 Ιουλίου 2011 2:40 μ.μ.)
  Θέκκιου :)
  Θα παρπατώ τοίχον-τοίχον τζαι θα φορώ τζαι κράνος :Ρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. καλές διακοπές ρε. αλαβρά. εν εσhει τίποτε αθήναν μια χαρά ένι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ohhhh πολλά ωραίο (εκτός που την photo)

  καλά να περάσεις, εννοείται θα μας λείψεις αλλά θα κάμουμε υπομονή!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. χαχα, άπαιχτος! μα εννα αντέξεις τόσες μέρες να μεν καμεις ποστ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. @evroskarseras
  Θέκκιου μαν. Εν τζαι ανησυχω, αλαβρά είπαμεν

  @Rania
  Γιατί τί έshει η φωτό; Be back in a week λαλεί :Ρ

  @Ktino
  Εννα αντέξω ρε μεν με σουξουλάτε! Εκτός αν ιτσιλλήσω τ' αρτζιήθκια μου πούποτε. Εννα κάμω ενημερωτικό ποστ χαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Χαχαχα. Πολλά δυνατός. Καλή ξεκούραση.
  Εδυσκόλεψα σε, α; Αλλά εκατάφερες τα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. !!!Εν παίζεται το ποστ, είσιες έμπνευση!!
  Καλές διακοπές τζιαι ώσπου να έρτεις θα φύω τζιαι εγώ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. @Defiance
  Είσαι δύσκολον πλάσμαν πράγματι ρε! χαχαχα

  @Joy Tears
  Κανόνισε να σε έβρω τζαι τζικάτω μπροστά μου α! :Ρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ο γουάο! Είμαι μεστο ποστ του Invictus! Τελικά εν καλό το παρατσούκλι... ελπίζω όντως να ριλαξάρεις και να απλώνεις σαν ένα κοιμωμένο βούιν...

  Καλές διακοπές και στα δικά μας!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. @Koimwmeno Voui
  Μεν σου πω εννα φορώ τζαι σhισμένες φανέλλες! χαχαχα
  Τζαι στα δικά σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ooooooooooooooo Καλές Διακοπές! Να περάσεις τέλεια και αν δεις κανένα να παραφέρεται μέσα στο αεροπλάνο βάλε τον στην θέση του! Ή απλά share την ιστορία σου με την επιστροφή!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. exekinises to etsi wraia alla sto telos enekatsiasa!a emarazwsa tziloas pou en me terkases poupote!simeiwnw to!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. @Astatus
  Θέκκιου ντήαρ. Μεν έshεις έννοιαν τζαι αν παραφερτεί κανένας μες το αεροπλάνον θα τον κάμω ανάρτησην :Ρ

  @EaglEye
  Να σε φήκω παραπονημένην σιόρ; Θκιό ππαλλιές εβολέψαμεν σε τζι εσέναν. Apologies :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Εδιακόψαν με 50 φορές ώσπου να θκιεβάσω το post. Τελικά το μόνο που εκράτησα εν οτι πάεις ίσια.
  Ελπίζω να εν καλά τζιαμέ :p

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Υποκλίνομαι! Υπερθεϊκόν post!

  Καλά ταξίθκια τζιαι καλά να περάσετε όπου τζιαι να πάτε, ό,τι τζιαι να κάμετε :)

  Τζιαι να'ρτετε πίσω χαρούμενοι τζιαι υγιείς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. xa xa lol!!! Kales diakopes me t oikogeneia sou na perasete telia! I teleftea foto en nakourin yia3! Je lalo na m troo ama se diavazo!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Είσαι απίστευτος! Πόση ώρα σου επήρεν να "τσιαττίσεις" ούλλα τούτα τα ονοματα σε ένα ποστ; Να περάσεις υπέροχα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Καλό είναι επειδή ζούμε δύσκολες εποχές όποιος έχει κάποια σκέψη για εύρεση εργασίας να ενημερώνει, μήπως και κάποιος από μας έχει τα προσόντα και βρει καμμιά δουλειά. Αμην!

  Εγώ ψάχνοντας βρήκα αυτό το σάϊτ: Πήγαινε http://www.facebook.com/group.php?gid=86696437720
  και πάτα "Γίνε μέλος" για να έχεις πρόσβαση. Θα πρέπει να έχεις το φέϊσμπουκ ανοιχτό (σε άλλη σελίδα).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. χαχαχα πολλά ωραίος!
  Να περάσετε τέλεια, και στο Νέο Μουσείο,έχουν πρόγραμμα ειδικά για παιδάκια. Τουλάχιστον πριν 2 βδομάδες το είχαν και το Μουσείο ήταν γεμάτο παιδάκια που έπαιζαν Γνώση. Υπέροχο! Όσο για την αίθουσα των αρχαϊκών αγαλμάτων,μαγική!Δυστυχώς απαγορεύεται η φωτογράφιση.
  Κάτσετε τουλάχιστον για γλυκό,οι τιμές τους και η ποιότητα για Εστιατόρειο Μουσείου,ό,τι καλύτερο!
  Εύχομαι να περάσετε τέλεια!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ατε ρε θυριον καλες διακοπες:) πολλα ωραιο ποστ! Να πιστεψω ομως οτι αν εβρεις κανενα πενταλεπτο πας στο ιντερνετ ενα μεν καμεις κανενα ποστ μπαμ μπαμ?-.^

  καλα να περασεις:)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Τέλειο ποστ! Καλά να περάσεις στες διακοπές σου :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Μην κρίνεις Ina μην κριθείς.
  ROFL

  To Leni(n) φυρμός!

  Καλά να περάσετε Ινβίκτε :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Άργησα γιατί δε μ' έβαζε ο ρημάδης ο blogger! Συνωστισμός, λέει, πολύς κόσμος στου Ινβίκτου, κουνάει μαντήλια γιατί μας φεύγει διακοπές!
  Καλά να περάσεις φιλαράκι! Να ξεσκάσεις, να ξεκουραστείς, και να έρθεις ανάλαφρος και ανανεωμένος να έχεις να μας λές.
  Φιλί ταξιδιάρικο!

  (Α! η φωτό με το μικρό, όλα τα λεφτά!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Αν αψιουρίστηκες τωρά εν εγώ που φταίω που εσκέφτηκα ότι ώρες ώρες εshεις μεγάλη έμπνευση και χιούμορ.
  ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Καλά να περνάς φίλε μου!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Ήμουν τζι εγώ θάλασσες για το τριήμερο.
  Χαράς το κουράγιο σου για το ποστ.
  Φκαριστούμεν πάντως.
  Καλά να περνάς και ελπίζω το μωρό της φωτογραφίας να μέννεν δικό σου. :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Χαχα ωραίος :))
  Καλό ταξίδι ρε φίλε :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. hahaha itan polla dimiourgikon to keimenon sou re!

  kala na peraseis!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Απίστευτο ποστ! Δημιουργικότατο :-)

  Καλές διακοπές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Φοβερή έμπνευση πράγματι….

  Καλές διακοπές

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Καλές διακοπές φίλε μου, καλόν άπλωμα ζάμπας, τζαι νάρτεις πίσω τσαρτσαρισμένος με πολλή υλικό για ποστς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Come to δώθε!! Ελα να δεις τι θα πει Coulo Ελλαδα!

  :)))

  καλες διακοπες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. XAXAXAXA....

  Καλές διακοπές φίλε και να μας έρτεις φρέσκος φρέσκος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. emenan eksiases me :( ate en pirazi sixoros se

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. @she demon
  Σήκου πάνω τζι εννα πιαστεί το καβλονούριν σου, κανεί υποκλίσεις :Ρ

  @Αχάπαρη
  Επήα τζαι ίσια, επία τζαι κλωστρά. Ήταν καλά both ways :P

  @TwistedTool
  Μα ήντα γλήορα που λήφκουν οι μέρες α!

  @nekat0meni
  χεχεχε μα γιατί γιαξ η φωτό με το μωρό σιόρ; Έννεν cute; :Ρ

  @μάγισσα του Πορτομπέλλο
  Εν μου επήρε ώρα, το ποστ εγίνηκε στο άψε-σβήσε. Εν γι' αυτό που εξήασα καμπόσα ονόματα πίσω :(

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. @thalassamov
  Επισκεφτήκαμε και το Νέο Μουσείο, όντως πολλά ωραίο. Γοτ δε φαξ όμως με το "απαγορεύονται οι φωτογραφίες";! Ωραίο τζαι το πάτωμα που εν γυαλλί τζαι θωρείς πουκάτω τες ανασκαφές κλπ. Να σου πω τζι έναν μυστικό μεταξύ μας...άμαν είσαι στους κάτω ορόφους τζαι δικλήσεις πάνω, θωρείς τα βρακούθκια των τουριστριών που φορούν φούστα! shhhhhhh :P

  @tinkerbell
  Θέκκιου ντήαρ :)

  @EaglEye
  Ε πόσην ώραν να μουρμουράς; χαχαχα

  @drponojefalos
  Άμαν είπα εννα μείνω offline, σημαίνει offline! Είμαι ο Invictus και είμαι καλά! :)

  @Pellameni
  Καλά επεράσαμε ντήαρ :)

  @Leni
  Ομολογώ ότι εσύ εν με εδυσκόλεψες ιδιαίτερα :D

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. @ευαγγελία
  Καλά περάσαμε ευαγγελία μου :)
  Ανανεωθήκαμε, ξεσκάσαμε, από αύριο πίσω στη ρουτίνα μας. Έχουμε να πούμε πολλά για τα των διακοπών. Λίαν συντόμως :)

  @Σκουλουκούιν
  Ααααααψιουυυυυυυ!

  @Kou/pa
  Καλά πέρασα φίλη μου :)

  @Moonlight
  Όι όι, το μωρό της φωτογραφίας έννεν η Πριγκηπέσσα μου :)

  @misharos
  Θέκκιου μαν :)

  @postbabylon
  Καλά επέρασα ντήαρ ανάγνωστερ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. @Neraida
  Να 'σαι καλά νεραϊδένια :)

  @CRITIC
  Θέκκιου μαν

  @red
  Εξεκουραστήκαμεν μεν αλλά ελείψαν γλήορα οι μέρες :(

  @Xippasmeni
  Απλώσαμεν τη θεϊκή μας ζάμπα εις επίστευτας παραλίας. Θα τα πούμε με λεπτομέρειες λίαν συντόμως

  @Coula
  Ήλθον, είδον και απήλθον! :)

  @Epivatis
  Ήρτα πίσω φρέσκος-φρέσκος

  @patinios
  Εν πολλούς που εξήασα. Σχώρα με φίλε μου, εν το έκαμα επίτηδες :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...