Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2011

Ο Πλανητάρχης αγνοεί

Και μετά το shock που σου προκάλεσε ο τίτλος, να σε καθησυχάσω και να σε ενημερώσω ότι δεν αναφέρομαι στον Τάσο Μπουγά! Αυτός δεν αγνοεί, αγνοείται.

Αναφέρομαι λοιπόν στον άλλο τον Πλανητάρχη, τον Ομπάμα. Ο Μπάρακ που λες, ο οποίος παρεπιπτόντως έκλεισε τα 50 - χρόνια πολλά κύριε Πρόεδρε, στο πλαίσιο προεκλογικής συγκέντρωσης στο Σικάγο (οι δημοσιογραφικές πληροφορίες που φέρουν την Πρασινάδα να παρευρίσκεται οικογενειακώς στη συγκέντρωση δεν επιβεβαιώνονται για την ώρα) αποκάλυψε ότι δεν γνωρίζει τα πάντα.

Δεύτερο shock καπάκι: ο Ομπάμα δεν γνωρίζει τα πάντα!

Και προχωρόντας κι ένα βήμα παρακάτω, είπε ότι δεν είναι κακό να μην γνωρίζεις τα πάντα και αν σε ρωτήσουν για κάτι που δεν γνωρίζεις προσωπικά, να πείς ευγενικά "δεν γνωρίζω αλλά θα το ψάξω". Έφερε μάλιστα και παράδειγμα:

«Καμία φορά δεν είναι κακό να λες "δεν γνωρίζω". Αν κάποιος για παράδειγμα απευθύνει ερώτηση για την πολιτική στο Κυπριακό, εσύ θα απαντήσεις "δεν γνωρίζω, όμως θα φροντίσω να μάθω"»

Τρίτο shock (το πράμα χοντραίνει): ο Ομπάμα δεν γνωρίζει για το Κυπριακό!

Κάπου εδώ θα έχεις ήδη αναρωτηθεί πώς δεν βλέπουν το προφανές στη Διεθνή Κοινότητα...
Διότι δεν γίνεται μάνα μου κοτζάμ Πλανητάρχης (όχι ο Μπουγάς, ο άλλος) να μην έχει γνώσεις και άποψη επί παντός επιστητού! Όταν τα λέγαμε εμείς, κανείς δεν μας άκουγε! Κανείς δεν λάμβανε υπόψη το δικό μας Νησιάρχη. Λουστείτε τον Πλανητάρχη σας τώρα!

Τυχαία ονομαζόμαστε "ομφαλός της Γης" εδώ στο χρυσοπράσινο ρεπανόφυλλο; Εδώ αγαπητή μου ξέρουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ κι έχουμε άποψη για όλους και για όλα. Γι' αυτό και δεν βρεθήκαμε ποτέ σε δύσκολη θέση, ούτε χρειάστηκε ποτέ να απολογηθούμε για πράγματα που δεν γνωρίζαμε! Ποτέ! Never of the drinks*. Το ότι το "ζιουρμού πάσκατα" πλέον έγινε "ζιουρμου πόσκατα" είναι λεπτομέρεια...

Ξέρω, σου ακούγεται λίγο υπερβολικό το όλο θέμα και δεν σου αρκεί το ότι το ανέφερε και το ΒΗΜΑ. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Είχα κι εγώ τις αμφιβολίες μου και ως μπλογκ που σέβεται τον εαυτό του το έψαξα το θέμα. Έχουν δίκιο τελικά...


[κλικ για μεγέθυνση]

11 σχόλια:

 1. πολιτική ανάρτηση από τον Ιβίκτους; ουαοοοοοοοοοοοο.
  άμαν ο πλανητάρχης έσσιει απορίες να πιάνει τον μονάρχη της Κύπρου που τα ξέρει ούλλα να του τες λύνει. αν και η ξερολίαση είναι χαρακτηρικό όλων μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. εννοείτε ότι εν θα απολογηθούμε ποτέ των ποτών* ! Ελπίζω να μεν υπονοείς ότι εν τα ξέρουμε ούλλα στην Κύπρο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. @Mana
  Να έρτει σιόρ ένα semester δακάτω να του κάμουμε μαθήματα να δει την τύφλα του!

  @evroskarseras
  Ε έτσι, άλλοσπως καλό;

  @red
  Αφού είπαμεν, ξέρουμεν τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. XAXAXXAXAXAXAXAXAXAX ωραίος  για το ζιουρμού πάσκατα, έπαιζες "τηλέφωνο" τζιαι έφκηκεν έτσι; χαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. α τζιαι ο μπουγας ποιος ενη παλε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. @Sike
  Ποιός εν ο Μπουγάς λαλεί!!!
  ΠΟΙΟΣ ΕΝ Ο ΜΠΟΥΓΑΣ ΛΑΛΕΙ!!!

  ahem...
  εν [τούτος]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Εκτός από το σοκ που μου προκάλεσε η διαπίστωση ότι ο Ομπάμα έχει και άλλες δουλειές που του να ασχολείται μαζί μας, μπορώ να πω ότι η Μάνα με κάλυψε πλήρως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Για τες φήμες για την οικογένεια Πρασινωτού έχω να πω ότι το σπίτι του Ομπάμα στην πόλη των Ανέμων εν 1 μάιλ που την δουλειά μου. Αντιλαμβάνεστε τι κονέξξιονς έχω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...