Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2011

Stop...Start...


12 σχόλια:

 1. they're all out of service!
  at least the Start Laughing should be functional. Link it to your blog and it will :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ρε πύραυλε σόρρυ αλλά εν αληλοαποκλειόμενα τα όσα λαλεί και βαρέως εξατώμενα απο τα συμφραζόμενα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. @evroskarseras
  Σταμάτα να μιλάς σαν τον Λυσσαρίδη να εξη(γ)ηθούμεν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. *εξαρτώμενα.

  STOP DREAMING: Υποτίθεται πρέπει να ονειρέφκεσαι να ονειρέφκεσαι την κορυφή της ανηφόρας, ενστερνιζόμενος το START BELIEVING (ότι θα τα πιάσεις τα όνειρά σου).

  STOP FIGHTING/TRYING: Αν δεν το παλέψεις πώς θα πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Αλλά πάλε - ανάλογα με τα συμφραζόμενα - η σημασία μπορεί να είναι διττή αφού μπορεί απλά να σημαίνει απλά πάρτα αλαβρα τζαι εν εντάξει.

  START LIVING : Τρελλή αντίθεση με το STOP DREAMING και κατά συνέπεια το STOP FIGHTING/TRYING εν είναι. Πάλε όμως το πλαίσιο στο οποίο το θέτεις διαμορφώνει και την σημασία.

  STOP THINKING: Και μετά λέει σου STOP DREAMING. Ε πάιξε πελλόν τι να κάμεις καλό, να πλέκεις όξα να καθαρίζεις παπουτσόσυκα (kaisi νόου οφφένς α, οκ)?

  STOP TRYING: START LAUGHING, όπως είπα σε αρκετές συζητήσεις μου σε μπλόγκ, να περάσεις καλά καμία φορά χρειάζεται προσπάθεια. Καμία φορά πρεπει να πιάσεις ένα χαμόγελο τζαι να δοκιμάσεις να το φορήσεςι τζαι που ξέρεις μπορεί να σου αρέσει τελικά.

  STOP THINKING : START LOVING. Εν μαλακέιες που θα πω εννα μου πείς δαμέ πως γίνεται. Αν δεν φιλτράρεις κάτι μέσα που τες σκέψεις σου πως θα το αγαπήσεις. Τη νύχτα που ννα ππέσεις σίρουα εννα το σκεφτείς τζίνο το κάτι, θέλεις, δεν θέλεις. Αλλιώς αν σταματήσεις να σκέφτεσαι μπορεί να γίνεις εγωιστής. Άρα που 'ντην αγάπη.

  -Β.Λ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. @ΠαΣχιΦα
  Where were you last year and you came this year re?

  @evroskarseras
  Χαζίριν να επαληθεύσεις τζίνον που λαλούν "μια εικόνα, 1000 λέξεις" ρε! χαχαχα
  Επί της ουσίας...η ζωή μας έννεν γεμάτη αντιθέσεις; Αν αναλύσουμε τη ζωή τζαι τα πρέπει/μην της εννα φκούμε σε άπειρα deadlocks. Τζαι εν γι' αυτόν που η ζωή εν θέλει τόσην πολλήν ανάλυση. Αλαβρά-αλαβρά να παίρνεις τα πράματα τζαι να προχωράς χαμογελώντας. Τζαι με γνώμονα ότι "αύριο, το σήμερα θα είναι χθες".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. @ΠαΣχιΦα
  Πού ήσουν πέρσι τζι ήρτες φέτι λαλώ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...