Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

Πολιτική ανάλυση του πέους

"Στ' αρχίδια μου οι εκλογές!"

"Για τον πούτσο είναι όλοι οι πολιτικοί!"


Αυτές είναι δύο από τις κλασσικότερες ατάκες που ακούς -κυρίως από τους νέους- κάθε φορά που πλησιάζουν εκλογές. Και βεβαίως, οι μεγαλύτεροι κυρίως, θα σπεύσουν να κατακρίνουν αυτούς που εκφράζονται κατ' αυτόν τον τρόπο. Θα τους πουν αλήτες, θα τους πουν κοινωνικά αμόρφωτους, θα τους πουν ότι δεν ενδιαφέρονται για το μέλλον του τόπου κλπ κλπ κλπ.

ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ!

Διότι αυτοί που εκφράζονται κατ' αυτόν τον τρόπο, σαφώς και ενδιαφέρονται για την πολιτική, σαφώς και τους απασχολεί το θέμα. Διότι ντήαρ, η πολιτική (στην Κύπρο) μοιάζει με το αντρικό γεννητικό μόριο. Και θα στο εξηγήσω πάραυτα για να μην δημιουργηθούν εσφαλμένες εντυπώσεις.

Ας μιλήσουμε για το πέος λοιπόν!

Αν δούμε το πέος ανατομικά θα διακρίνουμε ξεκάθαρα αυτό που είπα προλογίζοντας. Φαντάσου το πέος ανφάς. Όχι "αν φας", ανφάς. Πώς λέμε "προφίλ"; Το αντίθετο.

Βλέπουμε λοιπόν ότι μπορούμε να χωρίσουμε το πέος σε 3 μέρη. Σε 3 χώρους: υπάρχει ο χώρος της δεξιάς, ο χώρος της αριστεράς και ο...ενδιάμεσος χώρος.

Ο χώρος της δεξιάς είναι εκ διαμέτρου αντίθετος με το χώρο της αριστεράς. Και παρ' όλο που περιβάλλονται (ή εμπερικλείονται) σε ένα κοινό πλαίσιο, εντούτοις οι όρχεις είναι πάντα ο ένας αριστερά κι ο άλλος δεξιά. Ανατομικά μοιάζουν. Έχουν πάνω-κάτω το ίδιο μέγεθος, απλά κατά καιρούς πότε το ένα και πότε το άλλο αποκτά λίγο περισσότερο βάρος κι έτσι η πλάστιγγα γέρνει πότε δεξιά και πότε αριστερά. Τόσο ο χώρος της δεξιάς όσο και ο χώρος της αριστεράς, δεν έχει νόημα από μόνος του, χρειάζεται και τον ενδιάμεσο χώρο για να κάνει παιχνίδι.

Και πάμε στον ενδιάμεσο χώρο τώρα.
Ο ενδιάμεσος χώρος είναι ελαστικός. Μπορεί να επιμηκηνθεί ή να συρρικνωθεί ανάλογα για να χωρέσει διάφορες δυνάμεις. Όταν συγκεντρώσει την απαραίτητη δύναμη (πολλές φορές χρειάζεται χαΐδεμα ή/και έξωθεν γλύψιμο), τότε γίνεται σκληρός (ενίοτε και αδιάλλακτος) αλλά σπάνια, πολύ σπάνια κρατά μια ευθεία γραμμή. Τις πλείστες των περιπτώσεων γέρνει είτε αριστερά, είτε δεξιά.

Εαν επιλέξεις να πορευτείς με τον ενδιάμεσο χώρο, το μόνο σίγουρο είναι ότι σε κάποια φάση θα σε φτύσει. Θα φτύσει την ουσία του και θα επιστρέψει -συρρικνωμένος- στην αφάνεια. Και το ειρωνικό της υπόθεσης είναι ότι αυτή η ουσία που θα φτύσει στα μούτρα σου (no pun intended) είναι ένα μείγμα των ζυμώσεων τόσο της δεξιάς, όσο και της αριστεράς!

Θα μου πεις τώρα, και γιατί τότε να συμπορευτώ με τον ενδιάμεσο χώρο αφού στο τέλος θα με φτύσει; Διότι πολύ απλά δεν έχεις άλλη επιλογή. Τον χρειάζεσαι για να κάνεις παιχνίδι. Γι' αυτό το λόγο άλλωστε είναι περιζήτητος σε όλες (τις δυνάμεις) δεξιές κι αριστερές.

Ο ψηφοφόρος είναι αυτός που καλείται να δώσει την απαραίτητη δύναμη και ώθηση ώστε να συγκεντρωθούν οι δυνάμεις και να πορευτεί το σύστημα προς τα εμπρός. Γι' αυτό και πάντα νιώθει μαλάκας. Διότι επιβάλλεται να είσαι μαλάκας για να αποκτήσουν δύναμη οι πολιτικές δυνάμεις.

Συνεπώς, δεν έχει σημασία το περίβλημα του πράγματος. Διότι, μπορεί το πέος να είναι σπονδή στον έρωτα αλλά δεν παύει από του να είναι ένα κομμάτι κρέας. Ένα κομμάτι ωμό κρέας. Ωμη σπονδή δηλαδή. Ομοσπονδία. Και είτε επικεντρωθείς στην περιφέρεια και στα δύο οπίσθια και ονομάσεις αυτή την ωμή σπονδή "διπεριφερειακή ομοσπονδία", είτε επικεντρωθείς στις δύο πιο ερωτογενείς ζώνες που είναι τα στήθη και ονομάσεις την ωμή σπονδή σου "διζωνική ομοσπονδία", η ουσία είναι ότι στο τέλος θα σε φτύσουν.

Άρα, είτε τους φτύνεις εσύ πρώτος, είτε τα κάνεις όλα γαργάρα. Αλλά μην έρθεις εκ των υστέρων να παραπονεθείς για τη γεύση, έτσι;

22 σχόλια:

 1. *υπόκλιση*

  παρακαλώ όπως διευθετηθεί η παρουσία σου στες π(ε)ολιτικές εκπομπές!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. @Sike
  Απ(ε)οκλείεται να με καλέσουν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. άπαιχτη ανάλυση. άτε κάμε τες δκυο τες υποκλίσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εμπεριστατωμένη και εμβριθής ανάλυση των πολιτικών συμμαχιών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. χαχαχα είσαι υπέροχος! Τώρα εξηγούνται οι παλινδρομήσεις του ενδιάμεσου χώρου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Κάμε τες τρεις τες υπ(ε)οκλίσεις!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Κοίτα να δεις που όπως πας θα με πείσεις ότι η πολιτική έχει νόημα και ουσία.

  sike και mana, πολύ σκίψιμο(=υποκλίσεις) έπεσε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. @Mana
  Είναι άπαιχτη γιατί δεν παίζω. Και δεν παίζω γιατί μας εμπαίζουν

  @Ανώνυμος (4 Μαΐου 2012 11:02 π.μ.)
  Έχουμε και ένα επίπεδο να διατηρήσωμεν άλλωστε...

  @Brenda
  "Νάτον πετιέται απο ξαρχής κι αντριεύει και θεριεύει..." ο ενδιάμεσος. Είναι επειδή στηρίζεται στη βάση αρχ(ιδι)ών!

  @Αχάπαρη
  Προσέξετε λλίον τούτες τες υποκλίσεις τζαι ο Τούρκος παραμονεύει, έτοιμος να παραβιάσει την...υφαλοκρηπίδα μας!

  @Neraida
  Βεβαίως και έχει νόημα. Και (συν)ουσία!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Πιάσε clicker για τις υποκλίσεις...έγραψες!!!
  Μια απορία όμως...υπάρχουν περιπτώσεις που ο ενδιάμεσος χώρος είναι υπό κάλυψη..Σε αυτή την περίπτωση τα λούζονται όλα μόνοι τους σωστά?? Κάτι όπως την περίπτωση της σημμερινής κυβέρνησης με τις αποχωρήσεις εκείνων που τα λουθήκανε... your thoughts??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. @asproullis
  Στην Κύπρο δεν συνηθίζεται η διαδικασία της περιτομής. Εξού και η "κεφαλή" του ενδιάμεσου τηρεί μονίμως υπό κάλυψη, μέχρι τη στιγμή που θα βρεί "στήριγμα" από άλλες δυνάμεις οπόταν και ξεπροβάλλει. Μετά επιστρέφει στην υπό-κάλυψη προηγούμενη θέση της και αναμένει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ινβικτε μου οι τοποθετησεις σου με βρισκουν απολυτα συμφωνη... π(ε)ολιτικα ;Ρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Παίζει να εν τζαι η καλύτερη π(ε)ολιτική ανάλυση που εδιάβασα ποτέ! Τα σέβη μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Μου άρεσε πάρα πολύ η ανάλυση σου. Τωρά μάλιστα, κατάλαβα τι εστί π(ε)ολιτική!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. καλός.... ωστόσο ξέχασες να αναφερθείς στη περίπτωση που πρήζεται το αριστερό ή το δεξί αρχίδι (που το πολλύν φαί ας πούμεν)...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. @Grouta
  Χαίρομαι π(ε)ολύ που συμφωνούμε!

  @Ænima
  Μεν με επαινείτε συνέχεια γιατί παίρνω πάνω μου τζι εν βελτιώνομαι (που λαλεί τζι ο Πανούσης)

  @ΣΜΙΛΙ ΤΩΡΑ
  Η ανάρτηση εντάσσεται στα πλαίσια της εκπαιδευτικής αρθογραφίας

  @Ktino
  Εν απλό το θέμα ρε. Φέρνεις μέσα "Νέες Δυνάμεις" τζαι παλανσάρει το πράμα! Μα εννα σου παρατζιέλλω μιαν ζωήν;

  @avevaios
  Δεν το λες με σιγουριά. Μου ακούγεσαι λίγο...αβέβαιος :Ρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Όταν ο ένας από τους δύο όρχεις καταστραφεί ή δεν υπάρχει τότε μιλούμε για την περίπτωση της Μοναρχίας. Ο Μονάρχης μπορεί συνεπώς να είναι είτε τύπου Στάλιν ή τύπου Χίτλερ, ανάλογα με το ποιος όρχις λείπει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. @avevaios
  Μεν ξεχνούμεν τζαι τους ευνούχους...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. hahahaha! TELEIO! ασε, διαβάζω το μεγαλοφώνος στο γραφείο!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. @Μικρή (όχι και τόσο) Beatrix Kiddo
  Εκτεθήκαμε πάλι! :Ρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. συμφωνώ πλήρως ρε ινβ! αλλά ειλικρινά ακόμα κι έτσι αρνούμαι να σφυρίξω αδιάφορα και να πρηστεί το αριστερό αρχίδι 2η πενταετία ή να κλείνει ο μεσαίος χώρος προς τα αριστερά για 2η πενταετία επειδή εν για τον πούτσο οι πολιτικοί:P

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. @daffodil lament
  Ψήφισε για την αλλαγή τότε! Ή για να το θέσω πιο σωστά, ψήφισε για την...ανακύκλωση! Διότι τες τελευταίες 5 δεκαετίες, ανακυκλώνουμε τα ίδια ακριβώς άτομα. Πέτρες να ήταν, ήταν να γινούν κομπόστ ως τα τωρά τόσον ανακάτωμαν τζαι τόσην σαπίλαν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...