Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2012

Έκτακτα

Διακόπτουμε την κανονική ροή των αναρτήσεων μας για μια έκτακτη ενημέρωση, μία έκτακτη απορία και μία έκτακτη διαπίστωση.


Να ενημερώσω τον αναγνώστη (ή την αναγνώστρια) με το search keyword που βρίσκεται στην 11η θέση ότι το πέος δεν γέρνει πάντα προς τα δεξιά. Ενίοτε γέρνει και προς τα αριστερά. Ανάλογα με ποιό χέρι βαράς μαλακία :Ρ

Να θέσω την έκτακτη απορία μου προς τον αναγνώστη (ή την αναγνώστρια) με το search keyword που βρίσκεται στην 17η θέση: έshεις γιόρκιν το κούρεμαν ή ψάχνεις το κούρεμα του Γιωρκή; Παρπέρην πας το Γιώρκειον πάντως εν έshει!

Και τέλος, να πω στον αναγνώστη (ή την αναγνώστρια) με το search keyword που βρίσκεται στην 20η θέση ότι έχω διαπιστώσει ότι βρήκε το νόημα. Διότι ντήαρ, η λύση στα προβλήματα της καθημερινότητας είναι αι μαλακίαι που αναρτόμεν επαέ.

Υ.Γ: με το sex των προτόγονων φυλών θα ασχοληθούμε σε άλλη εκπομπή

Αιμιλία, πίσω σε σένα...

16 σχόλια:

 1. Το ιστολόγιο σας αποτελεί αστείρευτη πηγή γνώσεων: αυτό με το χέρι δεν το είχα σκεφθεί ποτέ.
  Και μια απορία σχετικά με το 13: πόσα χέρια χρειάζονται;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανάλογα το χέρι τί να σας πω εκλαμπρότατε...

   Διαγραφή
  2. Για το 13 απλά το χτυπάς (βαράς) και με τα δυο χέρια, 3 φορές την ημέρα.... (κάτι παρόμοιο με τα χάπια)

   Διαγραφή
  3. Εν η κουβέντα που λαλούμε "δώσε ένα χεράκι να τελειώσουμε..."

   Διαγραφή
  4. Νομίζω ότι άλλο πράγμα σας ρωτά ο Καντακουζηνός (δλδ αυτός που τραγουδά στην κουζίνα, σε αντίθεση μ' εμάς - την ... "συντριπτικήν πλειοψηφίαν" - που τραγουδάμε στο μπάνιο)σχετικά με το 13 (δλδ το πόσα χέρια χρειάζονται) για να μπεις στα heats (φουρνιές) των πεο-μαλαπερδών (σ.σ. είναι 3 κατηγορίες πιο κάτω από αυτήν των... anakonda). Αγαπητέ Κωνσταντίνε ... είναι πρακτικά (rule of the thumb) 2 χούφτες (φούχτες) και 4 δάκτυλα (χωρίς το thumb). Welcome to the club!

   Διαγραφή
  5. Όπως βλέπω, για το 13 οι γνώμες διίστανται. Περιμένω επιστημονική έρευνα και σχετική ανάρτηση.

   Διαγραφή
 2. Χαχαχαχα! Κι εμένα δεν πήγε ο νους μου με ποιό κριτήριο γέρνει η πουλλού μας στην εκάστοτε κατεύθυνση. Θέλεις να πεις, ότι κάποτε ήταν ίσια;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λαλείς; Να είναι ίσιο στην αρχή και να στραβώνει στην πορεία; χαχαχα

   Διαγραφή
 3. Αγαπητε Ινβικτους με συγχωρητε αλλα θα ηθελα να διαψευσω τους ισχυρισμους σας περι του θεματος ναμπερ 11.. παρολο που απο παντα χρησιμοποιω και τα δυο χερια(εννοω ή με το δεξί ή με το αριστερό-οχι και τα δυο μαζι), το peos μου παντα γερνει προς τα δεξια... δηλαδη συμφωνα με τα βιωματα μου υποστηριζω οτι δεξιοβιλλης(ή αριστεροβιλλης) δεν γίνεσαι, γενιέσαι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ δεξιοβίλλη yeah,

   επειδή στο ιστολόγιο ετούτο δεν είμεθα δογματικοί αλλά προωθούμε τον ευρύτερο κοινονικοπολιτικοπνευματικοψυχολογικό διάλογο εμπλουτισμένο με απόσταγμα γνώσης και πασπαλισμένο με φαιά ουσία, έχω προχωρήσει σε επιστημονική έρευνα επί του θέματος για να μην μείνει κανένας (δεξιοβίλλης ή αριστεροβίλλης) αναγνώστης με την απορία.

   Ιδού:

   Οι κάμψεις του πέους διακρίνονται σε συγγενείς και επίκτητες. Συνήθως προκαλούν δυσμορφία στο πέος, που είναι εμφανής κατά τη στύση, η οποία μπορεί να είναι και επώδυνη, ιδιαίτερα στις σοβαρές κάμψεις. Οι συγγενείς κάμψεις διακρίνονται σε κάμψεις χωρίς χορδή και μπορεί να είναι πρόσθιες (κοιλιακές), πλάγιες (πιο συχνά προς τα αριστερά) και σπανιότερα οπίσθιες (ραχιαίες) και σε κάμψεις με χορδή χωρίς υποσπαδία (σπάνια), που συνήθως παρουσιάζουν πρόσθια (κοιλιακή) κλίση με ή χωρίς στροφή.

   Οι επίκτητες κάμψεις διακρίνονται σε κάμψεις, όπου αναφέρεται ιστορικό τραυματισμού στο πέος (συνήθως κατά την σεξουαλική επαφή) και στις κάμψεις με σχηματισμό ινώδους πλάκας, όπου δεν γίνεται αναφορά τραυματισμού (Νόσος Peyronie).

   Οι συγγενείς κάμψεις του πέους μπορεί να είναι πρόσθιες ,πλάγιες με συχνότερη την αριστερή ή σπανιώτερα η οπίσθιες. Κατά την εφηβεία και ειδικότερα κατά την στύση γίνεται αντιληπτή η κάμψη του πέους ή οποία και επιδεινώνεται με τις σεξουαλικές δραστηριότητες.Οι ασθενείς της κατηγορίας αυτής συμβιβάζονται κατά κάποιον τρόπο με την κατάσταση αυτή μετά την ηλικία των 30.

   Υ.Γ: παρακαλώ, ούτε λόγος...

   Διαγραφή
  2. Ααα μάλιστααα... Τωρα εκατάλαβα...

   Διαγραφή
 4. Invictus για ακόμα μια φορά speachless...Όχι με σένα και το υστερόγραφο σου (που ξεκαθαρίζει κάθε αμφιβολία για το θέμα της τσουτσούνας και της κλίσης αυτής) αλλά με τους τρομερούς και φοβερούς search επισκέπτες σου...Ας πούμε..γουότ δε φάκ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Οι συγγενείς του πέους κάμνουν κάμψεις? Αγια ολαν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κάμνουν κάμψεις κόρη..... τα πέη! Εν που τζαμαί που εβκήκε τζαι το συγ-κάψεις. Είναι σύντμηση των συγγενών κάμψεων του πέους.
   Άρα, είτε κάποιος έχει συγγενείς κάμψεις είτε συγκάψει, ένα πράμαν εν σίγουρο.... Εννα χρειαστεί κρεμούδαν!!

   Διαγραφή
  2. Αχάπαρη, πέη attention σε τούτα που λαλούμεν για να μεν συγχίζεσαι :Ρ

   Άκουε τζαι τον HeatJo για να μεν συγκάψεις!

   Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...