Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

Όλα του γάμου εύκολα

Αποφάσισεν που λες η Πρασινάδα να επαναπατριστεί.
Τζαι μεν ακούω πελλάρες ότι εν επειδή ήβρεν μιαν δουλειάν που της κάμνει τζαι εβαρέθηκεν τζικάτω τζαι ξέρω γιω κουέντες...ο κύριος λόγος που επαναπατρίζεται η Πρασινάδα εν άλλος. Τζαι εν τζαι λογικό αν με ρωτάς εμένα διότι είναι τζαι σε καλήν ηλικία τζαι πώς να το κάμουμε σιόρ, έshει τζαι το snooze τα όρια του...ώσποσον να βάλλεις το βιολογικόν ρολόϊν πουκάστο μαξιλάριν τάχα για να μεν ακούεται; Τωρά ως που εν τζαι η Πρασινομήτωρ νέα να μπόρει να βοηθά με τα μωρά...

Τέλοσπαντον, το θέμαν της ανάρτησης έννεν η Πρασινάδα διότι έχουμεν τζι άλλες κορούδες ελεύθερες (κι εξίσου ωραίες) να παντρέψουμεν. Τζαι επειδή πολλές κορούδες πιστεύκουν το "όλα του γάμου δύσκολα", δαμέ είμαστεν να τες διαψεύσουμεν. Μάλιστα ντήαρ, τούτη η ανάρτηση θα σου κάμει τα του γάμου εύκολα τζαι απλά. Ένας απλός και εύχρηστος οδηγός για όλα όσα θα χρειαστείς. Ο οδηγός τούτος βέβαια δεν απευθύνεται μόνο σε γυναίκες αλλά και σε άντρες διότι ο γάμος και οι προετοιμασίες για αυτόν οφείλουν να είναι συλλογική προσπάθεια.

Πάμεν λοιπόν στο θέμαν μας...

Κατ' αρχήν, το πρώτο πράμα που χρειάζεται αφορά τον υποψήφιο γαμπρό. Ο οποίος υποψήφιος γαμπρός οφείλει να εκφράσει τα συναισθήματα του προς το έτερον του ήμισυ τζαι να κάμει ακολούθως την πρόταση γάμου.


Εφόσον τα αισθήματα είναι αμοιβαία, θα κάμεις την πρόταση γάμου:


Εφόσον τα αισθήματα είναι αμοιβαία, η απάντηση λογικά δεν θα σε εκπλήξει. Τις πλείστες φορές τουλάχιστον...


Μεν ξεχάσεις το δακτυλίδι!


ΟΚ, άμαν τα έχουμε τούτα τότε είμαστεν έτοιμοι να αρχίσουμεν να προγραμματίζουμεν το γάμο.

Το πρώτο πράμα που πρέπει να κάμεις είναι να κλείσεις εκκλησία. Αλλά για να κλείσεις την εκκλησία, πρέπει πρώτα να ορίσεις ημερομηνία. Θκιάλεξε μιαν ημερομηνία βολική. Σάββατο κατά προτίμηση διότι εννα ξενυχτήσουν που εννα ξενυχτήσουν οι καλεσμένοι, να μεν παν τζαι δουλειάν την επομένη! Τί εννοείς οι παραπάνω εννάν άνεργοι;

Επίσης πολλά ζευγάρια συνηθίζουν να ορίζουν την ημερομηνία του γάμου με βάση κάποιο σκεπτικό. Να μέννεν τέλλεια τυχαία ας πούμε. Μπορείς να την συσχετίσεις με τρέχοντα γεγονότα για να υπάρχει τζαι μια συνοχή για παράδειγμα. Οπόταν του Αγίου Μνημονίου ανήμερα εν μια καλή επιλογή.Τρέντυ, σύγχρονη τζαι επίκαιρη επιλογή ημερομηνίας. Ζαχαροπλαστείον "Τρόϊκα" εν υπάρχει όμως, να εξηγούμαστεν! Για παστίchιν θα μιλήσουμεν αργότερα.

Ωραία, ήβρετε τζαι την ημερομηνία, οπόταν είσαστεν έτοιμοι να κλείσετε τζαι την εκκλησία. Βασικά δαμέ εν έshει ιδιαίτερους περιορισμούς, όποιαν εκκλησία έβρετε που ναν διαθέσιμη την συγκεκριμένη ημερομηνία. Εισήγηση δική μου, αποφύγετε την εκκλησία που λειτουργά τούτος ο παπάς:Την ώραν που εννα σας κρατά που το shέριν να φακκάτε γυρόν στο "Ησαΐα χόρευε" αντιλαμβάννεσαι ήνναμπον να γινεί...

Το δεύτερο πιο σημαντικό που πρέπει να κλείσεις εν η αίθουσα στην οποία θα δεξιωθείς τους καλεσμένους σου. Δαμέ τα πράματα εν ξεκάθαρα, εν χρειάζεται καν δεύτερη σκέψη! Μιαν φοράν παντρεύκεις την κόρη σου κύριε Κίκη μου, οφείλεις να της προσφέρεις το καλλύττερον! Η κυρία Μυρούλλα πάντως συμφωνεί μαζί μου!Πάτα για μεγέθυνση, έννεν πράμαν να μεν το δείς τούτον!
Ο κύριος Μιχαλάκης ο Τρίκκης θα σου τα έshει ούλλα κκομπλίτ! Με τους σίταρους σου, με το παμπάτζιν σου, με το καζαντίν σου, με τα βαλσαμωμένα σου, με τα τσακρίν σου, με το ρέσιν σου...κκομπλίτ λαλώ σου!
ΟΚ, εδιευθετήθηκεν τζαι το θέμαν της αίθουσας, πάμε πάρακατω...

Θα πρέπει βεβαίως να βάλεις τζαι σχετική αγγελία στην εφημερίδα να το μάθει ο κόσμος. Τυπικά πράματα ξέρεις, κάτι λιτό κι απέριττο...Α! Να μεν το ξηχάσω...
Ο κύριος Τρίκκης ΔΕΝ προσφέρει ορχήστρα μαζί με την αίθουσα.
Συνεπώς θα πρέπει να κλείσεις που μόνος σου ορχήστρα. Μιαν ανεπανάληπτη ορχήστρα κατά προτίμηση:Τούτη η ορχήστρα είναι γνωστή και ως "Andros and his people". Διαθέται και τραγουδιστή και τραγουδίστρια. Πρώτη, δεύτερη φωνή, ψηλές, χαμηλές, γυρίσματα, λυγμούς...κκομπλίτ.

A! Κάτι άλλον που εξήχασα...
Είδες; Γράφω σου τα λλίον ανακατωμένα όπως μου έρκουνται. Μα πόσα να θυμηθώ τζι εγώ, έναν νουν σιειμώναν-καλοτζιέριν;
Που λες...εφόσον θα έshεις τζαι καλεσμένους που το εξωτερικό στο γάμο (ο θκείος της μάνας σου που την Αστράλιαν, η καλαερφή του πεθερού σου που το Γιοχάνεσπουρκ, ο ΠαΣχιΦας που το Σικάγο κλπ) εν καλά να τους χωρίσεις μες την αίθουσα για να νιώθουν τζαι οι ίδιοι πιο άνετα. Να μεν τους φέρεις σε άβολη θέση τζι έννεν σωστόν. Βάρτους ας πούμεν τους "ξένους" αριστερά τζαι τους "ντόπιους" δεξιά. Άμαν τους βάλεις μιαν πινακίδαν εννα τα 'βρουσιν...Πάμεν πάρακατω...
Στα αλλάματα τωρά. Ξέρεις τα αλλάματα του γαμπρού, της νύφης κλπ.
Κατ' αρχάς θα χρειαστείς φκιολάρην τζαι λαουτάρην. Να παίζουν μουσική την ώραν που οι καλοφωνάριες/καλοφωνάρισσες θα τραουδούν της νύφης...Τζαι φυσικά την ώραν που θα ξιουρίζουν τον γαμπρόν...Για τα "αλλάματα" θα χρειαστείς τζαι τα καπνιστομέρρεχα με τα οποία η μάνα, ο τζύρης, ο τατάς, η νούννα, η στετέ, η άλλη η στετέ, η θκειά, η γειτόνισσα, η κουμέρα, ο περιπτεράς θα καπνίσουν το γαμπρό τζαι τη νύφη.


Για τούτα εν χρειάζεται να ανησυχείς, η μάνα σου έshει τα ήδη μες το σύνθετον μες τη σάλα τζαι κάθε 2 μήνες φκάλλει τα τζαι γυαλλίζει τα για ναν έτοιμα (ανά πάσα στιγμή μπορεί να της πεις τα ευχάριστα ας πούμεν).

Εννοείται ότι η μάνα σου θα ετοιμάσει τζαι κατιτίς να τζαιράσει τα πλάσματα:
Μιας τζαι αναφερτήκαμεν σε μουσικούς, εννα χρειαστείς τζι έναν Dj να παίζει σουξεδάκια την ώρα που εννα σας σιερετά ο κόσμος. Πριν να αναλάβουν οι ανεπανάληπτοι να απογειώσουν το κκέφιν δηλαδή...Έναν άλλον πολλά βασικό πράμα που πρέπει να ετοιμάσεις εν το προικοσύμφωνο. Έτσι ένι, οι καλοί λοαρκασμοί κάμνουν τους καλούς φίλους ελαλούσαν οι πρωτινοί. Οπόταν για να αποφευχθούν τυχόν μελλοντικές παρεξηγήσεις, να κάμεις έναν προικοσύμφωνο:

πάτα για μεγέθυνση

Έννεν καλά να δημιουργούνται παρεξηγήσεις συγγενικές άλλωστε...Προχωρούμεν πάρακατω...
Όσον αφορά το παστίchιν τα πράματα λλίον-πολλά εν στάναρ. Εννα δείς το πάτζιετ σου τζαι πράττεις ανάλογα. Αν σε σπονσάρει κανένας τζύρης, κανένας πεθθερός, πάεις που το Ariston, διαφορετικά εν καλός σου τζι ο Ζορπάς.Συνεχάμε με τα φκιόρα.
Ούτε για τα φκιόρα χρειάζεται να ανησυχείς ιδιαίτερα, υπάρχουν ανθοπωλεία που σου τα προσφέρουν ούλλα πακκέττον...κκομπλίτ που λαλούμεν.Εν χρειάζεται να κάμεις πολλά πράματα, λεφτά πεταξούμενα. Εννα χαλάσουν έτσι τζι αλλιώς τα φκιόρα. Κάτι απλό. Την ανθοδέσμη της νύφης οπωσδήποτε...Μιαν σύνθεση λουλουδιών για τα τραπέζια...Τζαι κάτι απλό για τζιαμέ ποννα στέκουνται οι νιόπαντροι με τα πεθθερικά τους να τους σιερετά ο κόσμος...Πάμεν πάρακατω...
Για το νυφικό εν θα επεκταθώ ιδιαίτερα, εν καθαρά θέμαν της νύφης τούτο.
Η μόνη συμβουλή που μπορώ να δώκω είναι να είναι κάτι που να κάμνει τη νύφη να είναι το επίκεντρο της προσοχής...


Α! Τζι αν τυχόν η νύφη εν έγκυος, εν καλά να προτιμήσει ένα πιο βολικό νυφικό για την περίσταση...Τζαι κάτι τελευταίο...
Παλιά ήταν της μόδας να χτυπά τζι έναν σολάριουμ ο γαμπρός πριν το γάμο.
Νταξ, εν γούστα...Άτε, η ώρα η καλή!Τζαι καλούς απογόνους!


Μα ποιού Καραμανλή μοιάζει; Εν εκατάλαβα τί λαλείς...

54 σχόλια:

 1. χαχαχα..πε πέ για τούντο Τρίκκη!! εννά μεν βρεθεί ένας blogger να κάμει τον γάμο του τζιαμέ???!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Άηστην να επαναπατριστεί με το καλόν τζι εννα κανονίσουμεν με τον κύριο Μιχαλάκη... :Ρ

   Διαγραφή
 2. Χαχαχα κλαίω!(andros and his people -θεϊκό)

  Με τέτοια έρευνα αγοράς ποιος να συγκριθεί μαζί σου?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τώρα που εννα σου τους φέρει ο Anti-Christos στο γάμο σας να δώ τί θα λαλείς! χαχαχαχα

   Διαγραφή
  2. Εν τζε 6 μελΕΣ ορχήστρα λαλεί....

   Διαγραφή
  3. Βασικά στην αρχή ήταν μόνο 1 μέλος, ήταν μονομαλάς η μπάντα. Ε μετά επροστεθήκαν τζι άλλα ανεξάρτητα μέλη...

   Διαγραφή
  4. Antros and the Gang θα ηταν καλυτερο

   Διαγραφή
 3. Κάτι τέτοια διαβάζουμε και ΔΕΝ θέλουμε με τίποτε να παντρευτούμε!

  Τα πρώτα παστίτσια τα ξέρω μόνο από βαφτίσια των 80/90ς,μάθαμε τώρα ότι τα έχουν και σε γάμους.
  ...
  Μπράβο πάντως του Τρίκκη,τόση ιντερνάσιοναλ καριέρα δεν την περίμενα.
  :)))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τί εννοείς δεν θέλετε με τίποτε να παντρευτείτε; Εδώ έκαμα ολόκληρη έρευνα αγοράς-κκομπλίτ που λέμεν...

   Διαγραφή
 4. Εδκιάβαζα για την Κίνα τζαι την Ιαπωνία εσκέφτουμουν τα νούντλς, εθκιάβαζα τη Sike εσκέφτουμουν άσχετο με το θέμα παγωτό γιαούρτι, δκιαβάζω σε τωρά εκόλλησα στα δάχτυλα. έσσει χάζι... όι όι αποκλείεται. αφού προσέχουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. το ότι το όπλο είναι στα είδη γάμου σημαίνει τόσα πολλά!!!
  :-)))

  ιδέα: να κάμουμε μπλογκοσυνάντηση κανένα Σάββατο στον Τρίκκη... δεν μας κόφτει ποιος θα παντρεύεται, εμείς θα κάμνουμε το δικό μας θεματικό πάρτυ, θα ντυθούμε ανάλογα, θα έχουμε μαζί μας φωτογραφική, γενικά θα μεζέψουμε υλικό για δεκαπέντε ποστ ;-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Νομίζω εξανάθεσες την ιδέα πιο παλιά, έννεν; :Ρ

   Διαγραφή
  2. πολύ πιθανόν!!! αλλά κανένας εν με ακούει!!! ;-)

   (ευτυχώς!)

   Διαγραφή
 6. Εν επήα ποττέ μου στον Τρίκκη τζιαι αντιλαμβάνεσαι οτι εν όνειρο ζωής. Ούτε καν στο Φαντάστικο (ανάλογου κάλλους λεμεσιανή αίθουσα) εν επήα ρε κουμπαρε. Μόνο σε ξενέρωτους γάμους πάω νομίζω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Στο Μόντε Καπούττο πηλέ μου;

   Διαγραφή
  2. Αχάπαρη ούτε εγώ επήα... να πάμε μαζί ;-)

   επήα στον Σκορπιό, πιάνει;

   (τζαι δεν εννοώ το νησί του Ωνάση!)

   Διαγραφή
 7. χαχαχαχαχα Εϊμαι χαμέ!!!!!!! Που τηλεφωνώ να κλεισω πρώτο τραπέζι πίστα σε ενα ράφι με όλα τα κομφόρ;;;

  Υ.Γ. Μα πόσα σε χρυσοπληρώνει σιόρ τουτη η μάμα μου! :Ρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σήκου πάνω κότζιαμου επιστήμων! Θωρεί μας τζι ο κόσμος...

   Υ.Γ: Νομίζω εν καλά να αρκέψει να πληρώννει το κατιτίς της η Πρασινομήτωρ διότι έρκεται τζι η Τρόϊκα και δε μου βγαίνουν τα νούμερα!

   Διαγραφή
 8. Το "Merry me" εν ναι προταση γαμου, αλλα... ευθυμιας (εν τζαι πας το στρωμα, οποτε εσχει βαση ;]).

  Αλλα τζιαμαι στην ταπελλα εδιπλωθηκα! Τοση ταυτιση με την πραγματικοτητα! Τρατζικ :Ρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τι κριμα τζειν το μωρο... Τελεια ο ιδιος ο Κωστακης! Φυσικα υπαρχουν και χειροτερα

   Διαγραφή
  2. Σκέφτου να σου ευχηθεί "η ώρα η καλή" ο Μητσοτάκης :Ρ

   Διαγραφή
 9. Το φιλμακι του Τρικκη το ειδα ολο γιατι δεν πηγα ποτε μου εκει.Στο 1:36 ειδετε τον κο Τρικκη που χουφτωνει την κορουα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ε είδες; Έχουν τζαι τα τυχερά τους οι κορούδες! :Ρ

   Διαγραφή
 10. Στον Τρίκκη επία άπειρες φορές, εν έχει υπόθεση το κέντρο του!!! Πολλή διαφήμιση έπεσε!!! Και νομίζω Invictus, είσαι βαλτός από τις μάνες όλης της Κύπρου!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κι εσύ τέκνον Βρούτα; Κανεί που έχω την Πρασινάδα πας τη κκελλέ μου!

   Διαγραφή
 11. Ευτυχώς που εχω τζαι εσένα να τα λαλείς αγαπητέ μου γιατί εγώ αμα πώ κάτι με αποκαλούν "πρίχτισα"! Μπορεί να μην ξέρω να κάμνω γλυκά (που σίουρα δέν ξέρω) αλλά ένα ψητό, ένα κολοκάσι θα το τζερνώ, τζαι ο πρασινοφάδερ αφταίνει κάρβουνα κάθε νύχτα αμα λάχει με μπύρες τζαι ζυβανίες!! Ατε κόπιασε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κοίτα να δεις Πρασινομήτωρ ντήαρ, αγαπώ σε εκτιμώ σε αλλά για ψητόν εννα προτιμήσω την πεθερά της Αχάπαρης που εν η σπεσιαλιτέ της. Για το κολοκάσιν έρκουμαι. Έshεις τζαι καμιάν ελιάν μαύρην; :)

   Διαγραφή
 12. Υπερπαραγωγή το ποστ! Ατε οι ελευθερες να πέρνουν ιδέες. Εμεις, too late. Εν το μεταξυ προσπαθω να σκεφτω, πριν 12 χρόνια είσσιε τρικκή τζαι εσνόμπαρα τον; Γιατι εν τον θυμούμε μες στις επιλογές μου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ε όπου να' σαι εννα θέλεις ιδέες για τες κόρες...

   Διαγραφή
 13. Μα πού ήταν τούτο σιόρ τζιαι εβούρουν χωρίς μιαν καθοδήγηση για τα του γάμου μου! Άρεσε μου πολλά η ιδέα για το σολάριουμ του γαμπρού...πρέπει να την πλασάρω σύντομα όμως αν θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

  Μ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ:

  INVICTUS = ΑΚΤΥΠΗΤΟΣ = ΤΡΙΚΚΗΣ.

  (ΑΠΛΑ TO CAPS EMEINEN ΚΛΕΙΩΜΕΝΟ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ξέρεις ε αν μας συνηθίσεις σε τέτοια ποιότητα αναρτήσεων α γίνουμε απαιτητικοί! Υπερπαραγωγή γέλιο έκανες πάλι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και στα δικά σας οι λεύτερες! χαχαχαχα
   Όχι εσύ μαρή!

   Διαγραφή
 16. Μα να θέλουν να του σκεπάζουν τα ταριχευμένα τζιαι τούτοι οι νεόνυμφοι! Μα εν κατάσταση σιόρ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν δεν αφήκεις την αλουπούδαν τζαι τον λαόν να κοσμούν τη βιτρίνα, καταλάβεις πως έκαμες δεξίωση; τς τς τς

   Διαγραφή
 17. Χαχαχα! κλαιω με την τελευταια φωτο! καραμανλης!

  Τρικκη εν επια ποττε αλλά εχτες εισιεν την χαρα ο Απης να μου ανακοινωσει οτι εκαλεσαν μας σε ενα γαμο τζιαμε. Ειπε μου το σιγα σιγα.. Θα φκαλω φωτος ΣΙΟΥΡΑ!!!

  Το χουφτωμα του Τρικκης στην κορου πας την βουρνα ειδετε το εννεν?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ξέρεις ποιού εννα πέψεις τες φωτογραφίες έννεν; Όι να τες καταϊshέψεις! :Ρ

   Διαγραφή
 18. Ένα πράμα δεν εκατάλαβα, το ψυγείουι του Τρίκκη γράφει να ζήσετε τζιε Σ'αγαπώ. Που κολλά το Σ'αγαπώ? Τάχα αν μεν τα έβρετε ρέξε κανα γυρώ ποδά?


  κωλάντερο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αχ τζαι πρέπει να σας τα κάμνω κουτσιά καθαρισμένα!
   Δέννεν ψυγειούιν τζίνον που γράφει "να ζήσετε" τζαι "σ' αγαπώ" αλλά χρηματοκιβώτιο! Για τα φακελλούθκια!

   Διαγραφή
 19. Πάντως οφείλω να πω πως το ρέσιν του Τρίκκη δεν έχει λάθος!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. "Του Τρίκκη το ρέσιν, αρέσει!"
   Σημείωστο κύριε Μιχαλάκη μου τζι εν πιασάρικο σλόγκαν

   Διαγραφή
 20. ήθελα που εχτές να δηλώσω πως είναι από τις καλύτερες έρευνες αγοράς που έκαμες αλλά εδιακόπταν με στη δουλειά! τούτο με τα ταριχευμένα ζώα που εν καλύπτονται και το κλιπ με τις σούβλες να γυρίζουν εδιάλυσε με!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Άτε, τζαι στα δικά σας οι λεύτερες! χαχαχα

   Διαγραφή
 21. Invictus, you're so serendipitous! Γνωρίζεις ότι πολλά εκτιμώ την Dj την κυρίαν Λούλλαν, αλλά - σας προειδοποιώ και αμαρτίαν ουκ έχω - κυριολεκτικά θα σας φλομώσει στο "Fly Robin Fly Up Up in the Sky" < http://www.youtube.com/watch?v=7_77OclyEvo > τζαι στο "Le Freak c'est chic" < http://www.youtube.com/watch?v=IELfJNq2d3I&feature=related >. Ayde τζαι στα δικά μας οι λεύτεροι (αμάν μόνον οι λεύτερες!).

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...