Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012

Πού κοιτάς μαρή;

Αιώνιο ερώτημα: τί κοιτάνε οι γυναίκες όταν βλέπουν ένα άντρα για πρώτη φορά;

Ρητορικά το λέω καλέ! Που σπεύδεις να μου πεις ότι και καλά τα μάτια του κοιτάς! Σιγά μην κάτσω να ακούσω την άποψη σου. Εδώ έχουμε επιστημονικά πειράματα!

Έχουμε λοιπόν ένα άντρα ο οποίος τοποθέτησε 4 κρυφές κάμερες σε 4 σημεία του σώματός του (μπράτσα, γυαλιά, κάβαλο, οπίσθια) και βγήκε στο δρόμο ρωτώντας διάφορες γυναίκες ερωτήσεις για διάφορες τοποθεσίες.

Ας δούμε τί έγινε:
29 σχόλια:

 1. Κοιτάζουμε την προσωπικότητα και την αίσθηση του χιούμορ φυσικά τσ τσ τσ..τι ερωτήσεις εν τούτες..αλλά...όταν ο τύπος έχει γυμνασμένα μπράτσα, σχηματισμένους ώμους και διογκωμένο πουλάκι, μπορεί τζαι να ρίξουμεν καμιάν αμμαθκιά (προσωπικά εγώ θωρώ τα ούλλα τούτα αλλά πρωτίστως το πρόσωπο, είμαι πολλά του face control)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. μα εξανάβαλες το παλιά?..deja vu νιώθω οτι είδα το και εξανάκαμα comment..

  έχει και λίο σχέση με το ύψος του το οτι ούλλες κοιτάζουν τα biceps..αν εν στο ύψος των ματιών ε θα πέσει εκεί το μάτι σου! αν κάθεται λογικά το eye level θα είναι στο crotch!
  ενδιαφέρον ερεύνα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τελικα το μεγεθος... μετραει ;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ε σορρυ αλλα εβαλαν εναν ψηλο, ωραιο, γυμνασμενο, με στενο πουκαμισο τζιε τζην, τζιε φορει τζιε γυαλια (υποδυκνειει τζιε ενα αλφα επιπεδο!) να ημουν γενεκα (ναι, με εψιλον) εν θα ξερα που να πρωτοδω ρε!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν ήσουν η Μενεγάκη πάντως ήταν να ρωτήσεις "ποιά κάμερα φιλάω;"

   Διαγραφή
 5. Nαι συμφωνω με τη Ράνια εν κάθε μέρα που το βάλλεις τούντο video με το security warning πάνω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Εγω συμφωνω με την Dreamer. Ε μα σορρυ το παιδιν εν τζιαι χαρισματικο!
  Να μεν ριξουν τζιαι οι κοπελλες ενα βλεφαρο στα προσοντα του?
  Εισιεν the whole package! ;P

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. εγω βλεπω κωλους, αλλα στην περιπτωση του θα τον περνουσα ακτινογραφια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Το πιο αντικειμενικόν ήταν το πρώτον με τες θκιό κοπέλλες γιατί η μια είσιεν άνεσην να "τσιεκκάρει" την ώρα που τάχα ήταν απασχολημένος ο παρέας. Αλλά γιατί μόνον σε ωραίες εκόντευκεν; Ήταν να εν πιο graphic νομίζω αν εμίλαν τζιαι σε λλιόττερον εμφανίσιμες κοπέλες. Μάλιστα πολλές φορές όσες έννεν self aware εμφανισιακά εν τζιαι πιο "flirtatious" άρα ήταν να δείξει παραπάνω το πείραμαν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Κώλους διαβάζω, μπράτσα διαβάζω κι εγώ και η Αχάπαρη εμείναμε στο Network Access Message: The page cannot be displayed!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. μπορεί να τα θωρούμεν ούλλα τα πιο πάνω αλλά όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση ο κάβαλος εν ο πιο σημαντικός να τσεκαριστεί χαχα!! αλλά στο πιο πάνω βίντεο, που είδαν οι κοπέλλες τα προσόντα του παιδκιού? γιατί εγώ εν είδα να δείχνει τίποτε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. εγώ βλέπω τους ώμους...να δω αν έχει πυτιρίδα και μετά έχει ο θεός (head&shoulders!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Πάντως νομίζω ότι αν εβάλλαν έναν κοιλαρά το μάτι σίουρα ήταν να ππέφτει πάς τη σκεμπούδα του επειδή ήταν να προεξέχει. Βασικά το μάτι πάει σε ότι προεξέχει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Θα ήθελα να εκφράσω την ένσταση μου για την εγκυρότητα του πειράματος. 1. Είχα την μαύρη τσάντα ώμου που πάνω μου συνέχεια. 2. Τα μισά υποκείμενα της έρευνας δεν είχαν την ευκαιρία να αντικρίσουν τα κάλλη μου. 3. Το συγκεκριμένο τζην δεν με τόνιζε. Ευχαριστώ. Με αγάπη, ο ΚΩΛΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...