Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013

Λέω να κάτσω να δω το "While you were sleeping".
Έτσι, για την επικαιρότητα...


4 σχόλια:

 1. γιατί πουκάτω φκάλει σαν ρεκομεντ http://oilaomon.blogspot.co.uk/2012/04/blog-post_5763.html

  τούτο το λινκ με τη φάτσα του φάτσα φόρα! Τυχάιο δεν νομίζω. Όντως τρομαχτικές εποχές θα ζήσουμε! Έμενα η απορία μου είναι πόσα εκατομ εφίαν μέσα σε μια νύκτα πριν την παράνομη παγοποιηση λογαριασμών ως εντολή του μη αναγνωρισμένου οργάνου λεγόμενοου γιουροκρουπ!!! nekat0meni

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εμένα πάντως τα λεφτουδάκια μου που μάζεψα με τόσο κόπο από τη δουλειά μου και με την καλή διάθεση παρά τους δύσκολους καιρούς μας έδωσαν στο γάμο συγγενείς και φίλοι για να κτίσουμε ένα σπιτάκι, να φύουμε που το ενοίκιο, να αρχίσουμε οικογένεια, ελλιάναν while I was sleeping και θα με αναγκάσουν να αναβάλω την πορεία της ζωής μου...εφάπαξ τέλος αλληλεγγύης το ονομάσαν τζείνοι που τους εμπιστεύτηκε ο κόσμος ότι θα μας "εγλιτώναν"!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αύριο θα ψηφιστεί από τη βουλή. Αύριο είναι αργία, και η βουλή θα συνεδριάσει στις 16:00. Αν δεν κοιμάστε έτσι ώρες, θα είμαστε έξω από τη βουλή. Πάντως έξω από το Προεδρικό κτες ήμασταν γύρω στα 200 άτομα μόνο. Απογοητεύτηκα, αλλά θα πάω και αύριο. Αν είναι να μας κουρέψουν κουρευόμαστε και μόνοι μας!
  Δεστε το αυτό για να καταλάβετε τι εννοώ! Στο τέλος ιδίος λέει κάτι πολύ σημαντικό, που δικαιολογεί γιατί οι Ισπανοί σήμερα βγήκαν στους δρόμους για την Κύπρο.

  http://youtu.be/6cZVfatBm2s

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εσκέφτουμουν να πάω να κουρευτώ, άτε έννοια μου!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...