Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

Γυναίκες!


 • Είναι αλήθεια ότι οι γυναίκες καταλαβαίνουν το “μέγεθος” ενός άντρα από το χέρι του… Για αυτό μπλέκουν συνήθως με “καραγκιόζηδες”… Ο Καραγκιόζης έχει μεγάλο χέρι!

 • Όταν μια γυναίκα σου πει για μία άλλη γυναίκα ότι έχει ωραίο κώλο, δεν περιμένει να την επιβεβαιώσεις περιμένει να την διαψεύσεις…

 • Είναι αλήθεια ότι πολλές γυναίκες φτάνουν ευκολότερα σε opγασμό με την βοήθεια μηχανικών βοηθημάτων… Το κορυφαίο όλων είναι η Ferrari 458 Italia..

 • Αν μια πολύ όμορφη γυναίκα σου πει ότι σε θεωρεί τον ιδανικό άντρα, είναι προφανώς αρραβωνιασμένη με άλλον…

 • Οι περισσότερες γυναίκες ελκύονται από τους άντρες που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να τις κερατώσουν… οι περισσότεροι άντρες ελκύονται από τις γυναίκες που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να τους «κάτσουν»..

 • Μία γυναίκα όταν είναι “πιασμένη”, βλέπει αμέσως το χιούμορ σου, την εμφάνιση σου, τους τρόπους, την ευαισθησία σου και την ειλικρίνεια σου… Βλέπει όλα τα προσόντα σου έκτος από το μοναδικό προσόν που θα ήθελες να της δείξεις..

 • Όταν μία γυναίκα λέει για κάποιον ότι δεν καταλαβαίνει τι βλέπουν οι γυναίκες σε αυτόν, εννοεί ότι θέλει να τον γνωρίσει, για να καταλάβει

 • Αν μία γυναίκα σου πει «Σ’ αγαπώ» μετά το σεξ θέλει να μείνει έγκυος μαζί σου… αν σου πει «Σ’ αγαπώ» πριν το σεξ μάλλον είναι ήδη έγκυος!

 • Όταν μια γυναίκα σου δείχνει κάτι σε μια βιτρίνα, κάποια επέτειος πλησιάζει…

 • Οι γυναίκες θεωρούν φυσιολογικό να κοιμούνται με μια φίλη τους αγκαλιά.. Το ίδιο και οι άντρες, ειδικά αν βρίσκονται ανάμεσά τους!

 • Για μία γυναίκα το τσαντάκι είναι ότι για έναν άντρα το σώβρακο… Το ότι δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστεί το περιεχόμενο δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να το έχεις πάντα μαζί σου…

 • Είναι γεγονός ότι οι γυναίκες προσέχουν πολύ περισσότερο την εμφάνισή τους, απ’ ότι το μυαλό τους… Ξέρουν ότι ο άντρας βλέπει πολύ καλύτερα απ’ ότι σκέφτεται…

 • Μόνο μία γυναίκα μπορεί να ξοδέψει τα μαλλιά της κεφαλής της για τα μαλλιά της κεφαλής της…

 • Όταν μια γυναίκα θέλει κάτι, συνωμοτεί για να το πετύχει… το σύμπαν απλά συμμετέχει…

 • Όταν μία γυναίκα σου πλένει, μαγειρεύει, σιδερώνει, καθαρίζει, σκουπίζει, αδιαμαρτύρητα για μια ζωή, χωρίς να ζητάει ανταλλάγματα, μάλλον είναι η μάνα σου!


Και ναι, ακόμα σας αγαπάμε!


14 σχόλια:

 1. Νταξ, εν αστεία αλλά πολλά στερεοτυπικά ρε παιδί μου. Κορυφαίο για μένα, αυτό με τα μαλλιά της τζιεφαλής, μπορεί ναν επειδή εν πατώ ποττέ κομμωτήριο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τζαι πολλά καλά κάμνετε τζαι αγαπάτε μας. Αξίζουμεν το γιατί είμαστεν Θεές!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Και ο Θεός ρώτησε τον Αδάμ :
  - Τί κακό σου συμβαίνει;
  Ο Αδάμ απάντησε ότι δεν είχε κανέναν για να μιλά μαζί του. Τότε ο Θεός είπε ότι σκόπευε να δώσει στον Αδάμ μια γυναίκα για σύντροφο :
  - Το πρόσωπο αυτό θα συλλέγει τροφή για σένα, θα σου μαγειρεύει και, όταν ανακαλύψεις τα ρούχα, θα τα πλένει για σένα. Θα συμφωνεί πάντοτε με οποιαδήποτε απόφαση παίρνεις. Θα γεννά τα παιδιά σου και ποτέ δεν θα σου ζητά να σηκώνεσαι κατά την διάρκεια της νύχτας για να τα φροντίσεις. Δεν θα σε ταλαιπωρεί με καυγάδες και πάντοτε θα παραδέχεται πρώτο ότι είχε άδικο όταν θα έχετε μια διαφωνία. Ποτέ δεν θα έχει πονοκέφαλο και θα σου προσφέρει ελεύθερα έρωτα και πάθος οποτεδήποτε ταχρειάζεσαι. Δεν θα σου ζητάει ποτέ χρήματα, ούτε την πιστωτική σου όταν θα την ανακαλύψεις. Θα χαίρεται όταν θα γνωρίζεις άλλες γυναίκες και δεν θα σε ενοχλεί όταν παρακολουθείς ποδόσφαιρο όταν θα το ανακαλύψεις κι αυτό.
  Ο Αδάμ ρώτησε τον Θεό :
  - Τί θα κοστίσει μια γυναίκα σαν κι αυτή;
  Ο Θεός απάντησε :
  - Ένα χέρι και ένα πόδι.
  Έπειτα ο Αδάμ είπε :
  - Ακριβή είναι. Τι μπορώ να πάρω με ένα πλευρό;
  Τα υπόλοιπα τα ξέρετε...

  Μαλάκα Αδάμ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. den thelo na se shockaro alla iparxei ena koumpi sto twitter pou legete retweet

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Επειδή τελευταίως απέχω από το twitter και δεν το έπιασα, εξήγα μου τζαι να σε κάμω φαβ

   Διαγραφή
 5. Εμπνευσμένο....

  Και ναι σίγουρα τις αγαπάμε και θα τις αγαπάμε για πάντα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Εξέχασες τις ατάκες που ισοδυναμούν με 42 κιλά κυτταρίτιδα!
  1.“Να ξέρεις είμαι δύσκολη εγώ. Δεν θα με ρίξεις εύκολα στο κρεβάτι”
  2.“Έφαα σαν αγελάδα, εννα γίνω βόδι”
  3.“Ρε μαλάκα”
  4."Τί ζώδιο είσαι;"
  5."Είμαι αδιάθετη"

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...