Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014

Πάρτο Τούλλα και βάλτο στη σακούλα

Ντάξει, το ότι σε έμαθα πολλά πράματα στα τόσα χρόνια που γνωριζούμαστεν μέσω τούντου μπλόγκ επρόσεξες το. Τζίνον που ίσως εν επρόσεξες είναι ότι πολλές φορές τα θέματα που σου αναπτύσσω είναι στρατηγικά επιλεγμένα τζαι μελετημένα ούτως ώστε να σου περάσουν υποσυνείδητα μηνύματα τα οποία πιθανόν να χρειαστείς να επεξεργαστείς σε κάποια φάση της ζωής σου.

Διότι αγαπητή μου, αγαπητέ μου...ναι μεν τα καθημερινά σου προβλήματα ελλιάναν που τον τζαιρόν που με θκιεβάζεις αλλά εν ελλιάναν μόνο επειδή ανά τακτά χρονικά διαστήματα διώ σου λύσεις σε διάφορα μητσιά καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Είναι τζαι επειδή τζαι στα άλλα ποστς που θκιεβάζεις, έμμεσα, στέλλω σου προκαταρκτικά κάποιες λύσεις ή κάποια βάση που θα σε οδηγήσει στη λύση για κάποιο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσεις στο μέλλον.

Ας πούμεν, θυμάσαι τότε που σου εμίλησα για το ΔρώΜΑΝ; Πώς μπορεί να μεν θυμάσαι;
Σκέφτου ότι πριν 3 χρόνια, έδωκα σου ένα βασικό εργαλείο το οποίο ενδεχομένως να σου λύσει ένα που τα σοβαρόττερα προβλήματα που αντιμετωπίζεις ή ενδέχεται να αντιμετωπίσεις σε κάποια φάση στο μέλλον!

Κλείω την εισαγωγή μου τζαι μπαίνω στο θέμα πριν να σε χαντακώσω τζι άλλον, κανούν σε τα δικά σου...

Που λες...τί σου ελάλουν; Α ναι!

Υπάρχει πρόβλημα φίλε μου.
Υπάρχει πρόβλημα σοβαρό στις σχέσεις!
Ή μάλλον, για να το θέσω σε πιο σωστή βάση...υπάρχει πρόβλημα στη δημιουργία σχέσεων!
Θέλεις εν το άγχος της απόρριψης;
Θέλεις εν τα αυξημένα ποσοστά λανθασμένων επιλογών συντρόφων;
Θέλεις εν το άγχος του πρωτάρη;
Ό,τι θέλεις, έννεν θέμα...

Υπάρχει όμως πρόβλημα.
Τζαι ενόσω δεν μπορείς φίλε μου να έβρεις την ιδανική σύντροφο ή δεν μπορείς φίλη μου να έβρεις τον ιδανικό σύντροφο, θα αντιμετωπίζεις σωρεία άλλων προβλημάτων στην καθημερινότητα σου. Άρα πρέπει να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα στη ρίζα του. Τουτέστιν, πρέπει να έβρεις τον/την ιδανικό/ή σύντροφο! Τέλος!

Τζαι πώς θα το κάμεις τούτο I hear you asking...

Τζαι πού κολλά το ΔρώΜΑΝ I hear you asking...

Θα σου πώ, μεν φύρνεσαι!

Η μισή λύση του προβλήματος είναι να παραδεχτείς καταρχάς ότι υπάρχει πρόβλημα τζαι να σταματήσεις να τα ρίφκεις σε εξωγενείς άσχετους παράγοντες όπως π.χ. το μμάτιν


Όι φίλε μου, δεν σου φταίει το μμάτιν.
Φταίσιν οι λανθασμένες επιλογές σου!
Τζαι δεν μιλώ μόνο για τους άντρες...τούτον ισχύει πάντοτε ανεξαρτήτου φύλουΩραία, τζαι τωρά που ελύσαμεν το μισόν πρόβλημα, δώκε βάσην να σου εξηγήσω πώς θα λύσεις τζαι το άλλο μισό πριν να λύσουν τα νεύρα σου...

Θα πάεις ντήαρ σε πάρτυ.
Τζαι εν μιλώ για έναν οποιονδήποτε πάρτυ...ούτε μιλώ για πάρτυ με ούζα.
Θα πάεις σε πάρτυ φερομόνων!

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΝ ΕΞΑΝΑΚΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΦΕΡΟΜΟΝΩΝ;
ΜΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΛΕ;

Κύριε ελέησον πκιον!

Που λες...
Τα πάρτυ φερομόνων είναι ό,τι πιο hot, ό,τι πιο trendy στο θέμα γνωριμιών/ραντεβού.
Κακά τα ψέματα, εν πολλά εύκολο να κομπλάρει κάποιος/α σε μια face-to-face συνάντηση με κάποιον/α άγνωστη, ειδικά άμαν είναι πρωτάρης/α τζαι ειδικά άμαν εν υπάρχει και μια άλφα προεργασία εκ μέρους του/ης. Τζαι δαμέ είναι που τα πάρτυ φερομόνων κάμνουν την ανατροπή στο dating.

Άκου λοιπόν πώς λειτουργεί:

Αντί λοιπόν να ψάχνεις άσκοπα επίδοξους συντρόφους στο άσχετο, τσιεκκάρεις την μυρωθκιάν τους πρώτα. Άμαν έβρεις την μυρωθκιάν που θα σου κάμει κλίκ, τότε εν ώρα να βρεθείς τζαι τετ-α-τετ με την πηγήν της μυρωθκιάς που εθκιάλεξες.Η διαιδκασία για να συμμετάσχεις σε τέθκιου είδους πάρτυ εν απλή πάντως:

Φορείς το ίδιο κκόττον μπλουζάκι για 3 συνεχόμενες νύχτες, χωρίς να βάλλεις οποιοδήποτε αποσμητικό ή άρωμα. Μετά την τρίτη νύχτα, βάλλεις το μοσχοβολιστό μπλουζάκι σου μες σε νάυλον σακούλι που κλείει μαζί με μιαν αριθμημένη ταπελλούα (ροζ για γυναίκες, γαλάζια για άντρες). Πιάννεις ύστερα τη σακκουλλούα σου τζαι παίρνεις την μαζί με τες υπόλοιπες σακκουλλούες που επήραν οι άλλοι σπάρκες αδέσμευτοι/ες.

Τζαι ύστερα ξεκινάς την όλη διαδικασία εύρεσης του έντερου σου ήμισυ. Αν είσαι γυναίκα, αρκέφκεις να μυρίζεσαι σακκουλλούες με γαλάζιες ταπελλούες μέσα, αν είσαι άντρας μυρίζεσαι τζίνες με τες ροζ τες ταπελλούες.Αν σου μυρίσει ξυνισμένον, ψόφκιον ξέρω γω, πάεις σε άλλη σακκουλλούαν, αν σου αρέσει η μυρωθκιά βάλλεις τη σακκουλλούα παραμάσκαλα τζαι προχωράς πάρακατω, να έβρεις 5-6 πιθανούς στόχους να πολλύνεις τα chances σου.

Άμαν καταλήξεις με τες σακκουλλούες που σε ικανοποιούν οσμητικώς, κρατάς τες να φαίνουνται τα νούμερα τους τζαι φκάλλεις μιαν φωτογραφίαν τον εαυτό σου. Στη συνέχεια οι φωτογραφίες ούλλες αναρτούνται πας σε έναν πίνακα τζαι μετά πάεις τζαι παρατηράς να έβρεις τον άντρα των οσμήρων σου που αντιστοιχεί στο/α νούμερο/α που εθκιάλεξεν η μούττη σου.


ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΦΕΡΟΜΟΝΕΣ, ΜΗ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΜΟΝΕΣ!14 σχόλια:

 1. Μεν το γελάς καθόλου Ινβίκτους φρεντ.

  δουλεύκει το πράμα. εγινεν ένα πείραμα πριν κάποια χρόνια, όπου άντρες κα γυναίκες εφορούσαν την ιδια φανέλα επί 7 μέρες.
  μετά, εδώκαν στες γεναίτζες τες αντρικές φανέλς, τζιαι στους αντρες τες γυναικείες για να μυρίσουν.
  Μετά είπαν τους να θκιαλέξουν με ποιον προτιμούν να καμουν σεξ βάση της μυρωθκιάς.

  ούλλοι εθκιαλέξαν τον σύντροφο (φανέλα) με τον οποιο γενετικά, ήταν γενετικά πιο συμβατοί, τζιαι είχαν τις παραπάνω πιθανότητες να κάμουν υγιείς απογόνους.

  το συμπέρασμα; εν τα πολλά ντους, τα φρουφρού τζιαι τα αρωματα που φταιν για τες αγαμιες:)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. χαχαχαχα Δεσποσύνη έφυρες με

   Διαγραφή
  2. Στες 7 μέρες νομίζω απλά θα εππέφταν σέκκες οι οσμίζοντες!

   Διαγραφή
 2. Στο sexual orientation οι Κινέζοι εν που μόνοι τους κατηγορία?:)))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οι Κινέζοι εν γενικώς κατηγορία που μόνη τους, όι μόνο στο sexual orientation :P

   Διαγραφή
 3. Sorry φάκτορα της οσμετολογίας αλλά αμα φορούν για 3 μέρες το ίδιο κκότον εν θα βρίσκουν σακούλι της αρεσκείας τους. Προτείνω αντί για φανελλούιν να βάλλουν κλάτσες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Παιθκιά τούτα εν χόκους πόκους μάο τάο ματσαράνγκες.

  Με την πρώην, τους πρώτους μήνες έσυρνα της την μασχαλίλα (της μιας μέρας) και έφτανε σε οργασμό-πυροτεχνήματα-βράχους-συνθήματα.

  Μετά που 5-6 μήνες, με την ίδια μασχαλίλα, βρωμιάρη με ανέβαζε, άλουτο με εκατέβαζε.

  Καλώ τους υπόλοιπους άντρες να σχολιάσουν επί τούτου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ε δαμέ φταίεις τζι εσύ σιόρ. Βάλε κανένα καινούριο στοιχείο μέσα να κάμεις spice up τα πράματα...καμιάν κλάτσαν...κανένα σώβρακο...

   Διαγραφή
 5. Κάθομαι από χτες και σκέφτομαι....γιατί όχι Κούλλα που πάει πιο πολλά με την σακούλα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οφείλω να ομολογήσω ότι ο αρχικός τίτλος ήταν με το "Κούλλα" χαχαχα

   Διαγραφή
  2. Τι εμεσολάβησε; εγνώρισες μια Κούλλα με απώλεια όσφρησης;

   Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...