Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015

Borders

Ξέρεις τί;
Θέλω να σου μιλήσω για borders...

Όι borders του html τζαι CSS κιρκιλλούθκια σιόρ!
Borders κανονικά, πώς το λαλούν...σύνορα!

Όι σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει κι εσύ ριάς κι εσύ ριάς ολάν!
Σύνορα κανονικά...πώς το λαλούν...σύνορα των χωρών!

Όι τα σύνορα μας είναι στην Κερύνεια γιέ μου!
Μιλώ για σύνορα εκτός του ομφάλιου λώρου της Γης!

Που λες...

Θα σε πάρω γυρόν σε καμπόσες χώρες να σου δείξω πράματα που μπορείς να κάμεις στα σύνορα! Πίασε λοιπόν τα συνακλίκκια σου τζαι έλα μαζί μου!

Σύνορα μεταξύ ΗΠΑ - Μεξικού


Στα σύνορα μεταξύ ΗΠΑ - Μεξικού, μπορείς -μεταξύ άλλων- να παίξεις βόλλευ!


Οι κάτοικοι του Naco στην Αριζόνα, σμίουν με τους κάτοικους του Naco στο Μεξικό τζαι παίζουν βόλλευ μια φορά το χρόνο στα πλαίσια του φεστιβάλ "Fiesta Bi-National" ακριβώς πας το φράχτη που χωρίζει τες ΗΠΑ που το Μεξικό. Σου τζει, γιω δα. Παραπάνω πράματα για τα εν λόγω σύνορα μπορείς να δεις [δαμέ].


Σύνορα μεταξύ Νορβηγίας - ΣουηδίαςΜια σιονισμένη λωρίδα χωρίζει τη Νορβηγία που τη Σουηδία. Δεξιά όπως θωρείς τη φωρογραφία εν η Νορβηγία, αριστερά η Σουηδία. Θωρείς τον τύπο πας το snowmobile πας τη φωτογραφία; Ε, έναν πράμα που μπορείς να κάμεις στα συγκεκριμένα σύνορα για το χάζιν, είναι να οδηγήσεις snowmobile. Άκου να δείς όμως τωρά...δεξιά του δρόμου (που εν η Νορβηγία) απαγορεύεται να οδηγείς snowmobile για το χάζιν, αριστερά του δρόμου (που εν η Σουηδία) επιτρέπεται! Μα τους 1000 Βίκιγκς, εν αλήθκεια που σου λαλώ!Σύνορα μεταξύ Macau - Κίνας


Στο Macau που λες, όπως τζαι στο Χογκ-Κογκ, οδηγούν στην αριστερή λωρίδα. Στην υπόλοιπη Κίνα, οδηγούν στη δεξιά λωρίδα. Όπως υποψιάζεσαι ντήαρ, στα σύνορα μεταξύ Macau τζαι Κίνας, μπορείς να...αλλάξεις λωρίδα οδήγησης χωρίς καν να αλλάξεις χώρα!


Μεν με ρωτάς ήνταλος δουλεύκει τούντο βιλλιστρίκκιν που ονομάζουν γέφυρα (Lotus Bridge για να είμεθα ακριβείς)...έτο σαν οδηγάς αριστερά, βρέθεσαι να οδηγάς δεξιά and vice-versa. Ντάξει, οι κινέζοι με τα μμάθκια μισόκλειστα πού να καταλάβουν την αλλαγή...Παραπάνω πληροφορίες [δαμέ]


Σύνορα μεταξύ Φινλανδίας - Σουηδίας


Επιστρέφουμε σε σκανδιναβικά εδάφη τζαι πάμε στα σύνορα μεταξύ Φινλανδίας τζαι Σουηδίας. Πιο συγκεκριμένα, θα σε πάρω στο Tornio Golf Club.


Ναι ναι καλά εκατάλαβες, θα παίξουμε γκολφ! Γιατί είμαστεν που γεννησιμιού μας μες τα Άφρονταϊντ Χιλλς...

Που λες...στο συγκεκριμένο γήπεδο γκολφ, οι μισές τρύπες εν στη Φινλανδία τζαι οι άλλες μισές στη Σουηδία. 9 τρύπες στη μια χώρα τζαι 9 στην άλλη. Τζι έννεν μόνο τούτο. Εξαιτίας της τοποθεσίας του συγκεκριμένου γηπέδου γκολφ, μπορείς να παίξεις γκολφ το καλοκαίρι οποιαδήποτε ώρα της μέρας ή της νύχτας με φως της μέρας! Κκούλ α;


Σύνορα μεταξύ Αργεντινής - Παραγουάης - ΒραζιλίαςΜε μια βαρκάδα στον ποταμό Iguazu, μπορείς να βρεθείς μεταξύ τριών χωρών, όι απλά δύο! Άσε που μπορείς να περάσεις τζαι που τους καταρράκτες του Iguazu που εν που τους μεγαλύτερους του κόσμου...Δε [δαμέ]


Σύνορα μεταξύ Κίνας - Μογγολίας


Πού αλλού θα εμπορούσες να δεις δεινόσαυρους να φιλιούνται;


Στα σύνορα λοιπόν της Κίνας με τη Μογγολία μπορείς να δεις τα αγάλματα δύο βροντόσαυρων, ένα σε κάθε μερκά του highway που διασχίζει την περιοχή. Η πόλη Erenhot που βρίσκεται τζιαμέ δίπλα ονομάζεται τζαι "Πόλη των Δεινοσαύρων" καθότι σε τζίνη την περιοχή εζούσαν παλιά δεινόσαυροι. Εβρεθήκαν πάρα πολλά απολιθώματα στη συγκεκριμένη περιοχή, συμπεριλαμβανομένου του μεγαλύτερου τζαι καλύτερα διατηρημένου απολιθώματος δεινοσαύρου στην Ασία. Θκιέβασε να μορφωθείς.


Σύνορα μεταξύ Πολωνίας - Ουκρανίας
Έννεν κάτι που μπορεί να κάμει ο οποιοσδήποτε, αλλά ο Jaroslaw Koziara (παλαίμαχος παίχτης της πιλόττας I guess) έφτιαξεν τούτο το γιγάντιο "crop-circle" ψάρι σε μια έκταση γης μεταξύ Horodyszcze (Πολωνία) τζαι Warez (Ουκρανία) για το φεστιβάλ "Land Art" του 2011. Δε παραπάνω [δαμέ].


Σύνορα μεταξύ Βελγίου - ΟλλανδίαςΆκου να δεις τωρά!
Θωρείς το τούντο σπίτι;
Πιο μες τη μέση πεθαίνεις!
Εν ακριβώς πας τα σύνορα μεταξύ Βελγίου τζαι Ολλανδίας. Συγκεκριμένα εν στα σύνορα της Βελγικής πόλης Baarle-Nassau τζαι της Ολλανδικής πόλης Baarle-Hertog.
Το συγκεκριμένο σπίτι έshει τζαι 2 διευθύνσεις, μια βελγική τζαι μιαν ολλανδική.
Αλλά το κορυφαίο είναι το ότι έshει τζαι 2 κουδούνια!
Χάτε, ήνναμπου σε θωρώ; Βούρα χτύπα τα τζαι τα θκιό τζαι μετά θκιάλεξε σε ποιά χώρα εννα βουρήσεις να χωστείς...


Εν ξέρω για σένα, αλλά εγώ ενθουσιάζουμε άμαν θωρώ τόσες χώρες!
16 σχόλια:

 1. Τούτο με το σπίτι προκαλεί μου απαντωτά ερωτήματα, ξεκινώντας με το πού πληρώνει φόρους. Ιδιοκτησίας, σκύβαλα, ποτούτα ούλα.Εμείς είμαστε στο σύνορο Λευκωσίας-Αγίου Δομετίου τζαι ούλλο θέματα έχουμε, όι τούτος που εν σε 2 χώρες. Τς τς τς...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τα "απαντωτά" ερωτήματα εν τζίνα που απαντιούνται μόνα τους; Τα αυτοαπαντόμενα ας πούμε; :Ρ

   Διαγραφή
  2. Άκουσα γι'αυτό το σπίτι και νομίζω εξαρτάται πού δουλεύεις, άρα πού πληρώνεις φόρους, μιας και είναι μεμονωμένη περίπτωση θα κάνουν κάποιες εξαιρέσεις. Ρε moonlight συγκρίνεις τώρα μήλα (Βέλγιο-Ολλανδία) με πορτοκάλια (Λευκωσία - Άγιος Δομέτιος)!

   Διαγραφή
  3. Σολλεπτόν! Σολλεπτόν!
   Αν είσαι άνεργος δηλαδή, εν πληρώνεις φόρους;

   Διαγραφή
  4. Όχι... Αν πληρώσεις στη δήλωση με τα εισοδήματα βλέπουν οτι δεν έχεις δουλειά και στα επιστρέφουν βεβαίως βεβαίως.

   Διαγραφή
  5. Α ντάξ, όπως την Κύπρο βασικά

   Διαγραφή
 2. http://kolona-spitiou.blogspot.com/2013/10/blog-post_25.html

  xe xe xe

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Jaroslaw Koziara (παλαίμαχος παίχτης της πιλόττας I guess).... είμαι χαμέ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Apo tis kaliteres anartiseis me info pou mas fournises. :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μα τους 1000 Βίκινγκς αχαχαχα ακόμα γελάω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Άφηστα χάχχανα τζαι πετάχτου παίξε το κουδούνι να κάμουμε χάζι!

   Διαγραφή
 6. Το ευρωπαϊκό σπίτι:

  "Πίννω μπάφους και πάω Βέλγιο"

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...